Küçük mucizem ....Fotolarla KK ' da evre evre BÜYÜYOR ...

:1shok::1shok::1shok:

Şaka gibisin yaaa...

Sanada bebişinede bayıldım,bayıldım...

Maşallah sübhanallah,Rabbim nazarlardan saklasın ikinizide...

Demekki bu kilo mevzusu yapıylan alakalıa.s

Gülegüle büyüt Hürremcim,hamişlik resimlerinde bakıyordum ben,ozamanda çok güzeldin...

Doğumdan 2 saat sonra,benim gördüğüm hamileler kendinden geçmiş bir halde saç baş darmadağın yatarlar,bide ameliyat üstelik.Valla enerjini de ayrıca tebrik ediyorum... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kızımızın bahtıda güzel olsun inşallah,hayrılı evlat olsun...

bebiş çok güzel maşallah
doğduğunda size çok benzettim ben...
Allah bağışlasın... sağlıkla büyüsün inşallah..

ayy gece gece süpersin camım benim...:asigim:
çok teşekkürler ....a.s.
kilo mevzuu ewet yapıyla alakalı .. ama benimki diil....ben lohusalık döneminde çok büyük üzüntü yaşadım tatlım.. yemeden içmeden kesildim.... benimki sanırım bu yüzden.. hatta dr çok kızdı....şimdi annem beni bebek gibi besliyor .. arkamda geziyor neredeyse...kaydirigubbakcemile3
amin inşallah tatlım....güzel dileklerin için hayırlı duaların için çok teşekkürler... canımın içi..opuyorumnanaktan

ay maşallah bebiişinize bayıldım..gerçektende size benziyor.ve çok güzel toparlamış maşşallah...bu arada sizde çok güzel toparlanmışsınız.ne kilo ne bişey ..yeni doğum yaptığımıızı bilmeyen hayatta anlamaz.
allah evladınıza güzel yazılar yazsın..analı-babalı sağlıkla büyüsün inşallah..

çok teşekkürler tatlım benim...
ewet iyi toparlandık kısa sürede çok şükür...
dediğin gibi kimse doğum yaptığıma inanmıyor.. zatan hamileliğimde kışa geldi kabanların içinde anlaşılmadı hamileliğim... gören şoka uğruyor...:kedi:
AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZİNKİLERİNE...:Saruboceq:

Canım çok hoşsun sende bebekte
Doğumdan sonraki halin tam beklediğim gibi inan
Bakımlı Enerji dolu
Ve Güzel:)

Canım çok hoşsun sende bebekte
Doğumdan sonraki halin tam beklediğim gibi inan
Bakımlı Enerji dolu
Ve Güzel:)

barzeyim benim....
canımsın..:asigim:.
stersten sıkıntıdan pek eski halim kalmadı...ama yinede iyi olmaya çalışıyorum..
herşey çok güzel olacak değilmi barzeyim geçecek bu günler...güzel günler yakın...

minik Nisan'a ve sana kırk bin kere maşallah

Allah sağlıklı, mutlu, upuzun ömür nasip etsin minik mucizene... opuyorumnanaktan

sağlıklı, huzur dolu günler dilerim opuyorumnanaktan

minik Nisan'a ve sana kırk bin kere maşallah

Allah sağlıklı, mutlu, upuzun ömür nasip etsin minik mucizene... opuyorumnanaktan

sağlıklı, huzur dolu günler dilerim opuyorumnanaktan

oy pamuğum helvam....
çok teşekkürler tatlım....
AMİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH....
bizde seni kocaman öptük tatlım. benim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…