• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina daraltma yaptırdımmm

Bugün doktorla görüştüm ayın 3 kadar amaliyat günleri dolu ama iptal amaliyatini iptal eden olursa beni cagiracaklar olmasa yaza ertelemek zorundayim

Hiç bilmiyorum ama sanırım genel anastezi ile

Hiç bilmiyorum ama sanırım genel anastezi ile yapılır
Ama öyle daha zor belden uyuşturun bence idrar torbası falan takıyorlarmış öyle olunca iyileşme süreci dahada artıyormuş iyi araştırın umarım tez zamanda yapar kurtulursunuz ben şuan çok iyiyim bir haftam geride kaldı ağrı yok bazen hafif sızı ve kaşıntı tek derdim şimdilik o bir aylık zaman sonucu aşırı merak ediyorum çünkü

Ama öyle daha zor belden uyuşturun bence idrar torbası falan takıyorlarmış öyle olunca iyileşme süreci dahada artıyormuş iyi araştırın umarım tez zamanda yapar kurtulursunuz ben şuan çok iyiyim bir haftam geride kaldı ağrı yok bazen hafif sızı ve kaşıntı tek derdim şimdilik o bir aylık zaman sonucu aşırı merak ediyorum çünkü

Araştırma hastanesi olduğu için yaparlarmi bilemiyorum onlar nasıl uygun görürlerse o şekil yaparlar özelde yapacak olsam isteye göre yapıyorlar ama devlete olduğu için yaparlarmi bilmiyorum çok geçmiş olsun umarım çok memnun kalırsınız

Araştırma hastanesi olduğu için yaparlarmi bilemiyorum onlar nasıl uygun görürlerse o şekil yaparlar özelde yapacak olsam isteye göre yapıyorlar ama devlete olduğu için yaparlarmi bilmiyorum çok geçmiş olsun umarım çok memnun kalırsınız
Devlet hastanesi bu işlemi ücretsiz mi yapıyor bu arada ben bayadır aynaya bakmıyordum bembeyaz olmuş orası enfeksiyon olmuş galiba :(

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun hangi hastane de olduğunuz acaba bende düşünüyorum da

Back