Abla eminsin demi bişey olmaz babam çok kızar bitek ben biliyorum ben yardımcısı olabilirjm bitek sürtünmeden çok önce çocuğun boxerde ıslaklık varmış ufacıkBi şey olmamıştır içine girmediyse. Zevk suyudur ama oturup konuşun uygun bi dille daha sonra benzer şeyler olursa yine size anlatabilsin . Biraz da kızın yaptığı yanlış çünkü yaşı çok küçük yaptığının sorumluluğunu alabilecek yaşta değil.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Küçük kardeşim ilişkiye girmiş hus
- Konu Sahibi Aleynas10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsel #cinselik #cinsellik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki karşısındaki kişi erkek kaç yaşında. Tamam kız kardeşin istemiş ama daha yaşı küçük karşısındaki adam büyükse burda suç var istismar var.Abla 15 çok kızdım bide kendide istemiş zorla değil olmaz demi bişey bitek sürtünme
Erkek de baksır varsa bu dediğin iliskk süresince hiç birşey olmaz bence hamile kalması sıfır.
Abla bidaha zaten çok kızdım ama risk varmı zarı yırtık değil boşalma yok bitek somurma oynama felan15 yaş erken bir yaş uyar çekip hata edip yazık etmesin kendisine
Aynı sınıftalar 15Peki karşısındaki kişi erkek kaç yaşında. Tamam kız kardeşin istemiş ama daha yaşı küçük karşısındaki adam büyükse burda suç var istismar var.
Erkek de baksır varsa bu dediğim onlar süresince hiç birşey olmaz bence hamile kalması sıfır.
15Bişi olmamıştır merak etme , kaç yaşında kardeşin
Ne dedimki abla
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Erkek üye falanmısın acaba diye düşündümNe dedimki abla
Abla yok elim ayağıma dolandı bilgili biriysen iyice anlatsam sana yardımcı olsanErkek üye falanmısın acaba diye düşündüm
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Biz anladık güzelim asla bişey olmamış anlattığına göre , hamilelik falanda imkansız yani , sen konuş güzelce kardeşinleAbla yok elim ayağıma dolandı bilgili biriysen iyice anlatsam sana yardımcı olsan
Sağol abla risk yoksa kizmadan konusucam çok kızdım bidaha asla felan babama anneme demek istemiyorum bitek ben yardımcısı olabilirjmBiz anladık güzelim asla bişey olmamış anlattığına göre , hamilelik falanda imkansız yani , sen konuş güzelce kardeşinle
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Şimdilik söyleme tabi annenlere , sanada anlatmaz yoksa bişey bi daha ne bok yediğini nerden bilcen , allah korusun neler duyuyoruz . Anlattığına risk asla yok.Sağol abla risk yoksa kizmadan konusucam çok kızdım bidaha asla felan babama anneme demek istemiyorum bitek ben yardımcısı olabilirjm
Allahım yarabbim okuyunca nasıl sinirlendim 15, yaş nedir ya benim de 15 yaşında kız kardeşim var Allah korusun , çocuğu da al karşına kız konuş tepki ver yine ama bı üye söylemiş yine sana derdini anlata bilsin , Allah korusun daha ileri de Gide bilirler pişman olucagi şeyler yapıyorlar şimdikiler bı tarafları kaynıyor anladikta insan bı durur düşünür çocuklar daha ama maşallah bilmedikleri yok
Abla son kez özet geçim sen benim içimi iyice rahatlat anlattıklarına göre ikisinin de üstünde bişey yok sürtünme olmuş içine girme boşalma yok sürtünmeden önce kilotta ufacık şey varmış kuru diyodu ikiside zarı yırtık değil zaten bide regl olayı felan var regl olursa geçermiş doğrumu riski hiç yok demiŞimdilik söyleme tabi annenlere , sanada anlatmaz yoksa bişey bi daha ne bok yediğini nerden bilcen , allah korusun neler duyuyoruz . Anlattığına risk asla yok.
Riski varmı ablaAllahım yarabbim okuyunca nasıl sinirlendim 15, yaş nedir ya benim de 15 yaşında kız kardeşim var Allah korusun , çocuğu da al karşına kız konuş tepki ver yine ama bı üye söylemiş yine sana derdini anlata bilsin , Allah korusun daha ileri de Gide bilirler pişman olucagi şeyler yapıyorlar şimdikiler bı tarafları kaynıyor anladikta insan bı durur düşünür çocuklar daha ama maşallah bilmedikleri yok
- 5 Eylül 2019
- 36
- 18
- 3
- 33
Zar yırtılmadi içine girmedi sürtünme oldu diyorsun eğer boyleyse herhangi bir şekilde hamile kalmazRiski varmı abla
20 yaşındayım bu zamana kadar en fazla öpüştüm oda nisanlanacagim adamla ailelerimiz tanıyor düzgünce bişey soruyorum yardımcı olsanız keskeKendi yediğin boku niye kardeşin yapmış gibi anlatıyorsun çok belli oluyor
Sağol abla bitek sürtünme den önce çocuğun kilotta ufak ıslaklık varmış sürterken kuru diyolarZar yırtılmadi içine girmedi sürtünme oldu diyorsun eğer boyleyse herhangi bir şekilde hamile kalmaz
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Biz sana yeterince yardımcı olduk hiç özelden yazmana gerek yok.20 yaşındayım bu zamana kadar en fazla öpüştüm oda nisanlanacagim adamla ailelerimiz tanıyor düzgünce bişey soruyorum yardımcı olsanız keske