Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işteburada.
topuklu ayakkabı giydirmişler resmen 3 yaşındaki kıza...
gavur kelimesi 1856 ıslahat fermanıyla abdülmecit zamanında yasaklanmış bir kelimedir.
''senin icin tedavülden kalkmıs gayri müslim demek zorunda degilimmm..''nilsu tedavülden kalkan gavur kelimesidir bu arada...
ya haklısın bende "gavur" mu kaldı artık diyecektim a.s ama arkadaş "yabancı" anlamında kullanmış onu guclubacismile
bu kadar laf salatası yapmana gerek yok.gavur demesen yeter.
Zaten bildiğin kadarı ile site kurallarına da aykırı.
ben nilsunun art niyetle söylemediğini hatta espri yaptığının farkındayım. büyütmeye gerek yok konuyu arkadaşlar.
Kızı topuklu giyiyor kendi düz taban...
Kızı yazlık elbiselerle kendi kabanlarla...
Bana göre benim çocukluğum çok daha güzeldi.. Ben de büyük gibi giyinmek istedim ama annemin kıyafetlerini giydim annemin bana büyük gelen topuklu ayakkabılarını giydim ama bunları saatlik yaptım hevesimi aldım çıkardım ve özüme döndüm yani çocukluğuma.. Aldım elime barbie bebeğimi onunla oynadım. Her yaşı tadarak yaşadım 3 yaşımdayken çocuktum 18 yaşımdayken genç bi kız bunun farkına vararak yaşamak kadar güzel birşey yok. Bu çocuk büyüyünce nasıl olcak çok mrk ediyorum
ben nilsunun art niyetle söylemediğini hatta espri yaptığının farkındayım. büyütmeye gerek yok konuyu arkadaşlar.
benzer başlığı bende açmıştım ama ertesi gün silinmişti, ''haber içerikli konular açılamazmış..'' kaldıki haber içerikli bir başlık değildi,küçük bir kızın bu halini tartışıyorduk,ayrıca haberin aslı yapılıyor sitede kimse kapatmıyor:umursamaz:
lafım sana değil okypete'cim iyiki açmışsın,annelerde görüp feyz alır böyleceboshayallersmile
bende o gavur dediğin kesimden biriyim..seni terbiyeye davet ediyorum...