Küçük Kalçaları büyütmek için

kızlarrrrrr ideal vücut ölçüsü değişti bilmiyomusunuz zemuszemus artık ideal vücut ölçüsü 84 65 84. hatta adriana lima nın bile böyleymiş haberiniz olsun opuyorumnanaktan

evet canım geçen gün karedşim söyledi ve çook sevindim..
çünkü benim ölçülerimde böyleee hihoyyyt
ama göğüs 80 ...
ama ben yine de kilo almak istiyorum yaa senağlama
bu arada uzun zamandır hiç hareket yapmıyorum ben ya...
minikcim bu bel ve sırt hareketleri neler oluyor peki bilgin var mı?

kızlar gerçekten bencede kalçayı büyük göstermek istiyorsanız belinizi ve sırtınızı inceltmeniz gerekiyor. ters mekik çekebilirsiniz yüzebilirsiniz. sırt ve bel incelince kalçanız kıvrımlı durur.

kızlarrrrrr ideal vücut ölçüsü değişti bilmiyomusunuz zemuszemus artık ideal vücut ölçüsü 84 65 84. hatta adriana lima nın bile böyleymiş haberiniz olsun opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafadulden anaaaaaaaaaaaaaaaaam bu habere cok sevındım
bende ölçlerımı bılmıodum da şimdi ölçtüm 85 58 86
kızlar bide yeni bi haber ögrendım bılıomusunuz poposu büyük olanlar beli kalın olanlarmış:icecream:

anaaaaaaaaaaaaaaaaam bu habere cok sevındım
bende ölçlerımı bılmıodum da şimdi ölçtüm 85 58 86
kızlar bide yeni bi haber ögrendım bılıomusunuz poposu büyük olanlar beli kalın olanlarmış
ya şu ölçülere sahipsin daha da konuşma yifrum. 58 belin varsa kalçan zaten büyük görünür. arada 28 fark var. benimde 88 64 93. hiç ideal değilim :1no2:

evet duymuştum ölçülerin değiştiğini.baya da mutlu olmuştum yerimseniben benimölçülerim de 84 63 86 bu civarlarda genelde :nazar:

kıslarrr bende sizdenimmmm bende biras popo ve geniş kalçalar istiyorum e birascıkda bacak çok şeymiii istedimm kafamçokkarıştı

meraba kizlar bende de ayni problem var ya kalcam cok kucuk ayni cocuklarin gibi ben zaten cok zayifim ve yani 13 yasindaymis gibi gozukuyom kalca kisminda:KK43:
size bir sorum olacakti 84 65 84 hangi yerler? 84- gougs mu omuzlarmi 65- heralde bel? 84- tam kalca kismi mi ondal biraz daha yukarisimi? lutfen aciklayin??
bide bagdas oturmakla ilgili bilginiz varmi?

canım ölçüler göğüs bel ve kalça olarak sıralanışı..
bağdaş oturmak büyütür diye duymuştum akşlıma geldikçe öyle oturuyorum
birde dumbel squata başladım bakalım umarım işe yarar

is belde bitseydi kalcasi kocaman beli incecik orantisiz vucutlu kizlar olmazdiii lülülülülülü

Herkeze merhaba bende aynı dertten şikayetçiyim.Birde benim 2 kızım var kalçam malçam hiç genişlemedi valla.Benim belim sizinki gibi 60 larda felan olsa ben hiç dert etmem kalçamın küçüklüğünü
bel ince olunca kalça zaten ister istemez çıkar. ben şimdi bel ve kaın çalışıyorum belimi inceltip oran kurmaya bakıyorum. Amannn işimiz zor valla.

benim de kalçadan dar,bir de üstüne kilo alınca belim kalınlaşıyo ve popo büyüyo tiksinç oluyommm ufff beeeh kalçası geniş olanları öyle şanslı görüyorumki

Arkadaşlar merhaba. Antrenörcüm benim 2 yıl öncesine kadar 95- 96 civarında kalçalarım vardı ve hem çok sıkıydı hem de kalkıktı. Bir haftanın içinde 5 kilo gibi ani bir kilo kaybım olunca benim kalçalarımın etleri olduğu gibi hooooppp aşağı :) şuan kalçalarım 90 civarında. dışardan bakınca yine idare eder durumdalar ancak dediğim gibi çok sarkık. Ben tekrar sıkı ve kalkık olmasını istiyorum. benim için önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
(boyum 1.65, kalça 90, göğüs 86, bel 62, yaşım da 22 öneride bulunurken faydalı olur diye yazayım dedim.)

arkadaşlar merhaba benim asıl sorunum kilo kaybı güzel kalçalarım vardı fakat söndüler sanki şimdi önümüzdeki hafta spora başlıycam fakat kafam çok karıştı iyice küçülürse diye lütfen bana yardım edin kendime güvenim kalmadı sevgilimle uzak şehirlerdeyiz ama onunla bile buluşmaları hep bir bahaneyle erteliyorum çok moralim bozuk bana yardım edermisiniz:çok üzgünüm:

Şu 8 dakikalık kalça kaldırma ve sıkılaştırma hareketini kesinlikle öneririm kızlar.Ve boş zamanlarınızdada bol bol dans edin şu kalça hareketleri üzerinde durun.Kalçanızı sallayın,atın dans hareketleri yapın özellikle kıvırın kalçanızı hem hareketide kapmış olursunuz artistik yaparız sonra oryantel zihnimizde genişler. :)

benimde kalçalarımda sorun kiloyla hiç alaksı yok ben 166 boy 62 kilyum ama yinede fazla yok kalçam bu hareketleri deniycem bende ya birde bel kısmımda sorun var bilmiyorum oraya ne deniliyor bu kalçanın üst kısmı göbek kısmının yan tarafları oraları bir türlü eritemiyorum onun için hangi hareketleri yapmak gerek lütfen yardım edin ya ayrıca ostrojen hormonunun gögüsleri büyüttügü dogru ben solgaın soya isoflavenini kullanıyorum fito ostrojen yani dogal hiçbir yan etkiside yok ama ben ostrojen eksikligi oldugu için kullanıyorum sizde boyle bir problem yoksa kullanmayın

benim kalçam bir türlü büyümüyor acaba bende de östrojen eksikliği olabilirmi..direk yüzümden kilo alıyorum sinir oluyorum

kalçam düz geliyo bana da bazen beğeniyorum bazen de ufacık görünüyo gözüme:umursamaz:spor yapıyorum kalkık durması için,sarkık olmasındansa küçük ve kalkık olması daha iyisengözlerimebaksanab
kilo alırsam sadece yanaklarım yüzm şişiyo çaresi yok:nazar:

kıvılcım senn yazılarınn çogunu okudum bı gelşme yokmu yanı yaptığın spor hareketler işe yaramadımı benmde aynı sorunum var malesef:eek:

X