küçük kız çocugu

aynen arkadaşım.sana katılıyorum.sigara içecegime sabah, aksam bir iş bulup çalışırım bu kadın halimle..... çocuklarımı asla aç bırakmam..senağlama

allah razı olsun senden canım ne muradın var ise versin mevlam
gel seni bi sulu sulu öpeyimŞeniz

onlar öyleler çünki işi ticarete dökmüşler.bu çocuklar sabi anne babanın eline bakıyorlar.ana babada rahat insanlar çocuklarımız çıkolata istermi canı bile düşünmezler.meyva almazlar.onun bunun agacından koparıp yerler.o da sadece yazın.dogurmak marifet degil bakmak marifet.hayvanlar bile yavrularına ne güzel bakıyorlar.

allah yardimcilari olsun ole bencil kendi zevkleri icin
habire esine hamile birakan adamlara sinir oluyorum
bi de cocuklari dilenci gibi kendi icin gondermek yazik be o cocuklara hic mi dusunmuyor
allah korkulari yok mu bole adamlarin yahu ?
allah senden razi olsun ne guzel yardim etmisin ama ne zamana kadar yapabilirsin ki

adam alışmış demek ki ekmek elden su gölden misali
ama nereye kadar bu adam devam edecek
vermesen dediğin gibi çocukların halini gördün için rahat etmez ama uzak olsa ve görmesen aman dersin belki
zor bir durum o adam bir kötek istiyor benceklava:

işte sorunda orda.adam artık çocuklara üzüldügümüzü bildigi için insanların insani duygularını kullanıyo.yardım etmesem ya açsalar diye düşünüyorum.bu sefer iki arada bir derede kalıyorum.songül arkadasımın önerisini bi araştıracam bakalım.çare bulabilcekmiyim..

ya cidden bir gün sende gelde bir güzel dövelimklava:sence akıllanırmı.zannetmiyorum ben.allah akıl versin o adama.

ALLAHım yardım etsın cok kötü oldum elımızden bırsey gelse ........
nasıl anne baba bu kadar dusuncesız oluyor aklım almıyor .....
hiç mi çocuk olmadılar hiç mi dusunemıyorlar....
hiç mi anne baba vicdanı yok .........

ne kadar duyarlısın ... ne kadar vicdanlısın... allah senden razı olsun....:a015:

buzamanda okadar cocugu neyıne guvenerek yapıyorlar anlamıyorum hem calısmadan kadınada sastım dogrusu bunun nesıyle gururlanıyor cocuk yapmak marıfet degıl marıfet o cocugu yapınca kımseye muhtac etmeden buyutmek senın yaptıgın guzel bırsey ama sen nekadar yardım edebılırsınkı

onlar bizim gibi düşünmüyorlar arkadasım.ne bulurlarsa yerler ne bulurlarsa giyinirler.pis giymiş,aç kalmış umurlarında degil.öle olsa zaten hemen doktora gidip baglattırır kordonlarını.onların gelecegini düşünen yok.çocuk psikoloji onlar için saçma lık.bilmiyorum.bende çok yardım edemiyorum.görebildigim kadar ancak..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

malesef arkadasım malasef .onlarda analarından babalarından sevgi görmedikleri için bu şekilde çocuklarına böyle davranıyorlar.bu bölede sürüp gidecek...senağlama

canım kardeşim benim senin ne kadar merhametli olduğunu biz biliriz sen onlara acımıyor onlar için üzülüyorsun her an o çocuklar senin gözünün önünde eminim onlara nasıl faydalı olabilirim diye gece gözüne uyku bile girmiyordur bir kere iki kere vermekle olmıcanı sende biliyorsun başka bir yöntem lazım bence oda çocuklar için zor olur böyle insanları sosyal hizmetlere bildirmek lazım baba yatıyor anne sürekli doğuruyor vay o evlatların haline :uhm:

evt haklısın anne babalarının gunahını cekıyolarlar yanı yazık duyarlı olman cok guzel tebrık edıyorum senı bende cok yufka yureklıyımdır oyuzden cok kızdım acıkcası ama sen elınden gelene yapmaya calısıyorsun ne guzel fakat bunun yeterlı olmıcagı kesın

evet malesef yeterli degil.çok eski bir evde oturuyorlar.camlarda dogru dürüst tül yoktu.tül verdim taksınlar diye.ama onu bile becerip takamadılar.artık gerisini sen düşün arkadasım.tencere yuvarlanmış, kapagını bulmuş misali...karı koca ikiside hem tembeller hemde çok beceriksizler.

tabiki, ben onlara acımıyorum.ana babayada üzülmüyorum.çocuklara çok üzülüyorum.devamlı karşımızdalar.en azından çocuklara bir faydam olabilirmi diye araştırma yapıyorum.sosyal hizmetlerle irtibata geçecegim.baba yatıyo demekki annede kocanın yanına yatıyo habire aganigi....sonra 9 ay sonra ınga ınga...

Evet siz vermeye devam ettikçe o adam da çocuk yapmaya devam edecek. İn sanların iyi niyeti sömürülüyor. :mymeka:

:canım benım sen çok ıyı nıyetlısın a.s.
ama nereye kadar yardım edebılırsınkı bıran önce araştır o konuyu yetkılılere haber ver
en azından çocukların gelecegı hayatları degışsın .. belkı okuyan olur hayatlarını kurtarırlar cahıl buyumezler ..
anne babanın oldugu gıbı cahıl kalmazlar
ıyı ama bunları uyaran yokmu her yıl bır

çocuk nereye kadar devam edecek bu boyle:mymeka:

heralde bu gidişle bi futbol takımı kurarlar.bu konuyu bu hafta görüşecegim sosyal hizmetlerle bakalım ne yapabilecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…