Küçük kız:(

Allah sizden ve sizin gibilerden razi olsun. Muhtemelen engelli bakım maaşını almayı da bilmiyorlar bu konuda özellikle yol gösterin.

benim kızımda 2. sınıfa geçti
bende bilirim yokluğu
ben yırtık hiç giymedim elbise çünkü annem benim çok becerikli kadındı
sagolsun onun sayesinde temiz giyindik herseyi zor aldık bazen hiç alamadık ama
temizdi annem cokkk temzdi
ayyakkabım bir tane sene basında alınırdı taaa öbür seneye kadar onu giyerdim
hiçbir zaman spor ayakkabım olmadı.eşofmanım hiçbir zaman
baska sınıftaki arkadaslarınkini cakısmayan derslerde alır giyer verirdim
vs... aman aman bu adaletsizlik bu dünyayı anlayamadım gitti
ş,imdi kızıma herseyin en gzüelini elimden geldiğince almaya calısıyorum
imkanlarım dogrultusunda herseyi saglamaya calısıyorm
ve ihtiyacı olana yarıdm etmek cokkkk istiyorm
ama bende bu dünyada maddiyetle sınandım kısıtlı seyler yapabiliyorm

merhaba hanımlar, arkadaşım senide tebrik ediyorum bir çok insan gibi duyarsız kalmamışsın yardıma ihtiyacı olmamasına rağmen devleti sömüren o kadar çok insan var ki bu yardım konularında ordan burdan duyuyoruz ama böyle işte gerçekten ihtiyaç sahiplerinin haklarını yiyorlar, yaşlı bakımı için başvurular var bende duymuştum daha önce aslında o yardım ayarlansa biraz rahatlayabilirler, buradan da yöneticiler kıyafet yardımı vs. için sayfa açsalar ihtiyaçları belirlense el birliği ile karşılarız... MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

SGK ya başvuru yapacak engelli maaşı ve kendisine bu engelliye baktığı için maaş alacak. Ayrıca bulunduğu ilçenin belediyesine gıda yakacak ve çocuklar Çin'in yardıma başru yapabilirsiniz . Uygun görülürse cüzi bir miktarda fakirlik yardımınıza alabilir

Canım benim ya hangi ilin ilçesi acaba ? Burdan yazmak istemezsen özelden de olur...
Adana civarı ise bende yardımcı olmak isterim...

bence asıl yapılması gereken babaya düzenli maaş alabileceği bi iş bulmak.

engelli maaşı için de yeniden başvurulabiliyor belki.

onun dışında kızın ihtiyaçları görülür tabi ki ama evdeki o sefaletle bunun pek de yararı olmaz.

yine de çok duyarlısınız belli ki.

Aile sosyal politikalar bakanlığı bu konuya bakıyor ödemeyi SGK yapıyor galiba eşim bi kaç aileye vesile olmuştu görev için gittiği bi ilde. İnş bian önce hayatı düzene girer yavrunun

Oy nenim yavrum biz de derdimiz var diyoruz.
Bir şeklini söylerseniz yardımcı olmak isterim ben de kitabına kalemine kıyafetine

Bence bi watsap grubu kurun öğretmen dâhilinde.. ordan tüm velileri bilgilendirin küçük kız hakkında... yardim etmek isteyen olursa ogretmenle iletişime geçip yardim edebilirler... sizin gibi gönlü zengin olan da çıkacaktır eminimki

Ne güzel bir insansınız siz öyle ... Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa

nerdesiniz nerede yaşıyorsunuz hemen söyleyin ne gerekiyorsa alıp yollayalım
Çok sağolun allah razı olsun.ben şu an tam bilmiyorum nelere ihtiyacı olduğunu evlerine gitçem mutlaka.benim gördüğüm kadarıyla çocuğun hiç birşeyi yok.ben kızımın kıyafetlerinden götürcem hep.oyuncaklarından ayırcam.kırtasiye ihtiyacıda varmış ama onu müdür alcak demişti hocası aldımı bilmiyorum.onu sorcam bide.

Bi whatsap gurubu var aslında.zaten herkes herşeyin farkında canım.ben bile sürekli okula gitmediğim halde fark ettim.öğretmeniyle bi görüşüyüm tekrar olmadı.

Allah sizden ve sizin gibilerden razi olsun. Muhtemelen engelli bakım maaşını almayı da bilmiyorlar bu konuda özellikle yol gösterin.
Özellikle sordum canım ama başvurdum vermediler dedi.o çok iyi olur aslında.acaba özürlülük durumu maaşı alacak kriterde mi değil.onu iyice bi araştırcam.dediğin gibi belki de bilemediler.

Hem kaymakamlığa (sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına) hem de aile bakanlığına (muhtelemen sosyal hizmet merkezine) başvursun, çocuğu için ekonomik destek, kayinvalidesi için engelli aylığı ve bakım parası başvurusunda bulunabilir. Engelli aylığı ve bakım parası birlikte çıkmayabilir yalnız. Eşi de gitsin işkura başvursun, o belgeyi de isteyebilirler yardım yaparken.

Bende çok zor bi çocukluk geçirdim.babam rahatsızdı hiç çalışamadı.babannemin maaşıyla kıt kanaat geçinirdik.kıyafetim hep vardı allah razı olsun halam alırdı hep.ama yokluk çok çektik parasız çok kaldık.okula harçlıksız çok gittim.yani yokluğun zorluklarını çok yaşdım.geçmişimi hiç unutmadım.şimdi çok şükür ki durumum çok iyi.çok zengin değilim belki ama en azından olmayan insanlara el uzatabilecek durumdayım.zorluğu çektiğim için böyle çocuklar görünce kalbim çok acıyo.

Çok sağolun allah razı olsun.bende araştırcam bi bu belediye yardımlarını filan.tam hakim değilim maalesef bende.bakım parasınada olmadı bidaha başvursun.

Bakım parasına başvurdum vermediler dedi.belkide bi yol gösteren olmadığı için ilgilenen olmadı bilemiyorum.

Tekrar başvursun, bir kez başvurulur diye kural yok ki. Bir de neden olmamış onu sorsun öğrensin, belki düzeltmeyle olabilecek bir durum vardır. İki yere de ayrı ayrı başvursun, aynı şey değil ikisi çünkü.

Kiyamam ya cok uzuldum canim instagramda Mutlulugun adresi dernegi sahibi @abdullahozkanofficial var onu takip et ona msj at muhakkaki yardimci olcagina inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…