küçük kese

tekrar özel mesaj attım ama yada sen diye başkasına atıyorum :)
ikinci kontrole şubat 5 de gel dedi bana gidemedim cuma gitmeyi planlıyorum ama adet oldum bugün.telefon açıp soracağım artık çünkü burda değil dr'um.patolojiyi unutmazsam gittiğimde soracağım bende sonuç noldu diye?
genetik test istedi benden onada kan vereceğim.
banada korunma zaman kaybetmeyelim dedi yaş faktörü var çünkü
ama benim cesaretim yok sanki tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırsam diye. bide narkozla olmadım kürtajı ben

yaa canım neden narkozla olmadın ?? inşallah bi daha yaşamayız canım öyle düşünme hem de yaşayacağımız varsa 2 yıl sonra kalsan bile yaşarsın allah korusun o yüzden korkma bence... bende yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım belki kızcak benimki beklemedim diye ama hayırlsı artık :) senin yaşın kaçtı canım ben 86 lıyım...???

narkozla yapmıyolarmış kısa sürüyo diye iğne vuruyolar ama genede..............
ben 78 liyim canım
cuma gideceğim bakalım ne dicek yara var demişti belkide onun için çağırdı.
ilk gebelikmi seninkide

narkozla yapmıyolarmış kısa sürüyo diye iğne vuruyolar ama genede..............
ben 78 liyim canım
cuma gideceğim bakalım ne dicek yara var demişti belkide onun için çağırdı.
ilk gebelikmi seninkide

evet benim ilkti.senin ikinciydi değil mi? bende bugun gittim kontrole çok şükür herşeyim temiz çıktı.dr yeni bi gebelik için istersen 3 ay bekle ama beklemezsende bi sorun olmaz dedi ben beklemeyi düşünmüyorum.zamana bırakıcam artık bakalım hayat neler gösterecek :) senin yara kürtajdan sonra ı oluşmuş geçmiş olsun ...

yok canım benimde ilk. evt zaman gösterecek herşeyi hayırlısı...
yok canım ya kürtaj sırasında gördü yarayı rahim ağzında yara var demişti ama o anda çokda üzerinde durmadım.zaten miyomumda var...................

lara nasılsın canım son durum ne?

Benim sat 27 aralıktı 22 ocakta başka bi sebeple doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma vardı.Betahcg testi yapıldı ve sonuç 200 çıktı.Doktor büyük bi ihtimal düşük yapıyorsun kürtaj olman lazım dedi.Neden benim degerim 200 yumurtlama tarihinden 10 gibi bi süre sonra yapıldı bu test bence daha başındayım gebeligin dedigimde sen benden daha mı iyi bileceksin diye bi cevap verdi doktor bey.Biraz tartıştıktan sonra çıktım ve 2 gün sonra başka bi doktora gittim degerim 400 olmuştu iyiki o doktorun söyledigine inanıpta bebegimi aldırmamışım.O yüzden gebeligin ilk haftalarındA düşük çıkabiliyor testler ve çogu doktor sadece hasta sayısını doldurmak için baştan sagma kontroller yapıyor.Şuanda bebegim 8 haftalık çok şükür hiç bi sıkıntımız yok.Ha unutmadan benim 6 haftaya kadar kesem çok çok küçüktü.

Son düzenleme:

tek dr la kalmamak en iyisi biz 3 dr a gitmiştik. hepsi aynı şeyi söledi. zaten 15 gün bekleyelim dedi dr 10.günde düşük başladı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…