Risk yok demiBiz sana yeterince yardımcı olduk hiç özelden yazmana gerek yok.
Kardeşim herkes yok demiş ya sanaRisk yok demi
İster istemez herkes sıkıntıya giriyor bitek ben çocukla ilgileniyorum emin olmak için yazdımKardeşim herkes yok demiş ya sana
Küçük kardeşim erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş boşalma. Yok içeri girme yok zari yırtık değil
şey
Bide adetten önce yani yumurtalıkları aktif değil
Sürtunme parmakla oynama bide somurma olmuş sürtünme sırasında Bosalma yok içeri de girmemis bitek sürtünmeden önce çocuğun boxerde 1 damla bile değil ıslaklık varmış hamile kalma riski varmı ağzına sicicam şimdi bunun
Hamile kalmaz korkma canımAbla bidaha zaten çok kızdım ama risk varmı zarı yırtık değil boşalma yok bitek somurma oynama felan
Abla eminsen çok güzel teşekkür ederim baktığın için risk yoksa iyiHamile kalmaz korkma canım
Yok benim ilişkim var 4 yıllık bu salak gibi hiç kendimi kaptırmadimCümlelere bakılırsa o küçük kardeş sensin
Somurma ne yaaAbla bidaha zaten çok kızdım ama risk varmı zarı yırtık değil boşalma yok bitek somurma oynama felan
papağan gibi ayni şeyleri tekrarlayıp duruyor hep aynı şeyleri yazmış konu sahibi kesinlikle kendisi yapmıştır çok tepki gormemek icin böyle yazıyor ama çok yazik 15 yaş ve böyle seylerKendi yediğin boku niye kardeşin yapmış gibi anlatıyorsun çok belli oluyor
Bi şey olmamıştır içine girmediyse. Zevk suyudur ama oturup konuşun uygun bi dille daha sonra benzer şeyler olursa yine size anlatabilsin . Biraz da kızın yaptığı yanlış çünkü yaşı çok küçük yaptığının sorumluluğunu alabilecek yaşta değil. Bi de somurma ne demek onu anlamadım
Oral seksten bahsediyorSomurma ne yaa
Oral seksten bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?