Küçük mucizem ....Fotolarla KK ' da evre evre BÜYÜYOR ...

alevcim bu ufaklık süper yaaaa :asigim:
sana da maşallah canım hiç yeni doğum yapmış gibi durmuyosun
var mı bi sırrı yerimseniben

rabbim sen esirge.çok tatlı ya maşallah.allahım nazarlardan esirgesin.rabbim torunlarının torunlarınıda görmeyi nasip etsin dünyanın en güzel annesi.opuyorumnanaktan

hürremcim maşallah tü tü
ben bu topicgi yeni gördümm.
yine söylüyorum hiç dogum yapmışa benzemiyorsun vallahi..
şımarma sakına..prensesin cidden bu kadar sevimli tatlı olmasına şaşmamak gerek..
sana çekmiş çünkü a.s.
allah saglıkla huzurla gözlerinin önünde büyümesini nasip etsin..
bahtı güzel olsun..şansı bol olsun..kıymetlinin..
inşallah sende kendini en kısa sürede ruhen toparlarsın..
bebişine yansıtmadan stresini çözersin canım benim..
çok güzel bir dugu olmalı annelik rabbim bizlerede nasip eder..aminn
herşey gönlünce olsun gülen yüzün solmasın..
:1hug:

dreamlowerim canım benim..
çok tatlısın ya.... vallahi çok mutlu ettin beni...
ewet ya tatlım hızlı kilo verdim....hihihi ...kaydirigubbakcemile3 iyide oldu.. çok şükür eskiye döndüm..yerimseniben.

DOREMİM ŞEKERPAREM...
canım benim... ne güzel şeyler sölemiş dilin öle ..
yüreği güzel canım arkadaşım...
sahimi ya herkes öle diyo.. bana benziyo demek...ayy
ewet tatlım hiç doğum yapmışa benzemiyorum gerçektende..... hamişliğim kışa geldi ya kimse hamile olduğumuda anlamadı zaten .. hamile muameleside göremedim.. şimdide ayy bu bebek senin mi diye bakıyorlar inanılmaz gözlerle..kaydirigubbakcemile3.

slm canimya ne zaman dogum yaptin masALLAh bebeginin 40i bile cikmis cok tatli olmus kizin ALLAHim onu size bagislasin insALLAH
cok tatli masALLAH

ya birgülüm doğumda yaptım 40 ımda çıktı.. benim küçük mucizem biraz aceleci davrandı.. erken kucakladık meleğimi...yerimseniben
AMİN BİRGÜLÜM AMİN....:Saruboceq:

NE KADARDA DOĞRU SÖLEMİŞSİN NEVİNCİM YA....
herkes kendi yavrusunun peşimde koşuyor.. dünyanın düzeni...yaşayarak bizzat öğrenmiş bulunuyorum tecrübeyle sabittir...
çok teşekkürler nevinim .:1hug:. inşallah mutlu günler bizleri bekliyordur.. :Saruboceq:

Hürremmmim canım ablamm.
Bebeğine ve sana 41 KEre maşallahh sübhanallahhh

Rabbim nazarlardan korusun .Çokk tatlısınızzzopuyorumnanaktan
Bebişinii öpüyorummm o bal yanaklarındanŞenizopuyorumnanaktan

balım canım tatlım....:asigim:
çok teşekkürker tatlım benim... darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah.... bizde seni kocaman öpüyoruz bitanem benim...Şeniz

BİTANECİĞİM CANIM .. KANATSIZ MELEĞİM ...IŞIĞIM....:asigim:
çok teşekkürler bitanem....
AMİNNNNNNNNN inşallah .....
ay ne güzel cümle o öle....hihihihikaydirigubbakcemile3
çal bitanem... sevdinki beğendinki çalıyosun dimi .. hihihihi kaydirigubbakcemile3
sen iste ben sana bir süsü yollarım bitanem...
nisanın cici annesi...Şeniz ...

cok seker bu bebek ya masallah ne cabuk buyuyo:ecrin_bebek:
bencede ne kadar zayiylamissiniz annesi:1shok:sizede masallah hic gobek bile yok nasi basardiniz gobegi yok etmeyi

alevcim bu ufaklık süper yaaaa :asigim:
sana da maşallah canım hiç yeni doğum yapmış gibi durmuyosun
var mı bi sırrı yerimseniben

oyy benim mucizem .. süper mi ablası ya... ayyyy ayyyy...:kedi:
vallahide herkes öle diyo nerenden çıktı bu yavru diyorlar.....
sırrıma gelince .. çok stres ve üzüntü yaşadım meleğim... hala daha yaşıyorum.. yemeden içmeden kesildim dr. çok kızdı zaten.... şimdi annem arkamda geziyor yemek yemem için....bende bebeğim için yemeğe çalışıyorum içim almasada...
nevinin dediği gibi.. herkes yavrusu peşinde koşuyor.... dünyanın düzeni....

rabbim sen esirge.çok tatlı ya maşallah.allahım nazarlardan esirgesin.rabbim torunlarının torunlarınıda görmeyi nasip etsin dünyanın en güzel annesi.opuyorumnanaktan

oyyy yaban gülüm benim....:asigim: AMİN İNŞALLAH YA RABBİM.. SEN ESİRGE KORU MELEĞİMİ...:Saruboceq:
NE GÜZEL SÖLEMİŞSİN .... AMİNNNNN inşallah .. tez zamanda darısı başına olsun inşallah....:Saruboceq:

sarı civcivim canım benim....
hee vallahi herkes öle diyo... hiç doğum yapmışa benzemiyorsun diyo... sıkıntıdan kilo falan kalmadı....
ayy sahimi canım benim .. çok teşekkürler ....a.s.
AMİN sarı civcivim..darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah..:Saruboceq: RABBİM güzel yüreğinin dileğini tez zamanda versin inşallah....:Saruboceq:

hürrem canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum canım
resimler harika sen bebişin allaha emanet olun canım
bahtı açık olsun ,hayırlı evlat olsun,her daim mutlu olsun CANNIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…