Kucuk meme

160 boya 51 kilo 75 neden çok normal ki zaten.
Taş patlasa 80 beden olursun.
Daha fazlası çok kötü gözükür..
Ve sana birşey soyleyeyim mi bu konuda yemin ederim ama ispatlayamam bir erkege meme mı kalca mi de yüzde 80 hatta daha fazlası lalcayi seçer. Bence sen üstü boşver alta yatırım yap.
Her zaman kusurları kapatmanin tek yolu ilgiyi başka tarafa çekmektir. Ki bana göre 75 beden kusur değil allahin lütfü sarkma yok oh ne güzel taş gibi

Küçük meme en iyisidir, en kullanışlısıdır. Herşeye girer, dekoltede güzel durur vs. Boşverin takmayın. Benim gögüslerim 85b idi. Aslında tam kıvamındaydı😄Sonra kilo verincr 75cye düştü. Annem bu ne hal dese de ben şimdikini daha çok seviyorum. Siz de sevin.

Küçükler büyük olsun diye büyükler küçük olsun diye dert yanmış haha :)

Benim hiç şikayetim yok. 1.74 boy , 54 kiloyum , gögüsler 85C , gayet iyiler . Çok fazla dikkat çekiyorlar ama olsun , hiç bir erkekle ilk başta hiç göz göze gelemiyorum , direk bakışları gögüslerde . Yukarda arkadaş kalçaya daha önem verirler demiş ama bence gögüsler artık ilk sıraya yerleşti.

Ben 1 yillik evliyim yani kucuk kiz sitemleri gibi dusunmeyin ama benim goguslerim 75 bazen sudyen dolgulu kullansam 80 oluyor onun disinda sudyenle rahat edemedigim icin belki bilirsiniz sporcu sudyenleri kullaniyorum asiri rahat.. Boyum 1.60 kilom 51 yani asiri mi kucuk oluyor . planli bebek dusunuyoruz yani suanda korunuyoruz 1 yil sonrasinda yani kendimizi hazir hissettigimizde diye. Ama bebek olursa goguslerin buyume ihtimali var midir genetige bakarsak anneminkiler 90 beden .memelerimin pek esimin ilgisini cekmediginin farkindayim bazen cikarmiyorum bile o derece .takinti yapmaya basladim belki takinti icin gec kaldin diyeceksiniz ama ne bileyim

75 küçük değil ki memeye ilgisi olan adam için yeterli. Yok ilgisizse yapacak bir şey yok.

bu arada ben şu an gebeyim. Evet büyüdü bayağı sonrasında küçülür mü bilmiyorum. Umarım küçülür ben 75b kullanıyorum. Boyum da var ama küçük meme daha genç daha zayıf daha atletik gösteriyor.

X