Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her güzelin bir kusuru olurmuş arkadaşlar buda bizim kusurumuz demekki ama önemli olan budurumdan kurtulmak nasıl amaaaa.ne yapmalıyım bilmiorum doğum kopntrol hapı kullanıyorum oda ostrojen içeriyo ama hiç bi degişiklik yok
canımm çok tatlısın ya teşekkür ederimkıvılcım cnm cok gecmış olsun ıyıleste bıranönce yaparsın snra.merak etme belkı ben senden daha cok takıomdur.26 beden kotu bıle bi tayt ve coraplarla gıyıyorum =)) boşwer inş buyur buyumesede napalım.bizimkide bikinilerle güzel duruyo=))))
canımm çok tatlısın ya teşekkür ederim
Şeniz
aynen canım bende 26 beden pantolonu bile çorapla giyebiliyorum..
dün akşam spora başladım tekrar artık tam gaz devamkaydirigubbakcemile2
çok sağol canım..et suyunu bilmem ama
uyuma şeklini ve soğuk suyu kesinlikle uygulucam..
ben sabah sporuna başlıyorum kızlar birazdan siz hala uyuyun =)
canım yeterki işe yarasın ederim tabi ne demek..canım benim inşallah faydasını görürsün et suyu için derkende genelde haşlanmış et yada tavuk tüket suyuyla birlikte ye..yada ne bilim çorbada filan kullanabilirsin bunları ...
sen büyütde benimde göğüslerimin büyümesi için bana dua et olurmu :1hug:
hepimizin istediği vücuda sağlıklı bi şekilde kavuşması dileğiyle çok öptüm hepinizi hoşçakalın kaydirigubbakcemile3
hayır tatlım 57 kiloyum kilom gayet iyi .. benim yemekler direk popoya veriyor demekki .. aktarlarda iştah arttıran çaylar var kilo alamıyorsan onlardan iç derim