- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 36
- Konu Sahibi boyozsever35
küçük ev aleti alıcam arkadaşlar evlilik hazırlığı yapıyorum hangi markalardan memnunsunuz veya asla alma diyosunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçük ev aleti alıcam arkadaşlar evlilik hazırlığı yapıyorum hangi markalardan memnunsunuz veya asla alma diyosunuz ?
Benimde hepsi bosch, sıfır rötararaştırdım çok yorum okudum ve beyaz eşyalarımı bosch dan aldım küçük ev aletlerini de size sormak istedim.
Klasik olucak ama gerçekten şans işi...Yeni mikser seti aldim,iyisi olsun servisle ugrastirmasin beni diye Tefal aldım.İnanin blender kısmı 3 kullanımda bozuldu.Ucuza alsam içim yanmayacakti...Bosch buzdolabı aldım 3 yılda dondurucu kapağı yalama oldu.O yüzden ben ortalama markalar al derim.Zaten yarı fiyatına alıyorsun bozulsa gider yenisini alırsın...Bence.