- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Orkide_sever
-
Vallahi çok iyi düşünce. ticari zekam olsa ben de açardım aşırı mantıklı. sadece okul kapalıyken bence ufak bir sıkıntı yaşarsınız onun haricinde sabahları ve akşam okul çıkışı yoğunluk olur o kadarKırtasiye açın. Ciddiyim.
Tesekkur ederim fikrini yazdigin icin. 3 kirtasiye var canim ki artik marketlere de kirtasiye urunleri cok geliyor o yuzden kirtasiye cok iyi bi secim olmucaktir.Kırtasiye açın. Ciddiyim.
bizim bulunduğum yer cafeci.Okul yakınlarında Cafe çok oluyor genellikle ve kapatma saati VS aile bütünlüğümüzü zorlayabilir. Kırtasiye açabilirsiniz. Melemenci de çok tutuyor üniv. çevresinde. Ucuz ve karın doyurucu olması cezbedici geliyor öğrencilere
Ben esimi tanidim taniyali insaat sektorunde. Son 6 senesi ayni patronun yaninda gecti. Havalandirma kanallari yapiyorlar. Esim daha cok isci yonetiyo is gosteriyo yeri geldi calisiyoda tabi ama patrondan sonra gelen adam gibiydi. En son patronu secim zamani belediyeye adaylik koyup isi bosladigi icin esim anlasamadi baska bi yere girdi orda da cok mutsuz sekilde calisiyo sorumlulugu cok fazla. Yuzlerce Insan yonetmekten laf anlatmaktan bikmis durumdaEşiniz şu an ne iş yapıyor, eli neye yatkın bu da sermaye kadar önemli.
Son zamanlarda Cafe açma furyası var ve maalesef ki çoğu yılını doldurmadan kapanıyor.
Öğrencilere yönelik yapacağınız bir girişimde bence bir konsept olması şart. Çorbacı da olsa makarnacı da, diğerlerinden ayrılan bir yönü olmalı ki dikkat çekip ayakta kalsın.
Burda dugun icin belli bi bina var onlarda o imkanlari sunuyo. Zaten genc kisiler genelde unv. Ogrencileri gerisi hep emekli koyde yasayan kesimbindallı , kaftan , kına malzemeleri dükkanı açın. Ayrıca ses sistemi ,laptop yeterli orkestranızı kurun, kına tahtı vs. gibi malzemeler alın kiralayın. Paraya para demezsiniz. Küçük yerlerde daha çok cazip geliyor böyle şeyler
Pazarda ve kurulu dukkani olan cok insan var dedigin gibi onlarda yakin ilcelerde de pazar kuruyor o iste bizim cok tutunucamizi sanmiyorum canim. Tesekkur ederimPazar sektörüne girebilirsiniz biz kucuk bir ilcedeydik giyim üzerine bir tanıdık pazarcilik yapıyordu yakin ilçelerede gidiyordu. Masallah 4 katli ev yaptı arabasını yeniledi birde dukkan açtı. Ben nedense giyim üzerine pazarda cok is olduguna inanıyorum. Yaşadığım yerde sosyete pazarı gibi bisey oluyor, cocuk giyimde hm nin malları sanirim dikiş hatasi filan olan ürünler parçası 15 tl dükkanları varmis orada 20 ye dedi. Dukkan acsaniz bile ne uzerine olursa olsn pazarada yer acin bence
Unv. Kurulu merkezden biraz uzak bizde arsa alip o yuzden kucik bi bina dikip kafe tarzi dusunuyoruz canli.muzik yapmayi dusunenler icin kucik bi alan falan. Yani yerlesim yerinin biraz disinda ama unv. Yakin sesten etkilenecek duzenden uzak olucakOkul yakınlarında Cafe çok oluyor genellikle ve kapatma saati VS aile bütünlüğümüzü zorlayabilir. Kırtasiye açabilirsiniz. Melemenci de çok tutuyor üniv. çevresinde. Ucuz ve karın doyurucu olması cezbedici geliyor öğrencilere
Evet duruma gore bi butce belirlemeye calisicazBiz ailemle cafe acmistik.ama bizim kendi dukkanimizdi annem ahciydu
Tatli corba kofte vs menulerimizde mevcuttu.
Ögrenciler ekmek arasi corba cok iciyorlardi.
Asiri ögrenci alan bi yerdi bizim cafemiz.
Yani ögrencilere makul şyler olabilir doyurucu ama
Ama iste isi kurmak icinde bi butce imkan lazim. Iyi degerlendirmek gerek.
Yöneticiyse iş kurmak için güzel bir avantaj.Ben esimi tanidim taniyali insaat sektorunde. Son 6 senesi ayni patronun yaninda gecti. Havalandirma kanallari yapiyorlar. Esim daha cok isci yonetiyo is gosteriyo yeri geldi calisiyoda tabi ama patrondan sonra gelen adam gibiydi. En son patronu secim zamani belediyeye adaylik koyup isi bosladigi icin esim anlasamadi baska bi yere girdi orda da cok mutsuz sekilde calisiyo sorumlulugu cok fazla. Yuzlerce Insan yonetmekten laf anlatmaktan bikmis durumda
Yalnız kırtasiye deyince sadece kalem silgi satan yer değil kastım. Fotokopi çeken, tez basan, okulun t-shirtlerini satan yerler benim bahsettiğim.Tesekkur ederim fikrini yazdigin icin. 3 kirtasiye var canim ki artik marketlere de kirtasiye urunleri cok geliyor o yuzden kirtasiye cok iyi bi secim olmucaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?