Küçük Kalçaları büyütmek için

anladın canım sağol sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
hala kalçamda bi genişleme yok :KK43:
antrenörcüm henüz erkenmi ?
artık birşeyler olmuş olsun istiyorum=(
acaba biryerde hata mı yapıyorum

merhaba kızlar..
nasıl gidiyor..
uzun süre giremedim siteye..
bir gelişme varmı sizlerde..
ben cezalıyım ya =(
düzenli olarak yapamadım =(
sizin nasıl gidiyor

bende yapmak istiorm bu sporları ama yha daha çok kçlrse die korkuorm yha nerde bu sporlar hangilerni yapçaz bana yardmcı olrsanz sevnrm

evet cnm ya bende ondan korkuyordum..
daha çok sıkılaşıpküçülürse diye..
ama antrenörün bir bildiğivardır elbet.
eğer küçültücek olsa bize önermezdi..
yani ben faydasını göreceğimize inanıyorum..
bu arada ben 1 haftadır yapamadım ya..
çok yoğundum :KK43:
tekrar başladım bu sabah..

ay canım ne şanslısın..ben spor yapmasam yediğimi aşağya yolluyorum:1hug:nutella ve tobleron ye bol bol..benim içinde ahha:asigim:

ay canım ne şanslısın..ben spor yapmasam yediğimi aşağya yolluyorum:1hug:nutella ve tobleron ye bol bol..benim içinde ahha:asigim:
ah canım ya keşke bende aşağı yollasam senağlama
fıçı gibi olmaya bile razıyım valla..
ben nereye yolluyorum anlamadım ki benneyaptımki

antrenörcüm nerdesin ya başı boş bıraktın bizi burada =(
kızlar ben basen yapmak istiyorum komik ama gerçek..
nasıl yapabilirim =)

Son düzenleme:
ben yenı uyeyım kızlar herkeze mrhaba once.okudum yazdıklarınızı ve egzersızlerı yapmaya basladım ama ayaga kalkınca bacaklarım tıtredı resmen sanırım heycanlandım agır kactı ılkgunden fazla kastım kendımı ama yanlız olmadgımı hıssettım bugun meger aynı sorunları paylasan ne kadar cok kız varmıs dedım bnm gbı .tanrııııııııııııııım sevıorum hepınızıııı :)

kızlarr geldıımm bnde ben 10 gun fılan hergun yaptım valla ne gusel 2 cm buyudu sanki cünki 84 tü 86 oldu oleeeeeeyyyy snra düzenlı yapamadım hep unuttum arada yapıom 3 gunde bir fılan siz naptınızz

ya ben yapamadım bıraktım..sadece step yapıyorum 1 haftadır düzenli olarak...ama o hareketleri bıuraktım ben ya :mad: üşendim açıkcası..birda zamanım yoktu sonra onlara tekrar başlayamadım stepe başlatım dedim..canım gerçekten büyüdümü 2 cm eminmisin kilo almış olabilirmisin..bak şimdi gaza geldim yine..

artezcim canım sen estetisyenmişsin o yüzden sana sormak istedim belki bilgin vardır diye düşündüm..
lifting c,haları var biliyorsun..
yaşım 24 ve ben bu cihazı yüzüme uygulamak istiyırum..
sebebi ise sarkma filan yada herhangi bir cilt sorunu değil..
sadece yüzümü zayıflatmak için..
bak ben çok zayıfım ama yüzüm kiloma göre kilolu şuan iyi fakat hafif kilo alsam ,
direk yüzden alıyorum..
adeta yüzümde birikiyorlar..
bu yüzden de yemeğimi azaltıyorum..
böyle bir sırunum olmasa belki çok rahat kilo da alıcam ama yüzüm çok kilo alıyor.
bir şekilde yüzümü zayıflatmamm lazım..
sence yüzüme zararı olurmu ?
kılcal damar vs gibi..
yaşım da genç ne dersin canım?

kıvlıcamı cnm öncelıkle kılo almadım gercekten ölçtugumde buraya 84 yazmışım şimdi 86 vallahaaa=))

lifting cihazına gelınce bence yaşın daha gençken kullanma cünki bu cihaz yüzündeki anotomik yapıyı bozabılır,yani istemedıgın (elmacık kemıklerının) dahai zayıflamasına cokmesıne neden olabılır.yasın gencken böle seylere hiç bulaşma derim=))

ay kızlar benden de alın o kadar.
kilo alma problemim var. alamıyorum bir türlü yediğimi yakıyorum .
küçülükten beri hep zayıfım.
göğüslerim küçücük.herkes doğurunca süt dolar büyür dediler.doğurdum ama hala aynı.
kalçalarımda çocuk doğurmama rağmen küçük hala.
step falan yapıyorum fakat büyümüyo..
ay napsam da büyütsem şu kalça ve göğüsleri:)

kıvlıcamı cnm öncelıkle kılo almadım gercekten ölçtugumde buraya 84 yazmışım şimdi 86 vallahaaa=))

lifting cihazına gelınce bence yaşın daha gençken kullanma cünki bu cihaz yüzündeki anotomik yapıyı bozabılır,yani istemedıgın (elmacık kemıklerının) dahai zayıflamasına cokmesıne neden olabılır.yasın gencken böle seylere hiç bulaşma derim=))
çok sağol canım..tek umudum o idi ama çok teredütlerim vardı..sanırım haklısın..
iyiki almamışım..kıyısından döndüm resmen alıcaktım..teşekkür ederim canım ..

arkadaşLar benim de popom hiç yok TahTa qibi :KK43:
haTTa basen kemikLerim var onLar TuTuyo panToLonumu
basenLerim qenişLemeden nasıL popomu büyüTebiLirim yardım isTiyorum
bu arada 1.55 boyunda 45 kiloyum.

arkadaşlar, bahsedilen hareketleri düzenli olarak yapmaya başlayan arkadaşlar vardı, sonuçlar nedir acaba işe yaradı mı? ben yeni gördüm bunu ve başlayacağım ama merak ediyorum gerçekten bir işe yaradı mı?

kızlar ben 3-4 ay önce spor salonuna gttim ve hocayla birebir konuştum bana dediği bu hareketler büyütmez kaslandırır ve daha sıkı durur aksine küçülür mesela bayan sporculara haltercilere falan bak dedi dümdüz ama kaslı popolar yani o yüzden sen bel ve sırt hareketleri yap o sayede kalçaların daha geniş durur dedi ama ben yapmadım üşendim:)

kızlarrrrrr ideal vücut ölçüsü değişti bilmiyomusunuz zemuszemus artık ideal vücut ölçüsü 84 65 84. hatta adriana lima nın bile böyleymiş haberiniz olsun opuyorumnanaktan

X