- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
kurban olurum onu veren rabbime
41kere masallah minik mucizene canimcigim rabbim onu nazarlardan korusun
sanada nekadar tsk etsem azdir melek annem benim sanal ortamdada olsa bizi heycanna adim adim göbisine bir bedende cift yüregine dogumuna ve yeni baslayan hayat sayfana dahil ettigin icin bize o heycani yasatip tattirdigin icin bizi kk teyzesi yaptigin icin ve bizi bebeginin meleginin mucizenin güzelliginden mahrum brakmadigin icinopuyorumnanaktan
simdide allahin izniyle adim adim prensesimizin büyüdügünü yasicaz hep beraber ne mutlu bize canimopuyorumnanaktan
rabbim kizinizi size bagislasin acisini yoklugunu yasatmasin göstermesin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu kutsal duyguyu insallah:Saruboceq:
bu sana ve minik mucizene canimcigim
ayrica annesine bak kizini al demisler
masallah rabbim ikinizide övmüsde yaratmis
Maşallah sübhanallah...
Ayyy bu ne güzellik yaa...Eh anne böyle güzel olursa :))opuyorumnanaktan
Hürremim sen zaten hamileykende aşırı kilo almadın, taş gibiydinzemuszemus
Ama hadi kiloyu geçtim göbek bile yok..Çok harika olmuşsun..Tam hayalimdeki olmak istediğim anne. Zayıf, zinde, bakımlı vede güzelkaydirigubbakcemile5
Kızımızın bahtı güzel olsun inşallah...Hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim..Allah bağışlasın...Tüm isteyenlere nasip olsun inşallah
cok pardon hürremim yalnislikla ayni msj imi iki kere yollamisim cok fazla yert kaplamasin diyede editledim bunu haberin olsun kusuruma bakma melegim
çok teşekkürler tatlım benim...
oyyy ciddi misin değermi gerçekten nazar...:1shok:.. oyyy..delikafadulden...:uhm:...mafoldumben
OY CANIMSIN SEN BENİM YA...çok düüncelisin bitanem benim.. kk nın tatlı meleği....opuyorumnanaktan
valla iyi göz var kötü göz var olan var olmayan var ben çok korkarım nazardan
nazarlık tak bebişine sen bakanların ilgisi ilk oraya gitsin kaydirigubbakcemile5
masallahh cok tatlıı bı bebıss..Allahh saglıkla uzun omurler versın ınsallah...
:kedi::kedi::kedi:simaracam simdi ha:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktanbuarada minik prensesimi lütfen benim yerimede öpüp koklarmisin canim benimopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyy ne şeker şey öyle a
41 kere maşallah
allah nazarlardan saklasın
hürrem canım annelik çok yakışmış
öpüyorum bizim bücürü oh kokuludur ki şimdi
ay bebek kokusunu özlemişim galiba
maşallah subhanaallah yavrunaa çok tatlı..Allah hayırlı ve sağlıklı uzun ömurler versinn
öpulduu :))
hürrem 2000 masallah ikinizede bende öyle zayif kalmak isterdim dogumdan sonraaa...
Allah anali babali büyütsün
maasallah canim.Allah anali babali büyütsün
ikinize de maşallah canım:))Allahım bebeğini analı babalı büyütsün......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?