Kucuk meme

Kız, onun ex öküzü anlatılmaz yaşanır. Adriana Lima getir ona, kılı kıpırdamaz.
Adam aseksuel o zaman libidosu yok. Ulan ne diye evleniyorsun madem kadına hayal kırıklığı oluyorsun. Ayda yılda bir yapacağı tutmuş onda da ikizleri koymuş gitmiş. Bu erkeklere bi şey oldu valla bak libido killer bi şey atiyolar herhalde yiyeceklere

@Meral445 bak burada küçük göğüslüler için güzel sutyen önerileri var. Cidden dolgulu olanlardan daha seksi duruyor bunlar

Bencede sen kendini ov onun dikkatini cekecektir cocugu gec zayifken kucuk oluyor kilo alinca cok guzel toparlaniyor 60 kilo olsan baya buyurler

Hem etkilenmiyordu hem aldattimi

Keşke benimkiler de az küçülse, beyyle 90 dereceye atılmış yün kazak gibi çekse. 2 çocuk emzirdim, hamur bezesi gibi şu an.
Aynı dertten muzdaribim 80d kullanıyorum bulunmuyor 85d alıyorum mecburen, ameliyattan korkuyorum, görmeye dayanamıyorum sütyensizken kendimi,gece bile sutyenle yatıyorum.
İyi diyosunuz yani :) ya internette toplu dolgun böyle büyük görünce ben bile imrendim ya halbuki esimin umrunda değil. Kendim istiyorum
Tutulacak ucu varsa erkekler gerisine takılmıyor, sen de çok takılma,emzirmeden sonra büyüme herkeste olmuyor, dikkat et sarkmasınlar da büyümese de olur. Dolgulu sutyen kullanırsan belki moralin yerine gelir. Büyüğü başa bela emin ol, eğilince armut gibi görünüyorlar.

Cup ölçünü öğrenip ona göre al, belki sana 80a lazımdır işkence yapma kendine. Sırt dar olunca çok acı veriyor insana

Evet cup ölçüm A zaten ama inan o bile rahat olmuyor. Arkaya ek kopca takıyorum bazen ama en çok bralette rahat ettim

Kocakarı gibi hissettirmeyeyim ama size önerim hayıt tohumu kullanmak belki işe yarar. Benim bazı problemlerim yüzünden kullanmaya başlamıştım ve göğüslerimi büyüttü, dolgunlaştırdı. Bir araştırın derim. Onun dışında kendinize güvenin ve cinsellikte görüntüden ziyade performans daha önemli bence. Sonuçta eşiniz büyük göğüslerinize de bir süre sonra alışacak fakat iyi sevişiyorsanız her ilişkiden sonra ikiniz de mutlu ve doymuş olarak kalkacaksınız.

Bende büyük olmalarindan sikayetciyim dogum ve emzirme doneminden sonra ameliyat dusunuyorum, keske kucuk olsaydi disardakiler kocaymis falan bosver canim ne giysen yakisir kiyafet giyerken dolgun dursun istersin dolgulu sutyen takarsin ama biz isteyince kucultemiyoruz

75 takan ben suanda emzırıyorum 90 oldu ve ben süsten takmasam hıc yoktu goguslerım ve ucu hiç görünmüyor sadece rengı vardı sımdı emıyor kızım ılk emmeye başladı çıkmıştı ve büyümüştü bence büyüyor yanı o kadar takıntı yapma

İlkhamileliğimde baya büyüdü 2 bedeb kadar. Emzirme bitince eski kücüklügüne geri dönüyor

Benim de 75 hiç şikayetçi degilim 33 yaşındayım 8yasinda kizim var halen dik büyük olsaydı eminim sarkmış olacak di o yuzden büyük olup sarkacagina küçük olsun dikdursun daha iyi

Benim 75B ve gayet seksi göğüslerim (benceee). Spor yapıyorum baya da dik şuan. Çocuk falan emzirmedim henüz tabi. Çocuk yapınca büyüdüğünü sanmıyorum sarkıyoe bence.

Eskiden sevmezdim göğüslerimi şimdi bi hoş görünüyorlar gözüme. Eşim çok seviyor, o sevdikçe ben de sevdim galiba.

Sporcu sütyeni hepten yok ediyordur onları bence push up falan kullanın.

İlk önce kısa bir bilgilendirme 75, 80,90 gibi ölçüler meme ölçüsü değil sırt ölçünüzdür. Asıl cup ölçünüze bakılmalı meme ölçüsünü bu verir, en küçükten büyüğe a,b,c,d ve ilerisi de vardı sanırım. Seven erkek sizi her türlü sever. Ben B cup giyiyorum ama keşke C olsaydı dediğim de olmuştur. Sevgilim de sıkıntı yapmıyor, zatn seven insan da takmasın bir zahmet meme şeklimizi, boyutunu seçemiyoruz maalesef

Hamilelik öncesi yatım limon kadar bile değildi şimdi kocaman oldular ilk başta hoşuma gitti ama bugün bir kazak giydim yuvarlak yakadan bile fışkırdı kıskanç olmayan eşim kapatsana diyor kapanmıyor ki kendimi de aşırı iri hissetmeme neden oldu hoşlanmadım yani eskiden silikon taktırmak isterdim ama yok sıkıntıymış gerçekten yatarken ayrı dert yürürken löp löp emzirdikten sonra küçülür diyorlar dört gözle bekliyorum ben çıtı pıtı hissediyordum küçükken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…