evet canım kablosuz yani şarjlı blenderlerde sonradan pil ömrü tükenip sıkıntılar çıkabiliyormuş birçok yerden araştırdım ama bunda hiç öyle bir sıkıntı duymadım evde denedim performans gayet başarılı birde buz kırma aparatı benim için yaz aylarının vazgeçilmezi olacak gibionunla nefiz frozenler frappeler hazırlamayı planlıyorum inşallah güzel mutlu günlerde kullanırız
canım eğer philips pahalı geldiyse fakire bakabilirsin fakirde özellikle süpürgede iyidir. arnika falan diyorlar ama benim bilgim yok onunla ilgili bir arkadaşım kullanıyordu sulu süpürge olduğu için koku yapıyormuş. sana tavsiyem önce ne istediğini belirle yani bak şimdi eger sulu süpürge alırım diyorsan artıları etrafta toz olmuyor gercekten iyi temizliyor astım veya allerjik bir rahatsızlığı olan varsa kesinlikle tavsiyemdir gelelim eksi yanlarına her süpürmeden sonra mutlaka temizleyip süpürgeni boş bırakmalısın yoksa koku oluyor e doğal olarak her süpürmeden önce su doldurman gerekiyor yani yok ben üşenirim arkadaş öyle suyla muyla uğraşamam torbası dolsun atar yeni torba takarım diyorsan diğerlerine yönel . ama diğerlerindede hepafiltre olayı var onlarda toz açısından iyi tabi sulular kadar değil ilerde bebeğin falanda olacak onuda düşünerek toz filtresi iyi olanlardan alırsan iyi olur.
canım yemek yapmayı bilsende bilmesende mecbur iş başa düşünce yapıyorsun sana şimdiden annen hızlandırılmış bir mutfak kursu versin bencelaf aramızda bende pek bilmem yeni denemelerim genelde fiyaskoyla sonuçlanır
duvara atsan geri gelecek kadar sert kek yapmışlığımda vardır yani
![]()
![]()
şimdi gelelim soruna evet çalışan bayanlarız biz herşeyin pratiği lazım blenderin olsun canım mutlaka lazım oluyor hiçbirşeye olmasa yani hiçmi tatlı yapmayacaksın sevdiğine mutlaka blender mikser ve rondo olsun rondoda soğan doğramak için ben uğraşamam mesela elimde iki saat doğramaya o yüzden rondo şuandada evimizde tezgahın üstünde durur evlenincede öyle olacak muhtemelenütüde tefalde iyidir ama dediğim gibi işte philipsten daha iyi değil malesef ama senin beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum annem 10 yıl tefal kullanmış mesela yani yılların markası mutlaka güzeldir güle güle kullanırsın hiç merak etme ayrıca bazı insanlarda philipsi beğenmez tefali beğenir
![]()
şimdiiii son olarak tefal actifiry yani 1 kaşık yağ olayıı kesinlikle tavsiye etmem !!! arkadaşım aldı kullandı geri verene kadar atla karayı seçti arkadaş bir patates 40 dakikada 50 dakikada pişermi yahu o pişsin diye sabahın köründemi kalkacağız saçmalık ben çeyizime philips airfryer aldım oda aynı 1 kaşık yağ ile kızartıyor tek eksi yanı tefalde karıştırma aparatı var philipste yok 20 dakikada kızartıyo yani 10. dakikada karıştırıp geri koyuyorsun philipsin tefale göre artı yanları hızı ve otomatik kapanması tefalde otomatik kapanma yok malesef zaman dolunca alarm çalıyor gidip kapatmazsan çalışmaya devam ediyor .. umarım yardımcı olmuşumdur
69:
kızlar özürdilerim geç cevap verdim yazılarınıza bilgisayarım ve telefonumun aynı anda bozulacakları tuttu da malesef47
![]()
önemli olan cevap vermiş olman çok teşekkür ederim bu arada bu haftasonu alıyorum küçük demirbaşlarımı inşallah