Küçük mucizem ....Fotolarla KK ' da evre evre BÜYÜYOR ...

oyy canımın içi....:asigim:
ne güzel sözler onlar öle.:kedi:..sözünün üstüne sölicez söz bulamadım inanki...kaydirigubbakcemile5

amin diyorum yürekten...:Saruboceq:
ve dilerim RABBİM bu duyguyu herkese nasib eder...:Saruboceq:

oyy nehirim gece gece ihya ettin beni tatlım ya...:kedi:
ewet hamişken 9.5-10 kilo aldım...ve gitti çok şükür hepsi.. göbekte yok.:kedi:.. ve sezeryan oldum ...demek ilgisi yok sezeryanla falan...lmaz:
inşallah attalım bahtı açık ve güzel olsun sağlıkla yaşasın ,benimkide cümlemizimkilerde.... dilerim tüm isteyenlerede bu duyguyu yaşamak nasib eder RABBİM...:Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım benim...
oyyy ciddi misin değermi gerçekten nazar...:1shok:.. oyyy..delikafadulden...:uhm:...mafoldumben

valla iyi göz var kötü göz var olan var olmayan var ben çok korkarım nazardan
nazarlık tak bebişine sen bakanların ilgisi ilk oraya gitsin kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyy ne şeker şey öyle a
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın
hürrem canım annelik çok yakışmış
öpüyorum bizim bücürü oh kokuludur ki şimdi
ay bebek kokusunu özlemişim galiba

maşallah subhanaallah yavrunaa çok tatlı..Allah hayırlı ve sağlıklı uzun ömurler versinn
öpulduu :))

:kedi::kedi::kedi:simaracam simdi ha:kedi::kedi::kedi:

opuyorumnanaktanbuarada minik prensesimi lütfen benim yerimede öpüp koklarmisin canim benimopuyorumnanaktan

şımar canım benim .. şımaran sen ol....:asigim:
öperim tabi kokulu kokulu opuyorumnanaktan....ablası sende benim için öp senin prensesi...:asigim:

çok tatlı dimi ablası....
amin inşallah...:Saruboceq:
çok teşekkürler ...a.s..öperim tabi kokulu kokulu...opuyorumnanaktan
bebek kokusu ya mütiş bişi .. çok haklısın özlenir..a.s..

hamilelikve annelik çok yakışmış cnm..
bebeginin hayatı ve kendisi , annesi gibi güzel olur inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…