küçük görünmekten bıktımm :'(

ben de 28 yaşındayım ama bana 23-24 derler... ben bazen kendimi yaşlı bazen gencecik hissederim...
bazen küçük olduğumun düşünülmesi hoşuma gider bazen sinir olurum...

bence sen de dert etme ; kendini hiiiç üzme...

ama istersen kıyafetinle ; tarzınla yaşında gösterebilirsin... ama çok da abartmadan... sonuçta genceciksin sen :)

arkadaslar siz yine iyiymissiniz ben 24 yasındayım 16 yasında durdugumu soluyolarrrr gelde sinir olmaaa :)))

canım resmi görür görmez 21-22 dedim ben 22 yim valla senden küçük duruyorum yüzüm ufak çünkü

Tatlım çok da küçük durmuyosun bence yaşında gösteriyosun ama kafana takılıyosa biraz göz makyajını koyulaştır gözlerin küçük gibi gözleri iri gösterecek makyaj tonlarını tercih et, dalgalı saç tercihin uygun düz saç her zaman daha genç yada daha küçük gösterir saçarına ara ara sarı balyaj attırabilirsin yüzün dolgun toplu saç modellerini de tercih etsen gider sana... Kıyafetine uygun ince burun ince topuklu çizmeleri tercih edebilirsin ( dar paça kotun altına giyip paçalarınıda içine koydunmu süper durur ben 24 üm böyle giyiniyorum çok hoş duruyo yerimseniben ) Rimelini de dolgunlaştırıcılı olanlardan kullan loreal çift taraflı rimeli tavsiye edebilirim ben kullanıyorum takma kiprik etkisi yapıyor...Bu şekilde gözlerini daha iri ve daha çarpıcı hale getirir dikkati onlara çekersin kimsenin aklına yaşın gelmez hem bi nebze daha büyük görünürsün ...

canim daha kucuksun boyle seylere takilma boyunda uzar merak etme 20 ye kadar yolun var

20 yaşındayım 15 gibi gösteriyorum ben napıcam
kimse inanmıyor üniversite okuduğuma.
kardeşimi liseye yazdırmaya gıttık bu yaz, KAYIT OLACAK KİŞİYİ BEN SANDILAR ((

resmine baktım da sen gayet normal hatta büyük duruyosun canım =)

çok güzel bir kızsın canım ve kesinlikle küçük göstermiyorsun taam yaşını yansıtıyorsun birde beni görsen:) akranız sanarsın. ki 24 yaşımdayım.

aslında evet bir yere kadar yani 25 yaşından sonra küçük göstermek iyi, ama inanın bana bu yaşlarda çok kötü bir durum... kaç kere eve gelip ağladığımı hatırlıyorum....
bende senin yasindayken oledim canim . gerci hala oleyim 15- 16 yasindayken sinir oluyordum ama simdi hosuma gidiyor. o zamanlar cok az erkek benden hoslanirdi 1 ve ya 2 ama arkadaslarimi begenen daha cok oluyordu kucukum ya :)) ama simdi sayini bile bilmiyorum kimin yuzune gulumsuyorum cikma teklifi aliyorum .sevgilimlede zaten erkekler yuzunden bazen kavga ediyoruz . sana guveniyorum diyor ama cok kiskaniyor . makyajida cogu zaman az yapiyorum cok guzel oluyor simdi 20 yasindayim 18 zann ediyorlar
2 yil sonra sende uzulmeyeceksin merak etme a.s

canım hiç de küçük durmuyosun resmine baktım nerden taktın bunu kafana
boyun da kilon da gayet normal bence
valla 24 yaşındayım en fazla 18 sanıyorlar hatta abartıp kadının biri kardeşime çanta alcam sizinle yaşıt hangisini alayım diye sormuştu ben de kardeşiniz kaç yaşında ki dedim 16 dedi akannehir
tadını çıkar valla genç göstermek herzaman iyidir

Bunun boyla alakası yok be canım.
:1hug:
Ben 175 im 23 yaşındayım öyle narin küçük bişey değilim ama özellikle makyajsızken 18 yaşında mısın diyorlar hep.

:roflol:

18 yaşına kadar da büyük gösteriyorsun diyorlardı 12 yaşındayken 16 diyorlardı filân... 14 iken 18 diyorlardı... akannehir

O zaman üzülüyordum neden yaşım gibi göstermiyorum diye...

Napcan büyük gösterip?
Böylesi inan daha güzel tadını çıkar 10 yıl sonra demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.
26 yaşındayken yanına gelip de 19 yaşında mısın deyince böbürleneceksin bile...
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…