küçük görünmekten bıktımm :'(

şimdiki bu kızlarda büyük gözükme isteği nediryıllar su gibi geçiyo zaten bi süre sonra nasıl büyüdüm anlamadım diyceksin resmine baktım hiçte öyle küçük gözükmüyosun için rahat olsun küçük gözüküyosun diyenler varsada sevinip mutlu ol ileride küçük gözükmek için uğraşıcaksın ben senin yaşındayken 1.55 boyunda ve kırk kiloydum hemde minicik duruyodum şimdi 25 yaşındayım 1.60 boyum ve 48 kiloyum hala yaşımı göstermiyorum halimden çokta memnunum 25 lik kızlara bakıyorumda ben yanlarında bayabi çıtırım 5 sene sonra sende faydasını görüceksin minyon tipli olmanın o yüzdenn hiçççççççç dert edinme

cnm bence kendinle barışık olmalısın:-) kendini sev komplex yapmana gerek yok..

bir insan oturuş kalkışıyla,konuşmasıyla ortam içinde tavırlarıyla büyür insanların gözünde..

bence bunu kafana takıp dert etme Allah nasıl yarattıysa öyleyiz..

Ablalarım arkadaşlarım daha önce birçok konu açıkdı küçük görünmekle ilgili. benimde sorunum aynı 16 yaşındayım ama 13-14 gb. gösteriyorum. boyum 1.60 kilom 50.. arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde bana ufaklık gözüyle bakmaları çok sinir bozucu bi durum...lütfen yardımcı olur musunuz daha büyük görünmek için neler yapabilirimmm....:gitme::gitme::gitme:

ooo daha 16 yaşındaymışsın küçüksün yaniiii :))))
boyun kilon iyi aşına göre çok fazlada küçük görünmezsin sanırım...

bişey olmaz yaa daha küçük sansınlar.....

ya şimdi büyük görünmek için ağır kıyafetler giy birazda koyu makyaj yap diycem ama yaşın daha küçük :):)

boşver bu yaşlar en güzel yaşlar tadını çıkar bidaha geri gelmeyecek bu yaşların malesef....

ben senin yaşındayken dışarda top oynuyodum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2n

ama tabi iş hayatına girdinmi küçük görünmek çok kötü yaaa bu küçük daha iş bilmez diyolar....

bende minyon tipliyim 26 yaşındayım ama küçük sanıyolar :)

bunlara takılma yaaa yaşının tadını çıkar benceee kaydirigubbakcemile2

yeni bir konu açmak istemedim ama bende de tam tersi durum söz konusu
19 yaşındayım ve herkes 22-23 yaşında gibi durduğumu söylüyor ,saçımı bal köpüğüne benzer bir renge boyattım ve bunun beni büyük gösterdiğini söylüyorlar .
küçük gösterenlerin büyük göstermesi için olan taktikler dışında daha küçük gözükmek için bir önerisi olan var mı? saç modeliyle ,makyajla bu durum değişirmi?

Bebek yüzlü , gamzeli , kıvırcık saçlı , zayıf, kısa boylu,ince sesli , peltek konuşanlar küçük gösteriyor .
Boyu uzun gösteren kıyafetler giyebilirsin. Yüksek topuklular,mini etek , boru paça pantolon , göğüs altından bollaşan , tek renk , dar kıyafetler.
Tunik , araboy etek , bol paça pantolon ,çizme , büyük çanta , bol kıyafetler boyu kısa gösterir.
Pembe,kapşonlu , sweetshirt, desenli kot,toka,çizgifilm kahramanlı tişörtler çocuksu gösterir.
Röfle , makyaj , topuklu ayakkabı ,elbise , koyu renkler,saten , ipek olgun gösterir.

X