• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük mucizem ....Fotolarla KK ' da evre evre BÜYÜYOR ...

10101010111000000000000 kere maşallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün bebeinizi:asigim:
Kilonuz falan yok sizede maşallah :nazar: a.s.

cok seker bu bebek ya masallah ne cabuk buyuyo:ecrin_bebek:
bencede ne kadar zayiylamissiniz annesi:1shok:sizede masallah hic gobek bile yok nasi basardiniz gobegi yok etmeyi

çok teşekkürler tatlışım benim asim güzelim.....:1hug:
ewet ya hakikaten ne çabul geçiyor günler ....:1shok:
ben epey bi stres ve üzüntü yaşadım tatlım..:çok üzgünüm:.. yemeden içmeden kesildim... o yüzden gitti göbek falan...yani bilinçli diil...şimdi annem peşimde koşuyor yemek yemem için .. içim almasada azar azar bebeğim için yemeğe çalışıyorum .. bakalım inşallah güzel günler bizleri bekliyor...umutla o günleride ben bekliyorum...a.s

hürrem canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum canım
resimler harika sen bebişin allaha emanet olun canım
bahtı açık olsun ,hayırlı evlat olsun,her daim mutlu olsun CANNIMMM

TİJENCİM.. TEŞEKKÜRLER TATLIM... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah meleğim....:Saruboceq:

yerim ben bu minik meleği ooyy çok tatlıya allah nazarlardan korusun ....
sevdikleriyle sağlıklı ,mutlu ,huzurlu,yaşanmaya değer tüm güzelliklerle dolu bir yaşam geçirmesi dileğiyle .....:nazar::nazar::nazar::nazar:

allahım bu ne güzellik maşallah kızının güzel olacagını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum melek gibi allah nazarlardan saklasın canım evladını anasına babasına bagışlasın kızım gördü resmen bayıldı anne burçinde böylemi olacak diye sordu merakla bekliyoruz bizde prensesimizi

yerim ben bu minik meleği ooyy çok tatlıya allah nazarlardan korusun ....
sevdikleriyle sağlıklı ,mutlu ,huzurlu,yaşanmaya değer tüm güzelliklerle dolu bir yaşam geçirmesi dileğiyle .....:nazar::nazar::nazar::nazar:

hazancım canım benim çok teşekkürler tatlım.... AMİN İNŞALLAH ..:Saruboceq:
İYİ DİLEKLERİN İÇİNDE ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER TATLIŞIM...a.s.

allahım bu ne güzellik maşallah kızının güzel olacagını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum melek gibi allah nazarlardan saklasın canım evladını anasına babasına bagışlasın kızım gördü resmen bayıldı anne burçinde böylemi olacak diye sordu merakla bekliyoruz bizde prensesimizi

AYYY BAŞAĞIM YA.. ÇOK TATLIISN ... kızınıda öp benim için kocaman.. söle prensesine burçinde en az nisan kadar tatlı olacak....kocaman öpüyoruz yanaklarınızdan... kokulu kokulu...Şeniz

oyy benim mucizem .. süper mi ablası ya... ayyyy ayyyy...:utangac::kedi:
vallahide herkes öle diyo nerenden çıktı bu yavru diyorlar.....
sırrıma gelince .. çok stres ve üzüntü yaşadım meleğim... hala daha yaşıyorum.. yemeden içmeden kesildim dr. çok kızdı zaten.... şimdi annem arkamda geziyor yemek yemem için....bende bebeğim için yemeğe çalışıyorum içim almasada...
nevinin dediği gibi.. herkes yavrusu peşinde koşuyor.... dünyanın düzeni....

ahh kıyamam sana yaa mafoldumben
neden bu kadar üzüldün stres yaptın
sen şu anda bebeğinden başka hiç bi şey düşünmemelisin :olmaz:
Senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemli Şeniz Şeniz

oyyy tüylerim diken diken oldu yemin ederim rabbime emanetsiniz ikinizde nazarlardan kazalardan belalardan korusun sizi :nazar:
yerim ben o kuzuyu yaa çok tatlı olmuş annesii :nazar:
darısı bizim başımıza inşallah tüm dileyenlerede yaşatsın yüce mevlam bu duyguyu mutluluğunuz yüzünüzden belli opuyorumnanaktan

maşallah subanallah allah nazarlardan korusun acısını göstermesin inş. ablacım sana bişey soracam ilk ultrason resminde özel gaziosmanpaşa hastanesi yazıyo orda hangi doktora gittin tavsiyen varmı ??

Back