• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Küçük kardeşim ilişkiye girmiş hus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi şey olmamıştır içine girmediyse. Zevk suyudur ama oturup konuşun uygun bi dille daha sonra benzer şeyler olursa yine size anlatabilsin . Biraz da kızın yaptığı yanlış çünkü yaşı çok küçük yaptığının sorumluluğunu alabilecek yaşta değil.
Abla eminsin demi bişey olmaz babam çok kızar bitek ben biliyorum ben yardımcısı olabilirjm bitek sürtünmeden çok önce çocuğun boxerde ıslaklık varmış ufacık

Abla 15 çok kızdım bide kendide istemiş zorla değil olmaz demi bişey bitek sürtünme
Peki karşısındaki kişi erkek kaç yaşında. Tamam kız kardeşin istemiş ama daha yaşı küçük karşısındaki adam büyükse burda suç var istismar var.
Erkek de baksır varsa bu dediğin iliskk süresince hiç birşey olmaz bence hamile kalması sıfır.

Peki karşısındaki kişi erkek kaç yaşında. Tamam kız kardeşin istemiş ama daha yaşı küçük karşısındaki adam büyükse burda suç var istismar var.
Erkek de baksır varsa bu dediğim onlar süresince hiç birşey olmaz bence hamile kalması sıfır.
Aynı sınıftalar 15

Biz anladık güzelim asla bişey olmamış anlattığına göre , hamilelik falanda imkansız yani , sen konuş güzelce kardeşinle
Sağol abla risk yoksa kizmadan konusucam çok kızdım bidaha asla felan babama anneme demek istemiyorum bitek ben yardımcısı olabilirjm

Sağol abla risk yoksa kizmadan konusucam çok kızdım bidaha asla felan babama anneme demek istemiyorum bitek ben yardımcısı olabilirjm
Şimdilik söyleme tabi annenlere , sanada anlatmaz yoksa bişey bi daha ne bok yediğini nerden bilcen , allah korusun neler duyuyoruz . Anlattığına risk asla yok.

Allahım yarabbim okuyunca nasıl sinirlendim 15, yaş nedir ya benim de 15 yaşında kız kardeşim var Allah korusun , çocuğu da al karşına kız konuş tepki ver yine ama bı üye söylemiş yine sana derdini anlata bilsin , Allah korusun daha ileri de Gide bilirler pişman olucagi şeyler yapıyorlar şimdikiler bı tarafları kaynıyor anladikta insan bı durur düşünür çocuklar daha ama maşallah bilmedikleri yok

Şimdilik söyleme tabi annenlere , sanada anlatmaz yoksa bişey bi daha ne bok yediğini nerden bilcen , allah korusun neler duyuyoruz . Anlattığına risk asla yok.
Abla son kez özet geçim sen benim içimi iyice rahatlat anlattıklarına göre ikisinin de üstünde bişey yok sürtünme olmuş içine girme boşalma yok sürtünmeden önce kilotta ufacık şey varmış kuru diyodu ikiside zarı yırtık değil zaten bide regl olayı felan var regl olursa geçermiş doğrumu riski hiç yok demi

Allahım yarabbim okuyunca nasıl sinirlendim 15, yaş nedir ya benim de 15 yaşında kız kardeşim var Allah korusun , çocuğu da al karşına kız konuş tepki ver yine ama bı üye söylemiş yine sana derdini anlata bilsin , Allah korusun daha ileri de Gide bilirler pişman olucagi şeyler yapıyorlar şimdikiler bı tarafları kaynıyor anladikta insan bı durur düşünür çocuklar daha ama maşallah bilmedikleri yok
Riski varmı abla

Back