• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük ev aletleriniz ne marka?

• Konu Sahibi Konu Sahibi karameleks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karameleks

Ziyaretçi
doğru başlık altındamıyım bilmiyorum ama; ben nişanlıyım. Küçük ev aletlerimi almaya karar verdim. ama marka konusunda kararsızım.
Arzum ve tefal ürünlerine baktım. Ama hangi markanın hangi ürününden memnunsunuz ya da degilsiniz ögrenmek istedim..

Ütüm ve diğer mutfak aletlerinin hepsi tefal. Kullanmadığım için henüz memnunum diyemicem ama küçük ev aletlerinde braun, tefal ve arzum ürünlerinin kullanışlılığı ve kalitesi tartışılmaz.

bende tefalde var braunda moulinex de var hepsinden de memnunum.mikserimden ayrıca çok memnunum tefalin kendi haznesi var orda hiç tutmadan mikseri çırpıyo tavsiye ederim

benimde tefal çok memnunum

benim beyaz eşyalarımda küçük ev aletlerimde arçelik.ben memnunum.

Rondom, tost makinam, fritözüm, saç kurutma makinam, mikserim arçelik. Blenderim ve şarjli süpürgem arzum, ekmek kizartma makinam king. Kettle im premier, ütüm tefal. Hepsinden çok memnunum. özellikle ütüm ve blenderim vazgeçilmezlerim.

ütüm philips rondom tefal blender'ım molinex narenciye sıkıcağım moulinex ketılım arzum henüz kullanmadm ama hepsini tavsiyeler üzerine aldm

benim beyaz eşyalarım ve küçük ev aletlerim arçelik çok memnunum ....

benim philips hepsi...
su ısıtıcım, tos makinem, ekmek kızartma makinem, rondo, blendır, robotum...
hepsinden çok memnunum...

ütümüz tefal,mutfaktakılerınde hepsi arçelık,saç kurutma mız bosh hepside süperr...

mutfak el aletlerim arzum.arzumdan vazgeçemiyorum bu ürünlerde.ama ütü de kararsızım sanırım phılıps olacak.

blender ve utum braun ve ikisinden de memnunum. mikserim arzum o da gayet iyi. su isiticim fakir :) metalik renkli oldugundan cokhos gorunuyor ve kullanisli. kisacasi bu kullandiklarimdan memnunum tavsiye ederim

canım ütüm philips. küçük ev aletlerimin hepsi katı meyve sıkacağına kadar istisnasız hepsi bosch. beyaz eşyamında hepsi bosch... ama hepsi çeyiz olduğundan henüz bişiy diyemiycem:))))

arçelik ve arzum.......ama tefal ve moulınex ürünlerini de görünce tv de çok beğeniyorum

küçük büyük herşey arçelik malesef :delphin:

ütü ,tencere,bıcak setime kadar aklına gelebilcek herşeyim tefal ve çok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. 8 sene oluyo evlendiğim ve bende evlenirken tefal mağazasına gidip tüm ürünleri ordan almıştım a dan z ye herşeyinden çok memenunum bu kadar sene içinde hala hiç problem yaşamadım. özellikle ütü alıcaksan tefalin su haznelei olan ütülerinden şidetle tavsiye diyorum. ütü yapmak eziyet olmaktan çıkıyo. yormadan ve kısa sürede birikmiş ütülerini bile yapabiliyorsun.

benimde ütüm tefal digerleri arzum
bende yakında evlenecem o zaman kullanıp bilgi veririm

Back