Küçük ev, yatılı gelmek isteyen kayınaile

Vallah desin ailesine bir zahmet evimiz küçük, okadar uzun misafirlik için müsait değil diye. Sizin ailenize olsa çok kolay söyler çat diye. Kendi annesinede desin.
3 kişi L koltukda nasıl yatacak ya, koltuk çöker
1-2 gece olsa hadi idare edilirde 3 ay ne?

Yıl 2050 olsa da bu erkek ailelerinin oglumun evi istedigim gibi gider kalırım düşünceleri değişmez. Ben kendi ailemi bir ay ağirlayamam zaten gelipte bir ay durmazlar keyfi. Eşin birsey diyemem diyorsa zaten ise başlıyorsunuz. Ben de olsam bütün ev islerini onlara kitlerim. Baska türlü bu 3 ay gecmez. Hasta numarasi yapin yada.

Eşime söyleyince diyor ki babama nasıl evime gelme diyeyim.
Ne münasebet ya, söyleyecek efendim. 3 gün 3 hafta değil tam 3 ay! Babama evime gelme demem ama 3 ay kalma derim. Eşin pısırık üzgünüm. Kimsede kalmayıp sizde kalmalarının sebebi yurtdışında olmanız. Ah kaynanana söyle biz de sıkılıyoruz Türkiye’de.
Lanet olası yeşil pasaport demiş bir de, pasaportun ne suçu var yahu

Sizin kocada iş yok,aslında tam boşamalik.Sizin aile gelse 3 ay kalsa bakın bakalım nasıl tavrı değişiyor, yüzü düşüyor??
Bencillik başka birşey değil,altta kalanın canı çıksın misali eşiniz bile size saygı duymuyor ...

Onların yüzüne diyemem gelmeyin diye çünkü saygımı bozmak istemiyorum.
böyle düşündüğün sürece zaten bi şey çözemezsin. arıycaksın diyceksin ki anne baba kusura bakmayın burası eski evim gibi büyük değil ne siz ne de ben asla rahat edemeyiz bu kadar uzun misafirlik kabul edemeyeceğim kusura bakmayın. bitti bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…