• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük mucizem ....Fotolarla KK ' da evre evre BÜYÜYOR ...

kurban olurum onu veren rabbime
41kere masallah minik mucizene canimcigim rabbim onu nazarlardan korusun:nazar:
sanada nekadar tsk etsem azdir melek annem benim sanal ortamdada olsa bizi heycanna adim adim göbisine bir bedende cift yüregine dogumuna ve yeni baslayan hayat sayfana dahil ettigin icin bize o heycani yasatip tattirdigin icin bizi kk teyzesi yaptigin icin ve bizi bebeginin meleginin mucizenin güzelliginden mahrum brakmadigin icinopuyorumnanaktan
simdide allahin izniyle adim adim prensesimizin büyüdügünü yasicaz hep beraber ne mutlu bize canimopuyorumnanaktan
rabbim kizinizi size bagislasin acisini yoklugunu yasatmasin göstermesin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu kutsal duyguyu insallah:Saruboceq:

bu sana ve minik mucizene canimcigim

ayrica annesine bak kizini al demisler
masallah rabbim ikinizide övmüsde yaratmis:nazar:

oyy canımın içi....:asigim:
ne güzel sözler onlar öle.:kedi:..sözünün üstüne sölicez söz bulamadım inanki...kaydirigubbakcemile5

amin diyorum yürekten...:Saruboceq:
ve dilerim RABBİM bu duyguyu herkese nasib eder...:Saruboceq:

Maşallah sübhanallah...
Ayyy bu ne güzellik yaa...Eh anne böyle güzel olursa :))opuyorumnanaktan

Hürremim sen zaten hamileykende aşırı kilo almadın, taş gibiydinzemuszemus
Ama hadi kiloyu geçtim göbek bile yok..Çok harika olmuşsun..Tam hayalimdeki olmak istediğim anne. Zayıf, zinde, bakımlı vede güzelkaydirigubbakcemile5

Kızımızın bahtı güzel olsun inşallah...Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim..Allah bağışlasın...Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah

oyy nehirim gece gece ihya ettin beni tatlım ya...:kedi:
ewet hamişken 9.5-10 kilo aldım...ve gitti çok şükür hepsi.. göbekte yok.:kedi:.. ve sezeryan oldum ...demek ilgisi yok sezeryanla falan...:olmaz:
inşallah attalım bahtı açık ve güzel olsun sağlıkla yaşasın ,benimkide cümlemizimkilerde.... dilerim tüm isteyenlerede bu duyguyu yaşamak nasib eder RABBİM...:Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım benim...
oyyy ciddi misin değermi gerçekten nazar...:1shok:.. oyyy..delikafadulden...:uhm:...mafoldumben

valla iyi göz var kötü göz var olan var olmayan var ben çok korkarım nazardan
nazarlık tak bebişine sen bakanların ilgisi ilk oraya gitsin kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyy ne şeker şey öyle a
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın
hürrem canım annelik çok yakışmış
öpüyorum bizim bücürü oh kokuludur ki şimdi
ay bebek kokusunu özlemişim galiba

:kedi::kedi::kedi:simaracam simdi ha:kedi::kedi::kedi:

opuyorumnanaktanbuarada minik prensesimi lütfen benim yerimede öpüp koklarmisin canim benimopuyorumnanaktan

şımar canım benim .. şımaran sen ol....:asigim:
öperim tabi kokulu kokulu opuyorumnanaktan....ablası sende benim için öp senin prensesi...:asigim:

ayyyyyyyyyy ne şeker şey öyle a
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın
hürrem canım annelik çok yakışmış
öpüyorum bizim bücürü oh kokuludur ki şimdi
ay bebek kokusunu özlemişim galiba

çok tatlı dimi ablası....
amin inşallah...:Saruboceq:
çok teşekkürler ...a.s..öperim tabi kokulu kokulu...opuyorumnanaktan
bebek kokusu ya mütiş bişi .. çok haklısın özlenir..a.s..

hamilelikve annelik çok yakışmış cnm..
bebeginin hayatı ve kendisi , annesi gibi güzel olur inş:)

Back