Küçük ev aletleri konusunda yardım ?

evet canım kablosuz yani şarjlı blenderlerde sonradan pil ömrü tükenip sıkıntılar çıkabiliyormuş birçok yerden araştırdım ama bunda hiç öyle bir sıkıntı duymadım evde denedim performans gayet başarılı birde buz kırma aparatı benim için yaz aylarının vazgeçilmezi olacak gibi :16: onunla nefiz frozenler frappeler hazırlamayı planlıyorum inşallah güzel mutlu günlerde kullanırız :69:

canım eğer philips pahalı geldiyse fakire bakabilirsin fakirde özellikle süpürgede iyidir. arnika falan diyorlar ama benim bilgim yok onunla ilgili bir arkadaşım kullanıyordu sulu süpürge olduğu için koku yapıyormuş. sana tavsiyem önce ne istediğini belirle yani bak şimdi eger sulu süpürge alırım diyorsan artıları etrafta toz olmuyor gercekten iyi temizliyor astım veya allerjik bir rahatsızlığı olan varsa kesinlikle tavsiyemdir gelelim eksi yanlarına her süpürmeden sonra mutlaka temizleyip süpürgeni boş bırakmalısın yoksa koku oluyor e doğal olarak her süpürmeden önce su doldurman gerekiyor yani yok ben üşenirim arkadaş öyle suyla muyla uğraşamam torbası dolsun atar yeni torba takarım diyorsan diğerlerine yönel . ama diğerlerindede hepafiltre olayı var onlarda toz açısından iyi tabi sulular kadar değil ilerde bebeğin falanda olacak onuda düşünerek toz filtresi iyi olanlardan alırsan iyi olur. :16::69::69:

canım yemek yapmayı bilsende bilmesende mecbur iş başa düşünce yapıyorsun sana şimdiden annen hızlandırılmış bir mutfak kursu versin bence :1: laf aramızda bende pek bilmem yeni denemelerim genelde fiyaskoyla sonuçlanır:1: duvara atsan geri gelecek kadar sert kek yapmışlığımda vardır yani :9::9: :9::1:

şimdi gelelim soruna evet çalışan bayanlarız biz herşeyin pratiği lazım blenderin olsun canım mutlaka lazım oluyor hiçbirşeye olmasa yani hiçmi tatlı yapmayacaksın sevdiğine mutlaka blender mikser ve rondo olsun rondoda soğan doğramak için ben uğraşamam mesela elimde iki saat doğramaya o yüzden rondo şuandada evimizde tezgahın üstünde durur evlenincede öyle olacak muhtemelen :16: ütüde tefalde iyidir ama dediğim gibi işte philipsten daha iyi değil malesef ama senin beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum annem 10 yıl tefal kullanmış mesela yani yılların markası mutlaka güzeldir güle güle kullanırsın hiç merak etme ayrıca bazı insanlarda philipsi beğenmez tefali beğenir :16: :69: şimdiiii son olarak tefal actifiry yani 1 kaşık yağ olayıı kesinlikle tavsiye etmem !!! arkadaşım aldı kullandı geri verene kadar atla karayı seçti arkadaş bir patates 40 dakikada 50 dakikada pişermi yahu o pişsin diye sabahın köründemi kalkacağız saçmalık ben çeyizime philips airfryer aldım oda aynı 1 kaşık yağ ile kızartıyor tek eksi yanı tefalde karıştırma aparatı var philipste yok 20 dakikada kızartıyo yani 10. dakikada karıştırıp geri koyuyorsun philipsin tefale göre artı yanları hızı ve otomatik kapanması tefalde otomatik kapanma yok malesef zaman dolunca alarm çalıyor gidip kapatmazsan çalışmaya devam ediyor .. umarım yardımcı olmuşumdur :16:69:

kızlar özürdilerim geç cevap verdim yazılarınıza bilgisayarım ve telefonumun aynı anda bozulacakları tuttu da malesef :47:47:47:

önemli olan cevap vermiş olman çok teşekkür ederim bu arada bu haftasonu alıyorum küçük demirbaşlarımı inşallah :16: ama süpürgede hala kararsızım ://

önemli olan cevap vermiş olman çok teşekkür ederim bu arada bu haftasonu alıyorum küçük demirbaşlarımı inşallah :16: ama süpürgede hala kararsızım ://

Rica ederim canim ne demek burda birbirimize yardim etmek icin variz bende bilmedigim herseyi soruyorum ne guzel fikir aisverisi yapiyoruz burda :16::69: hayirlisi olsun canim senin dugun ne zamandi eger cok acelen yoksa mesela 1 yil falan varsa supurgeyle utuyu sonraya birak surekli model degisiyor hem bugunki modeli alsan bile sonradan yeni modeller cikmis olacagi icin fiyatlar dusmus olacak arasini at bi kenara sonradan butce ayiramam dersen suan taksitli alacaksan kumbara yap kendine her ay 20 30 atsan yeter .
Bide kuzenim samsung almis supurgesini halilari shaggy normalde supurdukten sonra sirkeliyo baska turlu basa cikamiyorum diyordu simdi supurdukten sonra sirkelemis hicbisey cikmamis icinden normlde shaggy halilarin tuylerinin icinde kaliyor hep toz falan dusunursen modelini ogrenirim senin icin 400 tl ye almis

Rica ederim canim ne demek burda birbirimize yardim etmek icin variz bende bilmedigim herseyi soruyorum ne guzel fikir aisverisi yapiyoruz burda :16::69: hayirlisi olsun canim senin dugun ne zamandi eger cok acelen yoksa mesela 1 yil falan varsa supurgeyle utuyu sonraya birak surekli model degisiyor hem bugunki modeli alsan bile sonradan yeni modeller cikmis olacagi icin fiyatlar dusmus olacak arasini at bi kenara sonradan butce ayiramam dersen suan taksitli alacaksan kumbara yap kendine her ay 20 30 atsan yeter .
Bide kuzenim samsung almis supurgesini halilari shaggy normalde supurdukten sonra sirkeliyo baska turlu basa cikamiyorum diyordu simdi supurdukten sonra sirkelemis hicbisey cikmamis icinden normlde shaggy halilarin tuylerinin icinde kaliyor hep toz falan dusunursen modelini ogrenirim senin icin 400 tl ye almis

canım sen bana dönene kadar ben süpürgemi aldım arnica markası en yakın arkadasım kullanıyodu çok memnundu evde aynısı vardı ondan onu tercih ettim çeyiz topiğimden bakıp fikrini solersen memnun olurum tam adını bilemiorum çünkü :)) :16:

Ütü çok araştrdım yakında alacağım tefal ve philips arasında kaldım ama tercihim philips den yana.
Blender ve çaycıyı arzumdan aldım kahve makinasını da Bekodan. Pişman oldum arçelikte bordosu varmış görmemiştim bilseydım arçelikten bordosunu alırdım..

Ütü çok araştrdım yakında alacağım tefal ve philips arasında kaldım ama tercihim philips den yana.
Blender ve çaycıyı arzumdan aldım kahve makinasını da Bekodan. Pişman oldum arçelikte bordosu varmış görmemiştim bilseydım arçelikten bordosunu alırdım..

benim ütüm hediye geldi almıcam o yüzden çaycı arçelikten blender seti braun kahve makinasınıda yine arçelikten alacağım canım :16:

Hayirli olsun canim dedim ya pek giremiyorum bu aralar telefonumu yeni aldim anca bakiyorum arnikayada iyi diyor herkes ama bi arkadasimin teyzesi kullaniyordu sulu supurgelerden cok koku yapiyor demisti ama muhtemelen kullanim hatasidir icinde su biraktigi icin kokuyor olabilir diye dusunuyorum . Senin topigine hemen bakiyorum tatlim tekrardan kusura bakma cok gec cevap vermisim. :69: :50:

Son düzenleme:
Hayirli olsun canim dedim ya pek giremiyorum bu aralar telefonumu yeni aldim anca bakiyorum arnikayada iyi diyor herkes ama bi arkadasimin teyzesi kullaniyordu sulu supurgelerden cok koku yapiyor demisti ama muhtemelen kullanim hatasidir icinde su biraktigi icin kokuyor olabilir diye dusunuyorum . Senin topigine hemen bakiyorum tatlim tekrardan kusura bakma cok gec cevap vermisim. :69: :50:

canım benim önemli deil isteyerek yapmadın sonuçta :) bende kullanım hatasıdır diye düşünüyorum bizimki şu zamana dek hiç koku yapmadı çünkü :50:

canım bencede philips al bende aldım annemde kullanıyodu çok memnunuz biz o yüzden benim tercihimde ütüde philips oldu:)

bence kesinlikle blendr vs mutfak ürünleri ve kişisel bakım ürünlerinde braun ütüde tefal veya philips süpürgede philips veya rowenta :31:

Ben Blender setimi arçelikten aldım :1: $arcelik-k-1252-hb-cheffo-blender-seti-i6935.webp

Kahve makinemide arzumdan :42:Eki Görüntüle 1030345

Henüz başka küçük ev aletim yok :43:

Ama teyzem kısmet olursa Tefal Actifry alıcak :))

Back
X