• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük ev aletleriniz ne marka?

• Konu Sahibi Konu Sahibi karameleks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar blender mikser bunların hepsinin bir arada olduğu kullanım açısından pratik olan hangi markanın ürününü tavsiye edersiniz.

kızlar türk kahvesi makinesi almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz?

kızlar blender mikser bunların hepsinin bir arada olduğu kullanım açısından pratik olan hangi markanın ürününü tavsiye edersiniz.

merralcim bende şu sıralar bu tür bi alet arıyorum
braunun bi modelini buldum ama fiyat araştırdığım için henüz almadım
M 1070 modelini tavsiye ederim
hem rende, hem rondo, hem doğrayıcı, karıştırıcı her şey var, çok beğendim ama acaba kullananlar ne düşünüyor fikir almak istedim.

benimde moulinex, tefal , kenwood, arçelik hepsi gri ...

Benım mutfak gereclerımınde hepsi tefal fazla vereyım dedım ama kalıtelı olsun evladiyelık kullanayım dedim:)) Daha gencız sureklı para harcamayıda sevmıyorum bozulur felan.Bu ara aklıma takılan tefalın actı fry var onu almayı dusunuyorum bu hafta bakalım hemde saglık ıcın 1 kasık yagla ne ıstersen kızart super ya:))

cnm merhaba ben evkur da çalışmıştım iki sene önce izlenimlerimi kendi çeyizimde tatbik ettim yanılmadm.ütü philips olsun taban inceliği olarak felan en güseli o.çaycı arzum.blendır setim braun.tost makinesi tefal.saç kurutma philips..

cnm merhaba ben evkur da çalışmıştım iki sene önce izlenimlerimi kendi çeyizimde tatbik ettim yanılmadm.ütü philips olsun taban inceliği olarak felan en güseli o.çaycı arzum.blendır setim braun.tost makinesi tefal.saç kurutma philips..

ne kadar güzel bilgiler vermişsin canım benim....sağol....

a.s.

benim tost makinam kenwood ve süper tavsiye ederim.
Rondo setim moulinex oda çok güzel ama arzumu tavsiye etmiyorum evlendiğimde hediye gelmişti sevmedim hiç.

benimde tost makinam ,rondom,mikserim,su ısıtıcım arçelik inş memnun kalırım

benimde tost makinam ,rondom,mikserim,su ısıtıcım arçelik inş memnun kalırım

ütüm tefal, mikserim arzum, robot setim ve küçük fırınım arçelik, çay makinem ve blender setim beko, saç kurutma makinem braun. değişik bir kombinasyon yani.hepsinden de memnunum.

Kızlar ALlah evlenene yardımcı olur derler...tam evlenme arefesinde iş yerinden takdir ve yanında da boyner hediye çeki vermişlerdi...ben de gittim boynere neyi beğendiysem aldım..o yüzden benim de hepsi toplama gibi oldu:lepi:
Ehlikeyif Çay ve Kahve Seti-- arzum
fritöz-------------tefal
tost makinam-- tefal
mikrodalgam görümcem hediye etti-arçelik
ütüm-eşimin bekralıktaki ütüsü arçelik
süpürgem-philips(bunu da boynerden aldım)
blendırım- blue house mu ne
mikserim-beko (shellin hediyesi :) )

mutfak robotumu önceden almıştık arzum ama evlenirken annemde kardeşime bıraktım kızlar, çünkü blendır ve mikser yetiyor bir de evimde koyacak yerim yok..

Ütü & Ütü masasi, Su isiticisi, Fritöz, Tost makinasi, El Mikseri: Tefal

Blender: Braun

Mikrodalga: Moulinex

Süpürge mak.: Miele

Back