Kucuk ilcede kurulabilecek is imkani?

Tesekkur ederim. Bildigim yer kendi memleketim surekli ordayizdir. Kafelerini de biliyorum bir cogu vasat durumda. acarsak kesinlikle onlardan daha fazla gosterisli ve arzlarina uygun olacaktir eminim. Kendim bile dizayn etsem bir cogundan guzel sonuc cikar ki bastan insaat yaptirirsak icinin kullanis acisindan da en uygununu yaptiririm. Seneledir farkli sehirler kafeler gezdim gordum bunun avantajini fazlasiyla kullanabilirim

cafe olur ve büfe olur.
güzel bir konsept yaparsaniz ögrenciler gelir.
cafenin arka tarafina (eger alan el verirse, starbucks tarzinda ) lounge yaparsaniz. hem ders calisirlar, hem yer icierler. hafta sonlari dogumgünü kutlamasi vs. icin kiraya verirsiniz.
catering yaparsiniz (elinizden gelirse).
güzel bir stil olusturun ve deneyin.
almanyada mesela Vapiano (makarna selfservice) cok tutuldu. makarna, pizza ve salata satiyorlar ama dükkanlar tiklim tiklim- sizde böyle bir konsepti TRye adapte edebilirsiniz

Yalnız kırtasiye deyince sadece kalem silgi satan yer değil kastım. Fotokopi çeken, tez basan, okulun t-shirtlerini satan yerler benim bahsettiğim.
Kafenin kasa yakinina bi fotokopi makinesi kalemi silgisi gibi kucuk kirtasiye tarzi temel ders ihtiyaci icin bi yer dizayn edebilirim. Tesekkur ederim. Olmucek tek sektor yemek

Evet ogrencilerin vakitlerini rahat gecirebilecegi ayri bi mekan gibi yer olmasi da en mantiklisi oturdukca sonucta en azindan biseyler icmek isticeklerdir

dogumgunu ,nisan , kina organizasyon yeri acabilirsiniz.ciddi para var ve talep olur diye dusunuyorum.
Tesekkur ederim daha once belirtmistim dugun icin 2 ayri yer var biri salon biri hem salon hem havuz basi acik alan yani. Oralar kisilere organizasyon imkani sunuyor. Ama kafe tarzi dusunursem dogum gunleri icin suslemeler vs. Gibi ogrencilere imkan sunup kiralayabilirim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…