Kucuk meme

cicekkokusu4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
38
48
30
Ben 1 yillik evliyim yani kucuk kiz sitemleri gibi dusunmeyin ama benim goguslerim 75 bazen sudyen dolgulu kullansam 80 oluyor onun disinda sudyenle rahat edemedigim icin belki bilirsiniz sporcu sudyenleri kullaniyorum asiri rahat.. Boyum 1.60 kilom 51 yani asiri mi kucuk oluyor . planli bebek dusunuyoruz yani suanda korunuyoruz 1 yil sonrasinda yani kendimizi hazir hissettigimizde diye. Ama bebek olursa goguslerin buyume ihtimali var midir genetige bakarsak anneminkiler 90 beden .memelerimin pek esimin ilgisini cekmediginin farkindayim bazen cikarmiyorum bile o derece .takinti yapmaya basladim belki takinti icin gec kaldin diyeceksiniz ama ne bileyim

Büyük yada küçük olması farketmez ki adamın memeye karsı ılgılı yada ılgısız olması farkeder. Misal ben 90/95 aralıgında kullanırım kalıbına göre o bile ex öküzü heyecanlandırmıyordu yani ben 75 de olsaydım o da dıkkatını cekmeyecektı emınım kı. Kımseye kendını begendırmeye calısma, hatta sen memelerımı cok begenıyorum algısı olustursan bır sure sonra onun da dıkkatını ceker bu özgüvenli hallerin. Sen kucuklugunden dert yanıp ah vah edersen adam ona yogunlasır. Her kadın dik ve ideal büyüklükte meme ıster illa ki. Bence mutlu ol sarkma derdi yok

Bebek olunca büyüyor diyorlar ama benim teyzemin aksine emzirmeden sonra küçülmüş. Gayet dolgun göğüsleri varmış doğumdan önce. Ama çok küçük olanların da büyüdüğünü duydum kalıcı olarak.

Eşinize sordunuz mu hiç? Ameliyatla büyütmek istiyorum diye bi ağzını yoklayın bakalım memnun değilse sıcak bakar. Benimkiler de yok denecek kadar küçük. Ben sevgilime birkac kez silikon yaptırcam demiştim, asla olmaz istemiyorum demişti. Ki abartmıyorum gerçekten hiç yok yani ben sutyeni hiç çıkarmıyorum yatarken bile. Sutyeni çıkarınca kendimi çocuk gibi hissediyorum çünkü bir de sutyen kullanmak göğüsleri daha dik tutuyor sarkmasini engelliyor. Ayrıca bu kadar sorun etmeyin gerçekten erkekler bizim kadar takıntılı değil o konulara hatta özellikle küçük seven var. Benim iri göğüslü iki arkadaşım vardı ikisi de operasyonla küçülttü, psikolojileri bozulmuştu. O sırt ağrıları, yatarken rahat edememe, sarkiklik ve yaşlı adamların bile dik dik bakmasından şikayetciydi ikisi de. Aslında küçük meme rahatlık bir bakıma

Durumunuz olurda silikon düşünürsünüz ilerde ben yaptırmıştım evlenmeden önce ama aşırı küçüktü benm yani dümdüz annem de yaptırdı ama eşinize sürekli küçük mğ ilgini çekmiyor mu demeyin ben bu hatayı kilolarım ile yapıyorum fazla olmamasına rağmen takıntı yaptım ve dile getiriyorum bu sefer eşimde sen öyle dedikçe bana da kilolu geliyorsun diyor haklı kendinize güvenin

Buna kesinlikle katılıyorum bak. İnsan kendini beğenip ona göre rahat davranınca sanki farklı bir aura oluşuyor o özgüven karşı tarafa daha çekici geliyor, daha güzel görünüyor insan göze. Erkekler için de böyle çok yakışıklı ama sümsük bir adamdansa ruhuma hitap eden görece çirkin bir adam bana daha çekici gelir.

Ayrica senin ex de ne öküzmus be anam, gizli gay falan olmasın kız o?

Silikon yaptiramam ya ben cok korkarim birde hani bazi kadinlarinki cok goze carpiyor toplu duruyor o nasil oluyor peki buyuk olmamasina ragmen

Keşke benimkiler de az küçülse, beyyle 90 dereceye atılmış yün kazak gibi çekse. 2 çocuk emzirdim, hamur bezesi gibi şu an.

Kız, onun ex öküzü anlatılmaz yaşanır. Adriana Lima getir ona, kılı kıpırdamaz.

Dolgun olanlar asiri iyi durmuyor mu ama napalim zaten ameliyata esim tamam dese ben yapamam cok korkuyorum. O yüzden boyle geldik boyle gitcez

Yok bee gay olsa gam yemezdım. En azından aradıgı sey bende degıl derdım. Gay den daha fenası varsa da o da çükü sana kalkmayan erkektir
Valla bende aynı fıkırdeyım. Şu dünyada kulağıma güzel seyler fısıldamayan, saclarımı oksamayan, dizlerine yatırıp ıkı guzel söz söylemeyen adamdan gercekten koca olmaz. Insan ruhuna hitap etsın istiyor. Sevişmenin tanımında şu var 'ilişki öncesi her türlü hazırlanma' yani beynen, bedenen, ruhen beni hazırlamalısın ama yok anam nerdeee.. Benimki artık ikinci kocaya kaldı Atilla İlhan edasında biri olmazsa vermem artık

Kız, onun ex öküzü anlatılmaz yaşanır. Adriana Lima getir ona, kılı kıpırdamaz.
Kıpırdamaz bacım. Ben nerelerıne dokunulmasından keyıf alıyorsan onunda oralarına dokunuyordum onda bile eksantrik bir kadınsın yea diyordu hayvan düşün vahimiyeti

Keşke benimkiler de az küçülse, beyyle 90 dereceye atılmış yün kazak gibi çekse. 2 çocuk emzirdim, hamur bezesi gibi şu an.
Oyy kıyamam sana ama hamur bezesi gayet iyi bir kıvam kız benimkiler hani murat boz'un teknede fotoları çıkmıştı bi ara baya gündemdi. Aynı oyle. Dur hatta foto ekleyeyim de şükret senin bezelere

Kiz senin burcun neydi? Balık miydi acaba? Ben de öyleyim ya hani burada yazıyorlar ya bazen cinsellikte söyle yapsın böyle yapsın, şu pozisyon, yok g spot bilmem ne. Hiçbiriyle alakası yok hiçbiriyle. Bir kadının ruhuna hitap etmeyen adam, ruhen onu hazırlamayan, aşkla sevişmeyen adam sabaha kadar kurcalasa, 5 saat performans sergilese de i ıh. Ha bazı kadınlar var duygusuz sevişmeyi de seven ama benim için aşksız olacak şey değil

Evett balık ve kesınlıkle katılıyorum ıcınde ask olmayan ılıskı benım ıcın masturbasyondan farksız.

Dolgun olanlar asiri iyi durmuyor mu ama napalim zaten ameliyata esim tamam dese ben yapamam cok korkuyorum. O yüzden boyle geldik boyle gitcez
Yok kuzum ya büyük meme işkence gercekren. Düşünsene önünde 2 kilo ağırlık. Yatakta sağa dönemezsin sola dönemezsin sırt üstü de uyunmaz. Sırti ağrır insanın ve sarkıyor çabuk. Elimizdekiyle yetinicez napalım çocukla büyür belki. Ben de korkuyorum çok ameliyattan. Yaptıtacak olsam da zaten en küçük boy protez koydururdum. Bana küçük meme daha asil geliyor ama benimki kadar küçük değil sutyende çok sorun yaşıyorum ben de. Küçük alsam sırttan sıkıyor geniş alsam bu sefer boş boş duruyor çok zor buluyorum bedenime göre sutyen ben de bralet kullanıyorum artık. Küçük göğüsleri güzel gösterecek sutyenler diye arat bak Googleda. Çok dolgulu şeyler daha kötü duruyor hafif balenli braletlerden kullan sen de

Evett balık ve kesınlıkle katılıyorum ıcınde ask olmayan ılıskı benım ıcın masturbasyondan farksız.
Benim de Ay burcum balık. Valla insanın önce ruhu doyacak aga. Öbür türlü masturbasyon bile daha iyidir emin ol. Hicbi şey hissetmeden bi adamla birlikte olmak tecavüz gibi gelir çünkü nikahlı eşin bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…