Okadar Cook karışık yazmışsınız ki ilişkiye girmiş diyorsunuz ama içeri girme yok Demişsiniz ama zarı yırtık demişsinizKüçük kardeşim erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş boşalma. Yok içeri girme yok zari yırtık değil
şey
Bide adetten önce yani yumurtalıkları aktif değil
Sürtunme parmakla oynama bide somurma olmuş sürtünme sırasında Bosalma yok içeri de girmemis bitek sürtünmeden önce çocuğun boxerde 1 damla bile değil ıslaklık varmış hamile kalma riski varmı ağzına sicicam şimdi bunun
ZariOkadar Cook karışık yazmışsınız ki ilişkiye girmiş diyorsunuz ama içeri girme yok Demişsiniz ama zarı yırtık demişsiniz
Sürtünme yoluyla boxerli ise hamile kalmaz
Abla 15 yaşında zaten çok kötü kızdım öyle bişey varmı nolur söyleyinBu ne ya???Adetten önce yumurtaları aktif değil"ne demek??Kaç yaşında bu çocuk?
Bişi olmamıştır merak etme , kaç yaşında kardeşinZarı yırtık değil düzelttim onuda duzelmemis abla bak şimdi sürtünme bitek içine girme boşalma yok bitek çocuğun boxsrine bulaşmış sürtünmeden önce oda kuru diyorlar surtunurken
Boxer değil ama kuruymus ablaOkadar Cook karışık yazmışsınız ki ilişkiye girmiş diyorsunuz ama içeri girme yok Demişsiniz ama zarı yırtık demişsiniz
Sürtünme yoluyla boxerli ise hamile kalmaz
Zevk suyu o hiçbir şey olmaz korkmasın. Böyle şeylerden için kardeşinizle kavga etmeyin bilinçli ve temkinli davransın yeterli.Küçük kardeşim erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş boşalma. Yok içeri girme yok zari yırtık değil
şey
Bide adetten önce yani yumurtalıkları aktif değil
Sürtunme parmakla oynama bide somurma olmuş sürtünme sırasında Bosalma yok içeri de girmemis bitek sürtünmeden önce çocuğun boxerde 1 damla bile değil ıslaklık varmış hamile kalma riski varmı ağzına sicicam şimdi bunun
Sicicam valla abSıç vallaha
Abla bilgili biri gibisin olmaz demi eminsinZevk suyu o hiçbir şey olmaz korkmasın. Böyle şeylerden için kardeşinizle kavga etmeyin bilinçli ve temkinli davransın yeterli.
Abla bitek sürtünme olmuş boşalma yok zar yırtık değil zaten sürtünmeden önce bitek çocuğun boxerde ıslaklık varmış çok azAnlayan biri özet geçsin
Kardeşi üstten ilişki yaşamış diyeyimAnlayan biri özet geçsin
Abla 15 çok kızdım bide kendide istemiş zorla değil olmaz demi bişey bitek sürtünmeBişi olmamıştır merak etme , kaç yaşında kardeşin
Yok kız sürtünmeden bişi olmazda çok küçük daha sakince konuş onunla güzelce anlat yanlış olduğunuAbla 15 çok kızdım bide kendide istemiş zorla değil olmaz demi bişey bitek sürtünme
Abla sürtünmeden önce çocuğun boxerde ıslaklık varmış ufak damla bişey olmaz demi kızmak da istemiyorum kendiside istemişYok kız sürtünmeden bişi olmazda çok küçük daha sakince konuş onunla güzelce anlat yanlış olduğunu
15 yaş erken bir yaş uyar çekip hata edip yazık etmesin kendisineZarı yırtık değil düzelttim onuda duzelmemis abla bak şimdi sürtünme bitek içine girme boşalma yok bitek çocuğun boxsrine bulaşmış sürtünmeden önce oda kuru diyorlar surtunurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?