Küçük ev aletleri konusunda yardım ?

uuuuvv baya pahaıymış mağazasında ya ben en fazla 200 tl gibi bir bütçe ayrdım ona o zaman ona göre bi değerlendirme yaparım :34:

efet mağaza fiyatı pahalı mağazadan almaya gerek yok, cookplus internet sitesine bakabilirsin yada mediamarkt falan gibi yerlerden fiyatını araştırabilirsin canım. internet sitesinden aldığımda garantisiyle birlikte geldi o yüzden siteye güvenerek alışveriş yapabilirsin.

Kızlar küçük ev aletlerimi alıcam hayırlısıyla ama hangi marka iyidir . Siz ne kullanıyosunuz resimlerinide atarak yardımcı olabilirmisiniz ? Hem diğer almayan arkadaşlarada fikir olur .. Cevaplarınızı bekliyorum ???

canım küçük ev aletleri olarak tek dalda ele almamak lazım aslında ayırmalıyızz
mesela ütüde kesinlikle philips
ama blenderda braun gibi
her markanın uzmanlaştığı ürünler var bunu iki ürünüde satan mağazalarda söyler ama hepsine güven olmayabilir bazıları pahalı olanıda övebilir :47:
tost makinesini ben philips aldım ama şu sıralar değistirme taraftarıyım çünkü aldığım makinenin plakaları teflonmuş ben döküm diye sorarak almıştım şu sıralar döküm plakalı bi makine arıyorum tefal ve philips tost makinelerinde iyi
katı meyve sıkacağında braun ve philips
elektrkli süpürgede philips ve fakir
çaycılarda tefal (arzum vs kullandım fakat en dayanıklısı tefal)
benim aldıklarımın resimlerini ekliyorum canım umarım yardımcı olabilmişimdir :16:
$TEFAL ÇAY KEYFÝ ÝNOX.webp$braun-multiquick-7-buz-kirmali-kablosuz-el-blenderi-12_22745.webp$HR2752_90-GAL-global.webp$images.webp$philips actifry.webpEki Görüntüle 938775 $braun-hd310-satin-hair-sac-kurutma-makinesi.webp$Braun-J500-900Watt-Kati-Meyve-Si_9834_1.webp

canım küçük ev aletleri olarak tek dalda ele almamak lazım aslında ayırmalıyızz
mesela ütüde kesinlikle philips
ama blenderda braun gibi
her markanın uzmanlaştığı ürünler var bunu iki ürünüde satan mağazalarda söyler ama hepsine güven olmayabilir bazıları pahalı olanıda övebilir :47:
tost makinesini ben philips aldım ama şu sıralar değistirme taraftarıyım çünkü aldığım makinenin plakaları teflonmuş ben döküm diye sorarak almıştım şu sıralar döküm plakalı bi makine arıyorum tefal ve philips tost makinelerinde iyi
katı meyve sıkacağında braun ve philips
elektrkli süpürgede philips ve fakir
çaycılarda tefal (arzum vs kullandım fakat en dayanıklısı tefal)
benim aldıklarımın resimlerini ekliyorum canım umarım yardımcı olabilmişimdir :16:
Eki Görüntüle 938770 Eki Görüntüle 938771 Eki Görüntüle 938772 Eki Görüntüle 938773 Eki Görüntüle 938774 Eki Görüntüle 938775 Eki Görüntüle 938776 Eki Görüntüle 938777

canım bunları kulladınmı peki :16:

canım bunları kulladınmı peki :16:

canım bitek airfryer fritözümü ve tost makinemi kullanmadım diğerlerini denedim performansları iyi ve bir tanıdığım var züccaciye ile uğraşıyor onun tavsiyesi üzerine aldım çoğunu birde her aldığım ürünün kullanıcı yorumlarına mutlaka baktım araştırıp aldım blenderim kablosuz o yuzden aşırı rahatlık sağlıyor , saç kurutmöa makinem öyle deli gibi hava vermiyor ama benim ihtiyacımı karşılayacak seviyede zaten sadece kurutma amaçlı kullanacağım için fazla ısı versin istemiyordum tam istediğim ayarda , narenciye sıkacağım ultra sessiz çalışıyor ve sıçratmıyor biz sevdiğimle sabahları taze sıkılmış portakal suyuna bayılırız o niyetle aldım he şartmı tabiki değil bütün olarak katı meyva sıkacağına atıncada sıkıyor zaten ama böyle sanki daha doğal geliyor bana portakal, katı meyva sıkacağımda philipsle bu model arasında kaldım daha sonra bunun gücü 900 watt philipsinki 700 watt diye bunu tecih ettim aklında bulunsun katı meyva sıkacağı için gücü çok önemli ekmek kızartma makinemin aynısından kuzenim kullanıyor çok memnun sadece dediğim gibi tost makinemi değiştireceğim oda plakalar zamanla aşınma yapıyır dökümde böyle bir sorun olmadığı için değiştireceğim.

çaycıyı unutmuşum ondada benim sana tavsiyem yanyana olanlardan al en azından hem kettle khemde çaycı olarak kullanırsın ve bunların üst tarafıda sıcak tutma özelliği var çayın hiç soğumaz tabi alt tarafı kesinlikle çelik olmalı plastikler koku yapıyor bende tefale sonsuz güvenimden dolayı aldım internet yorumları güzel calıştırıp denedim gayet çabuk ısınıyor

Son düzenleme:
çok faydalı bi topik olmuş canım valla dikkatle okuyorum ben de tesekkür ederimm :16::16: şunu merak ediyorum ben de hani beyaz esyada çeyizlik denen bi garanti olayı varmış yarmış ya garantisi evlenince başlatabiliyomussun. küçük ev aletlerinde de bu durum var mı?

çok faydalı bi topik olmuş canım valla dikkatle okuyorum ben de tesekkür ederimm :16::16: şunu merak ediyorum ben de hani beyaz esyada çeyizlik denen bi garanti olayı varmış yarmış ya garantisi evlenince başlatabiliyomussun. küçük ev aletlerinde de bu durum var mı?

kızlar valla çok güzel bir topik olmuş bende şu sıralar çeyiz hazırlığındayım.. tefalin her ürününü çok güzeldir diye duymuştum ama siz braun deyince kafam karıştı beniimm :37:

kızlar valla çok güzel bir topik olmuş bende şu sıralar çeyiz hazırlığındayım.. tefalin her ürününü çok güzeldir diye duymuştum ama siz braun deyince kafam karıştı beniimm :37:

canım her üründe değil sadece blender ve katı meyve sıkacağında tercih ettim ben onlardada braun küçük ev aletlerinde ödüllü olduğu için birde tabiki diğer muadilleriyle karşılaştırıldığında bir adım daha önde olduğu için . bu arada philips te de kablosuz blender var fakat braunda buz kırma aparatı var onu yazın güzel frappeler frozenler hazırlamak için kullanacağım birde et parçalayabiliyor kıyma içinde kullanırım diye düşünüyorum işlevsel bir ürün . ütüde de kesinlikle tefali önermem bir blogda okumuştum yanmaz yapıştırmaz otomatik kapanan ürün kapanmayıp gömleği yakmış. philipste öyle bir sorun olmamış . tabiki benimde tercihim philipsten yana olacak henüz almadım .

canım her üründe değil sadece blender ve katı meyve sıkacağında tercih ettim ben onlardada braun küçük ev aletlerinde ödüllü olduğu için birde tabiki diğer muadilleriyle karşılaştırıldığında bir adım daha önde olduğu için . bu arada philips te de kablosuz blender var fakat braunda buz kırma aparatı var onu yazın güzel frappeler frozenler hazırlamak için kullanacağım birde et parçalayabiliyor kıyma içinde kullanırım diye düşünüyorum işlevsel bir ürün . ütüde de kesinlikle tefali önermem bir blogda okumuştum yanmaz yapıştırmaz otomatik kapanan ürün kapanmayıp gömleği yakmış. philipste öyle bir sorun olmamış . tabiki benimde tercihim philipsten yana olacak henüz almadım .

öncelikle şunu sorayım; pek fazla yemek yapmayı bilmiyorum ve çalışıyorum yani evlenince saatlerim mutfakta geçmeyecek bana en çok pratik ürünler lazım öncelikle bunlar için neler önerirsiniz? mesela mikser, rondo, blender bunlar en lazımladımıdır? ben ütüyü malesef daha önceden almıştım ve tefal aldım şimdi bunu duyunca üzüldüm çünkü ben ütü yapmayı çok severim umarım pişman olmam :(( annem rondo için tefali kullanır mesela ben pek sevmiyorum ama fritöz için tefal bir kaşık yağla pişireni tercih ediyorum..

valla canım o olayı bende burda duydum .. baya bir araştırdım arkadaslara sordum gittiğim yerlere sordum bayilere bile sordum ama onu yapanı bulamadım ne beyaz eşya için nede başka bişey için yapan arkadaşlar nerde yapmışlar bir ayrıntı verseler cok ii olur :16:

öncelikle şunu sorayım; pek fazla yemek yapmayı bilmiyorum ve çalışıyorum yani evlenince saatlerim mutfakta geçmeyecek bana en çok pratik ürünler lazım öncelikle bunlar için neler önerirsiniz? mesela mikser, rondo, blender bunlar en lazımladımıdır? ben ütüyü malesef daha önceden almıştım ve tefal aldım şimdi bunu duyunca üzüldüm çünkü ben ütü yapmayı çok severim umarım pişman olmam :(( annem rondo için tefali kullanır mesela ben pek sevmiyorum ama fritöz için tefal bir kaşık yağla pişireni tercih ediyorum..

ben burayı arastırmadan pek birşey almıyorum genelde bu yuzden mesela blender braun ütü masası arzum kablolu el süpürgesi fakir normal süpürge için philips katı meyve sıkacagı philips yada braun mulinexide öneren çok bunları dikkate alarak yapacagım alışverişimi çok lazımmıdır soruna gelince biz evde hiç kullanmıyoruz mesela ne amaçla aldığın ne için kullanacagın cok onemli ben mesela blenderı corbaları tanesiz hale getirmek bunun gibi bi nedenle alırken bi başka arkadas baska bişey için alabilir gereklimidir olayı kişiye gore degişir ama tabi insana vakit kazandırdıgıda bir gercek tabi yine maddi durumunuda goz onune al hepsini degilde evde kullandıgın gercekten işine yarıcak olanı çeyizine al bence .. en yakın arkadasım evlendi bi sene kadar once bazı aldığı şeylerin kutusunu bile açmamış düşün şimdide kime versem diye düşünüyo yani kısacası boşa evde yerini işgal edecek şeyleri alma :16: nacizane bir tavsiye

canım bitek airfryer fritözümü ve tost makinemi kullanmadım diğerlerini denedim performansları iyi ve bir tanıdığım var züccaciye ile uğraşıyor onun tavsiyesi üzerine aldım çoğunu birde her aldığım ürünün kullanıcı yorumlarına mutlaka baktım araştırıp aldım blenderim kablosuz o yuzden aşırı rahatlık sağlıyor , saç kurutmöa makinem öyle deli gibi hava vermiyor ama benim ihtiyacımı karşılayacak seviyede zaten sadece kurutma amaçlı kullanacağım için fazla ısı versin istemiyordum tam istediğim ayarda , narenciye sıkacağım ultra sessiz çalışıyor ve sıçratmıyor biz sevdiğimle sabahları taze sıkılmış portakal suyuna bayılırız o niyetle aldım he şartmı tabiki değil bütün olarak katı meyva sıkacağına atıncada sıkıyor zaten ama böyle sanki daha doğal geliyor bana portakal, katı meyva sıkacağımda philipsle bu model arasında kaldım daha sonra bunun gücü 900 watt philipsinki 700 watt diye bunu tecih ettim aklında bulunsun katı meyva sıkacağı için gücü çok önemli ekmek kızartma makinemin aynısından kuzenim kullanıyor çok memnun sadece dediğim gibi tost makinemi değiştireceğim oda plakalar zamanla aşınma yapıyır dökümde böyle bir sorun olmadığı için değiştireceğim.

çaycıyı unutmuşum ondada benim sana tavsiyem yanyana olanlardan al en azından hem kettle khemde çaycı olarak kullanırsın ve bunların üst tarafıda sıcak tutma özelliği var çayın hiç soğumaz tabi alt tarafı kesinlikle çelik olmalı plastikler koku yapıyor bende tefale sonsuz güvenimden dolayı aldım internet yorumları güzel calıştırıp denedim gayet çabuk ısınıyor

birkaç ürünümüz aynı olacak heralde blenderı bende braun alacagım caycıyı burda baya iyi yorumlar duydugumdan tefal yada arçelik alacagım katı meyve sıkacagı için philips braun ve mulinex arasında kararsızım ama en önemlisi süpürge olarakk philips ama fazla pahalı geldi onda ne önerirsin ?

bu braun blenderını o kadar çok övdükü kızlar başka markaya bakmadım resmen :16: sanırım baya faydalı bir ürün :)

benim ütüm hediye geldi onu almıcam ama alsaydım philips alırdım blender olarak bende braun , arzum iyi die duymuştum sen nerden aldın ?

arzum unda çaycısını kullanıyorum oda küçük ev aletlerinde iyi bir marka bence.

Arçelik çaycı ve tefal çaycı arasında kararsız kaldım ya :( sen tavsiyeylemi aldın canım ?

Hayır canım..
Kırmızı üzerine yoğunlaştım, en şirini Arçelik'in Lal serisinde denk geldi..
Performans ya da fiyat araştırmasından çok altında yanan mavi ışığı sebebiyle yöneldim,
bir de altının cam oluşundan..

Hayır canım..
Kırmızı üzerine yoğunlaştım, en şirini Arçelik'in Lal serisinde denk geldi..
Performans ya da fiyat araştırmasından çok altında yanan mavi ışığı sebebiyle yöneldim,
bir de altının cam oluşundan..

hım anladım amaç dekoratif olmasıydı yani :16: valla tefal alcaktım çelik olan ama görüntüsü çok kötü arçeliğinki çok tatlı :) acaba bendemi onu alsam

ben burayı arastırmadan pek birşey almıyorum genelde bu yuzden mesela blender braun ütü masası arzum kablolu el süpürgesi fakir normal süpürge için philips katı meyve sıkacagı philips yada braun mulinexide öneren çok bunları dikkate alarak yapacagım alışverişimi çok lazımmıdır soruna gelince biz evde hiç kullanmıyoruz mesela ne amaçla aldığın ne için kullanacagın cok onemli ben mesela blenderı corbaları tanesiz hale getirmek bunun gibi bi nedenle alırken bi başka arkadas baska bişey için alabilir gereklimidir olayı kişiye gore degişir ama tabi insana vakit kazandırdıgıda bir gercek tabi yine maddi durumunuda goz onune al hepsini degilde evde kullandıgın gercekten işine yarıcak olanı çeyizine al bence .. en yakın arkadasım evlendi bi sene kadar once bazı aldığı şeylerin kutusunu bile açmamış düşün şimdide kime versem diye düşünüyo yani kısacası boşa evde yerini işgal edecek şeyleri alma :16: nacizane bir tavsiye

çok haklısın canım tavsiyelerin aklımda olucak teşekkür ederim :))

bu braun blenderını o kadar çok övdükü kızlar başka markaya bakmadım resmen :16: sanırım baya faydalı bir ürün :)
evet canım kablosuz yani şarjlı blenderlerde sonradan pil ömrü tükenip sıkıntılar çıkabiliyormuş birçok yerden araştırdım ama bunda hiç öyle bir sıkıntı duymadım evde denedim performans gayet başarılı birde buz kırma aparatı benim için yaz aylarının vazgeçilmezi olacak gibi :16: onunla nefiz frozenler frappeler hazırlamayı planlıyorum inşallah güzel mutlu günlerde kullanırız :69:

birkaç ürünümüz aynı olacak heralde blenderı bende braun alacagım caycıyı burda baya iyi yorumlar duydugumdan tefal yada arçelik alacagım katı meyve sıkacagı için philips braun ve mulinex arasında kararsızım ama en önemlisi süpürge olarakk philips ama fazla pahalı geldi onda ne önerirsin ?
canım eğer philips pahalı geldiyse fakire bakabilirsin fakirde özellikle süpürgede iyidir. arnika falan diyorlar ama benim bilgim yok onunla ilgili bir arkadaşım kullanıyordu sulu süpürge olduğu için koku yapıyormuş. sana tavsiyem önce ne istediğini belirle yani bak şimdi eger sulu süpürge alırım diyorsan artıları etrafta toz olmuyor gercekten iyi temizliyor astım veya allerjik bir rahatsızlığı olan varsa kesinlikle tavsiyemdir gelelim eksi yanlarına her süpürmeden sonra mutlaka temizleyip süpürgeni boş bırakmalısın yoksa koku oluyor e doğal olarak her süpürmeden önce su doldurman gerekiyor yani yok ben üşenirim arkadaş öyle suyla muyla uğraşamam torbası dolsun atar yeni torba takarım diyorsan diğerlerine yönel . ama diğerlerindede hepafiltre olayı var onlarda toz açısından iyi tabi sulular kadar değil ilerde bebeğin falanda olacak onuda düşünerek toz filtresi iyi olanlardan alırsan iyi olur. :16::69::69:

canım yemek yapmayı bilsende bilmesende mecbur iş başa düşünce yapıyorsun sana şimdiden annen hızlandırılmış bir mutfak kursu versin bence :1: laf aramızda bende pek bilmem yeni denemelerim genelde fiyaskoyla sonuçlanır:1: duvara atsan geri gelecek kadar sert kek yapmışlığımda vardır yani :9::9: :9::1:

şimdi gelelim soruna evet çalışan bayanlarız biz herşeyin pratiği lazım blenderin olsun canım mutlaka lazım oluyor hiçbirşeye olmasa yani hiçmi tatlı yapmayacaksın sevdiğine mutlaka blender mikser ve rondo olsun rondoda soğan doğramak için ben uğraşamam mesela elimde iki saat doğramaya o yüzden rondo şuandada evimizde tezgahın üstünde durur evlenincede öyle olacak muhtemelen :16: ütüde tefalde iyidir ama dediğim gibi işte philipsten daha iyi değil malesef ama senin beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum annem 10 yıl tefal kullanmış mesela yani yılların markası mutlaka güzeldir güle güle kullanırsın hiç merak etme ayrıca bazı insanlarda philipsi beğenmez tefali beğenir :16: :69: şimdiiii son olarak tefal actifiry yani 1 kaşık yağ olayıı kesinlikle tavsiye etmem !!! arkadaşım aldı kullandı geri verene kadar atla karayı seçti arkadaş bir patates 40 dakikada 50 dakikada pişermi yahu o pişsin diye sabahın köründemi kalkacağız saçmalık ben çeyizime philips airfryer aldım oda aynı 1 kaşık yağ ile kızartıyor tek eksi yanı tefalde karıştırma aparatı var philipste yok 20 dakikada kızartıyo yani 10. dakikada karıştırıp geri koyuyorsun philipsin tefale göre artı yanları hızı ve otomatik kapanması tefalde otomatik kapanma yok malesef zaman dolunca alarm çalıyor gidip kapatmazsan çalışmaya devam ediyor .. umarım yardımcı olmuşumdur :16:69:

kızlar özürdilerim geç cevap verdim yazılarınıza bilgisayarım ve telefonumun aynı anda bozulacakları tuttu da malesef :47:47:47:

merhabalar;
öncelikle hayırlısı olsun ceyiz işi çok telaşlı ve eğlenceli bir uğraştır:1:size tavsiyem iyi bir markanın yanında alacağınız mikserin düğmesine bastığınızda kendisinin çalışıyor olması sürekli düğmesine basılması gereken mikserler insanı acayip yoruyor:31:bir kek yapayım diyorum sürekli karıştırırken düğmeye basmak zorunda olunca bileğim çok ağrıyor.ben araştırma içindeyim eğer bulursam marka belirtirim sana:34:ben blender seti almıştım ama ayrıca bir mikser daha alıcam sırf bu yüzden:31:

Back
X