nereye kadar yardım edeceksiniz..o adam neden bu kadar rahat çünkü etrafında insan gibi insanlar var onlara güveniyor gelecek yardımlara güveniyor en kötüsüde o çocuklara güveniyor..hiçkimse çocuğu yardım konusunda geri çevirmez ama bu çocuklara yazık değilmi..onları doğurup sokağa atmak mı marifet yoksa bakabileceğin,okutabileceğin,ihtiyaçlarını görebileceğin kadar çocuk mu...o kadar üzülüyorumki kendi ihtiyaçları için çocukları alet edenlere..allah ıslah etsin,akıl versin..söylenecek çok söz var ama .............................
nereye kadar yardım edeceksiniz..o adam neden bu kadar rahat çünkü etrafında insan gibi insanlar var onlara güveniyor gelecek yardımlara güveniyor en kötüsüde o çocuklara güveniyor..hiçkimse çocuğu yardım konusunda geri çevirmez ama bu çocuklara yazık değilmi..onları doğurup sokağa atmak mı marifet yoksa bakabileceğin,okutabileceğin,ihtiyaçlarını görebileceğin kadar çocuk mu...o kadar üzülüyorumki kendi ihtiyaçları için çocukları alet edenlere..allah ıslah etsin,akıl versin..söylenecek çok söz var ama .............................
evet arkadaşım çok haklısın o kadar sölenecek söz varki.herkese gönderip ekmek parası diye çocukları dilencilige alıştırdı.ama ben çocuklara çok üzülüyorum.elimden geldigince yardım ediyorum.harclık veriyorum.babanıza vermeyin diye tembih de ediyorum.onlar tam karşımda oturuyorlar hallerini gördükçe çok üzülüyorum..ne yapacagımı bende şaşırdım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet arkadaşım çok haklısın o kadar sölenecek söz varki.herkese gönderip ekmek parası diye çocukları dilencilige alıştırdı.ama ben çocuklara çok üzülüyorum.elimden geldigince yardım ediyorum.harclık veriyorum.babanıza vermeyin diye tembih de ediyorum.onlar tam karşımda oturuyorlar hallerini gördükçe çok üzülüyorum..ne yapacagımı bende şaşırdım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim gibi düşünen herkesten allah razı olsun.çocuklarımızın boynu bükük kalmasın istiyorum.en azından bir çikolata bile alıp yesinler istiyorum.ama ne anası düşünüyor nede babası.sorumsuz insanlar.bedava yaşamaya alışmıslar.senden de Allah razı olsun canım gerçekten o çocuk senden parayı alınca kimbilir ne kadar seviniyodur bu verdiğin para zor bi anında seni kurtarır bir sadaka bin kaza bela savar derler ya
ona eşimin amcası işde buldu afedersin ama .....yemedi.anladınmı canım.bedava yaşamaya alışmış çünki...yani bu aklı....başka birşeye çalışmayan adama bir iş mi bulsanız acaba??bu adam evde durdukça nüfus iyice artacağa benziyor...
aynen katılıyorum sana arkadaşım.yolda mendil satanlara yada dilencilik yaptırılan çocuklara asla para vermiyorum.ama düşünsenize karşı komsunuzun çocukları belki aç yatıyor.onu düşündükçe ben depresyona giriyorum.sırf çocuklar için..bilmiyorum ama iyimi yapıyorum, kötümü yapıyorum.en azından vicdanım rahat oluyo..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ne yazık ki artık sokakta ki çocuklara yardım edemez hale geldik , çünkü arkalarında onları bekleyen ve değnekçiliklerini yapan pis bakışlı kötü adamlar var .Ya da taşıma suyla ne kadar değirmen döner o küçücük çocukların sırtından alkol ve sigara paralarını kazanan tipler var . Ben mümkün oldukça para vermemeye çalışıyorum .
Geçenlerde yolda yürürken benden aç olduğu için para isteyen bir çocuğa simit ve meyve suyu alıp uzattım çocuk iki eliyle fırlatıp attı. O yüzden bence bilinçli insanlar olarak yolda mendil satan boyacılık yapan çocuklardan hizmet almamalıyız .Ya da para isteyen çocuklara para vermemeliyiz , çünkü bu aileleri için bir para kapısı. Onlar çocuklarını alet ediyorlar bu tarz şeylere .
evet bu konu hiç aklıma gelmemişti tesekkür ederim.bu konuyu bi araştırayım.benim yada bir başkasının yardımıyla nereye kadar öyle degilmi...bulunduğunuz ilin sosyal hizmetler il müdürlüğüne bildirin en azından çocuklar kurtulsun belki aile içinde birşeyler yaparlar...
defnecim allah senden razı olsun ki yine yardım ediyosun bile bile o adam oanne aslında bunları haketmiyor ama insan çocuklara kıyamıyor daha küçük böleleri başı boş bırakılıp gelceğin kötü insanları olarak karşımıza çıkıyor
Ne Kadar Kötü Yaa.allahim Yardim Etsin Konu çocuk Sömürücülüğü Olunca Kalbim Sikişiyo.anlayamiyorum Bi Anne Baba Nasil Evladina Kiyarşnasil Aç Birakip Kendi Sigara Ihtiyacini Karşilar.bunlar Yavrularina Yiyecek Bulmak Için Her Sabah çirpinan Canlarini Tehlikeye Atan Hayvanlar Kadar Bile Olamayan Aciz Insanlar .öff öfff
Ne yazık ki artık sokakta ki çocuklara yardım edemez hale geldik , çünkü arkalarında onları bekleyen ve değnekçiliklerini yapan pis bakışlı kötü adamlar var .Ya da taşıma suyla ne kadar değirmen döner o küçücük çocukların sırtından alkol ve sigara paralarını kazanan tipler var . Ben mümkün oldukça para vermemeye çalışıyorum .
Geçenlerde yolda yürürken benden aç olduğu için para isteyen bir çocuğa simit ve meyve suyu alıp uzattım çocuk iki eliyle fırlatıp attı. O yüzden bence bilinçli insanlar olarak yolda mendil satan boyacılık yapan çocuklardan hizmet almamalıyız .Ya da para isteyen çocuklara para vermemeliyiz , çünkü bu aileleri için bir para kapısı. Onlar çocuklarını alet ediyorlar bu tarz şeylere .
allah onları bildiği gibi yapsın.bu sürü zihniyetindeki insanlar önüne konanı yiyecek,çiftleşecek,dilenecek ve dilendirecek yeterki sorumluluk almasın çalışmasın.o çocuklara acı yarabbim.başka ne denir bilmiyorum.zaten ilk regli oldugu gibi kızlarını imam nikahlı evlendirdiler.onlar için çocugun anlamı bu.biraz da başlık parası almıslar öyle söledi komsularım.anlıyacagınız ana evinde mutsuz çocuk, kocasının evinde her türlü harekete ,dayaga ,cahillige ,esarete,hizmetçilige dayanmak zorunda olan kadın portresi.senağlamasenağlama