• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu küçük ev aletinde önerdiğiniz marka

boyozsever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
142
103
53
36
küçük ev aleti alıcam arkadaşlar evlilik hazırlığı yapıyorum hangi markalardan memnunsunuz veya asla alma diyosunuz ?

Sık kuĺandiklarim bosch. Nadir kullandiklarim sinbo.

küçük ev aleti alıcam arkadaşlar evlilik hazırlığı yapıyorum hangi markalardan memnunsunuz veya asla alma diyosunuz ?

Philips kazanli ütü kullaniyorum ayakta buhar veriyorum kolay kullanimli, diger utu modelleri de iyi ( utu icin tefalden uzak durun diyebilirim)
Su isiticisi yine Philips cam olanlari saglikli ici plastik olanlari tercih etmeyin derim.
Elektrik supurgesi Bosch silent pro gibi bir ismi vardi galiba toz torbasiz.
Tost makinasi wmf ' nin.
Dograyici robot setimde yine Bosch' un.
Yaklasik 2 yil once her marka urunu deneyip, arastirip aldim.
Tum forumlari yerli yabanci taramistik.

araştırdım çok yorum okudum ve beyaz eşyalarımı bosch dan aldım küçük ev aletlerini de size sormak istedim.

Benim her markadan var neredeyse : p Evlilik hazırlığı yaparken bir züccaciyede yüzde elli indirim vardı, her şeyimi oradan aldım. Tezgah üstü olanları kırmızı istediğim için Arzum da var, Korkmaz da var, rondo setim Felix mesela, yarı fiyatına geliyordu aldım. Bir tek ondan memnun değilim, hem hazensi küçük hem sesi çok rahatsız edici. Gerisinden çok memnunum.

Benim tüm küçük ev aletlerim Homend marka. Saç kurutma, Mutfak Robotu, Çaycı, Tost Makinesi, El Süpürgesi ne varsa işte :KK48:
Evleneceğim dönemde çok güzel bir indirime denk gelmiştim, hepsini oradan alıvermiştim. 3.yılımız dolacak, hepsinden de çok memnunum. :KK36: Tost makinemin plakalarının teflonu biraz çizilmişti sadece, internet sitesinden seramik plaka aldım onun için. Sanki yeni gibi oldu tost makinem bu şekilde.

Klasik olucak ama gerçekten şans işi...Yeni mikser seti aldim,iyisi olsun servisle ugrastirmasin beni diye Tefal aldım.İnanin blender kısmı 3 kullanımda bozuldu.Ucuza alsam içim yanmayacakti...Bosch buzdolabı aldım 3 yılda dondurucu kapağı yalama oldu.O yüzden ben ortalama markalar al derim.Zaten yarı fiyatına alıyorsun bozulsa gider yenisini alırsın...Bence.

Klasik olucak ama gerçekten şans işi...Yeni mikser seti aldim,iyisi olsun servisle ugrastirmasin beni diye Tefal aldım.İnanin blender kısmı 3 kullanımda bozuldu.Ucuza alsam içim yanmayacakti...Bosch buzdolabı aldım 3 yılda dondurucu kapağı yalama oldu.O yüzden ben ortalama markalar al derim.Zaten yarı fiyatına alıyorsun bozulsa gider yenisini alırsın...Bence.

aynen benim bosh buzdolabimda sorun cikmadi ablamda cikti, sans isi gercekten.

kesinlikle korkmaz mutfak robotu tavsiye etmiyorum , blendre ucu pas akitiyor. simdis serviste iade bekliyorum ins. bu arada 2 kere yenisini verdiler, hepsinde ayni sorun yasadim

Ya her alette farkli bir marka daha iyi oluyor. Benim 30 liraya aldigim sinbo ekmek kizartma makinem de var braun blenderim da. Ikisinden de cok memnunum. Ütüm philips, tost makinem korkmaz. Elektrikli süpürgem dyson. Ama mesela tefalden aldigim ilk ekmek kizartma makinesi daha ilk fise taktigimda bozuldu. Kisa devre yapti. Sinbo ise 3 yildir tas gibi :KK49: Tek marka degil de akakce listelerine bakip, forumlardan okuyarak hepsini ayri ayri almaniz bence daha iyi olacaktir.

Back