küçük kese

lara78

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
197
49
318
merhabalar,
sat im 13 kasımdı. aralık sonu dr gittiğimde keseyi gördük.ocak 2 de tekrar kontrole gittik kesenin 7 haftalıkla uyumlu olmadığı 5 haftalıkla uyumlu olduğu sölendi.progestan verdi dr.sanırım boş gebelikden şüphelendi ama moral bozmamak için sölemedi.15 gün sonra tekrar gel dedi ama bu süre sıkıntılı geçiyo benim için . böle bi durum yaşayıp bebeğini ve kalp atışını gören varmı?????

canım yani bu kadar olur. benimde sat 13 kasım ve yılbaşında lekelenmem olduğu için doktora gittik. doktor boş gebelik olduğunu kürtaj olmam gerektiğini söyledi.tabi ben ağlaya ağlaya başka bir dr a gittim. o boş gebelik demek için erken olduğunu 10 gün beklememi söyledi. bugün yeniden kontrole gittik çok şükür beyaz bi nokta göründü ama kesemin gelişimi yavaşmış.10 günde 10mm büyümesi gerekirken 5 mm büyümüş ve şu an 16 mm. senin kesen kaç m?

bende 3 dr'a birden gittim aynı gün.aşağı yukarı aynı şeyleri sölediler ama biri direk ölü saydı
kese 8-10 mm arası bişeydi o zaman.şu anki durumu biliyorum.
hafta sonuna doğru gideceğim dr tekrar.

bende 3 dr'a birden gittim aynı gün.aşağı yukarı aynı şeyleri sölediler ama biri direk ölü saydı
kese 8-10 mm arası bişeydi o zaman.şu anki durumu biliyorum.
hafta sonuna doğru gideceğim dr tekrar.

canım hiç moralini bozma bence dr lar döllenme tarihini bilemedikleri için tahmini konuşuyorlar.bazı doktorlarda çokacımasız gerçekten. ben inanıyorum sende göreceksin bebeğini bu sefer. hem gelişim kişiden kişiye değişen bişey kiminde yavaş kiminde hızlı olabiliyormuş.içini ferah tutmaya çalış.bizim gibi olupta bebeğine sağlıkla kavuşan o kadar çok kişyle konuştumki benim içim rahat.seninde öyle olsun. iyi haberlerini bekliyorum. bende 24 ocakta gidicem yeniden.inşallah iyi haberler alırız

inşallah iyi haberler alırız herkes alır.
progestan kullanıyorum bende günde 1 tane
dün akşam hafif kahverengi akıntı vardı moralimi bozdu biraz ama dr olabilir korkma demişti.
yaşadığım yerde değil dr 2 saat mesafede .

benim 10gündür var" lekelenmem kırmızı kanaman olmadığı sürece end"işelenme.bende 3 gündr progestan kullanıyorum

benim 10gündür var" lekelenmem kırmızı kanaman olmadığı sürece end"işelenme.bende 3 gündr progestan kullanıyorum

kırmızı değil.10 gündür kullanıyorum progestanı fitil olarak.biraz ağrım olduğu için endişelendim.beklemek çokk zorrrr....

kırmızı değil.10 gündür kullanıyorum progestanı fitil olarak.biraz ağrım olduğu için endişelendim.beklemek çokk zorrrr....
beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim ben de 2 haftadır dakikaları sayıyorum ve bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da beklemem bitmeyecek sen benden önce gideceksin doktora yazarsın gelişmeleri.hangi gün gideceksin

benimde yaklasik 3 gun once kahverengi lekem oldu doktora gittim progestana
basladim.2gun rengi acildi sariya dondu fakat bugun tekrat kahverengi akintim oldu
evdeyim dinleniyorum rapor aldim sirf bu yuzden.neden gecmedi merak ediyorum.
banada kanaman olmadikca cok korkma bebek gayet saglikli dedi. bilmiyorum yinede
cok tedirginim

boş gebelikten şüphelendi dr demiştin bebek sağlıklı diye ne zaman dedi?3 gün önce göründü mü yoksa bebek

pazartesi akşam kanama başladı dr u aradım hemen gel dedi salı sabahı gittim malesef kese hiç gelişmemiş. saat 10 da ilaç vermeye başladılar öleden sonra da kurtaj yaptılar Allah kimseye yaşatmasın bu acıları:2:

canım inan banaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum lütfen kendini üzmemeye çalış.ne diyeceğimi bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun.benim de nasıl sonuçlanacağı belli değil. bu hayatta hiçbişeyin garantisi yok gerçi.Allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verir umarım.bu acıları o zaman unutursun inşallah. dua ediyorum senin için .çok üzgünüm

Saol canım.aklına kötü bişey getirme sende, iyi haberlerini alacağız inşallah.

nehirdeniz nasılsın gittinmi dr a iyi haberlerii bekliyorum...

nehirdeniz nasılsın gittinmi dr a iyi haberlerii bekliyorum...

gittim dr a canm malesef benimde sonuç senle aynı oldu dün kürtaj oldum. yani şunu alnadım demekki bişeyler anormalse en baştan sonu iyi gelmiyor yani. 10 hafta 3 günlük hamileydim dün ama malesef sonlandırmak zorunda kaldık. son iki haftada kesemin büyümesi de durdu.embriyo 1 ml de kaldı. kanama alanları oluştu.kopma başladı. kesem dünden önceki gün 16 ml di dün 12 mle düştü.düşük sancım basladı 2 saat çektim sonra ameliyata girdim. sonrasını sende yaşadın.çok üzücü işte :.( allah kimseye yaşatmasın bize de bi daha göstermesin.sen ne zamandır evlisin kaçıncı gebeliğindi?

özel mesaj atmaya çalışıyorum ama hesabınımı kapadın?

toparlanabildin mi nehirdenizz.
kontrolun oldumu doktorun tekrar hamilelik için bişi dedimi sana

toparlanabildin mi nehirdenizz.
kontrolun oldumu doktorun tekrar hamilelik için bişi dedimi sana

ayy canım yeni gördüm mesajlarını hesabımı kapamadım canım ama özel mesajın da gelmedi hala kontrole gitmedim patoloji raporumu merak ediyorum ama dr bana kürtajdan sonra korunmamla ilgili bişey demedi canım.sadece 1 hafta cinsel ilişki yasak dedi.benim 18 gün oldu kendimi iyi hissediyorum yeni bi gebelik için de beklemek istemiyorum hatta çalışmalara başladım bile sen ne yaptın canım dr un sana bişey dedimi bu konuda sen ne yapmayı düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…