• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük ev aletleriniz ne marka?

• Konu Sahibi Konu Sahibi karameleks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ütüde philipsten şaşmayın:1closedeyes:
mutfak eşyalarındada kesinlikle tefal ve philips.philipsin cucina mikserini öneririm:icecream:

tefal arzum philips bu üçünden çok memnunum henüz bir sorun yaşamadım

arzum-ar-135-mini.jpg

ar323.jpg
bu ketıla bayılıyorum seklıne cok tatlı ya

PortentoIzgaraVeTostMakinas.jpg

daha kullanmak nasıp olmadı bakalım nasıl

cnm benimde hepsi arzum gerçekten çok güzel mutfagım yeşil mutfak aletlerimide yeşil aldım çok hoş duruyor.sacede akmek kızartma makinam phılıps hepsindende memnunum

ekmek kızartma mak. tost makinası su ısıtıcım ütü philips
kahve makinesi arzum
microdalga fırınım kenwood
robotumuda philips almayı düsünüyorum

canım ütüde philipsten şaşmayın:1closedeyes:
mutfak eşyalarındada kesinlikle tefal ve philips.philipsin cucina mikserini öneririm:icecream:

bu cucina dedigin hangisi cnm mikserli olanmi yoksa sadece tek hazneli olanmi bende alicamda kararsiz kaldim

bu canım.arkadaşım annesine anneler gününde almıştı.çok çok memnun kalmış.haznesi yok.ama bence hazneliler her zaman kullanışlı olurmu acaba.bence böyle daha pratik öyle daha çok yer kaplar diye düşünüyoruma.s

fikir olsun tatlım b benim ütüm harika bişey tefalden aldım
FV5260_main.jpg

robotumda bu buda tefalden
koleo2.jpg

tost makinam da bu fakirden
urunBuyuk1.243.jpg

stm-4200yesil.jpg

çaycımda bu valla bende henüz kullanmadım ama iyidir herhalde. yani iyi diye aldım :)

tost makinam da bu fakirden
urunBuyuk1.243.jpg

stm-4200yesil.jpg

çaycımda bu valla bende henüz kullanmadım ama iyidir herhalde. yani iyi diye aldım :) .
çaycım sinbo bu arada yazmayı unutmuşum

Blendırım, kettle ım, tost makinem, kahve makinem bosh private collection olucak inşallah, rondo takımım tefal diye düşünüyorumm

ütüm philiphs azur ionic, süper olduğunu söylüyolar kullananlar, ablamlardan biri tefal program8 kullanıyo memnun, diğeri de yine tefal buhar jeneratörlü kullanıyo, o da süper diyo. çay ve kahve makinam arzum (ehli keyf) kullanamadım daha. tost makinemi arçelikten almayı düşünüyorum ama blender, mikser ve rondoyu ayrı ayrı mı alayım yoksa bi mutfak robotu mu alayım hala kararsızım. ya tefal veya moulinex'ın robotunu, yada braunun vakumlu setini, ya da arçelik'in lila serisinden mikser, rondo ve blenderını alacağım.. artık karar vermem lazım.. bu konuda yardım bekliyorum.

ben de tost makinem hariç (arçelik) diğer tüm mutfak aletlerimi(kettle, ekmek kızartma makinesi,fritöz,blender,süpürge) ve beyaz eşyalarımı BOSCH aldım..
ütüde de tefal diyorum kesinlikle

hanımlar schafer marka düdüklü ve jowissa marka mutfak robotu aldım sizce nasıl kullananınız varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen

tamamı philips ve inanılmaz memnunum..

diğer tüm elektronik eşyanalrı simens ondanda çok memnunum..

hı bi ekmek yapma makinam moulinex. oda çok güzel..

yazınca farkettim memnunmuşum ya baya:))

benim kahve makinam,çay makinam ve tost makiman arçelik.blender setim ise philips.hepsini çok beğenerek aldım.özellikle kahve makinamı dört gözle kullanmayı bekliyorum:)

Bende beko alıyorum beyaz eşya ve küçük ev aletlerimi özel bir nedeni yok. Eğer eşyanızı hor kullanmassanız bir problem olucağını da düşünmüyorum. Hepsi aynı teknikle yapılıyor sonuç itibariyle...

doğru başlık altındamıyım bilmiyorum ama; ben nişanlıyım. Küçük ev aletlerimi almaya karar verdim. ama marka konusunda kararsızım.
Arzum ve tefal ürünlerine baktım. Ama hangi markanın hangi ürününden memnunsunuz ya da degilsiniz ögrenmek istedim..

bence arzum alma canım. bizim evde arzum marka bi kac ürün vardı iyi cıkmadı. belkide bizim sansımız. ben bi kısmını tefal aldım daha cok eksik var ama konustugum cogu kişi bosh ve tefal önerdi

Back