• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük ev aleti yardım edermisiniz

arzummu moulinexmi

• arzum

OY: 4 44,4%
  • moulinex

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
kızlar sizce küçük ev aletlerinde arzummu moulinexmi kullananlar yardımınıza ihtiyacım var

Bizde hepsi moulinex cokta memunuz arzumu kulanma sansimisi yok ama kulandigimiz m'arkadan memunuz canim

evet tefal iyi..bende beko aldım çeyizime.gayet kaliteli yani..:lepi: uzun süre götürür mutfağımıkaydirigubbakcemile2

tefal bence en iyisi o.geçenlerde annecim bana arzumun blender setini aldı çok memmun kaldım.tefal düşünmüyorsan arzumda iyi.

ya ben taksitle alacağım ve bulunduğum yerde taksit yapan sadece bi mağaza var ondada moulinex ve arzum var ikisinden birini tercih etmek zorundayım kızlar

Moulinex blender setim
11 fonksiyonlu....
hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

100 tl.. (Spot falanda değil...Sigortalı....Antep Carrefour)

Başka topiğe koymuştum...

Tefal-moulinex aynı fabrikanın ürünü
Ayrıca 2yıl sigortalı tüm ürünleri... Ben daha kullanamadım.. 1kez deneyip kaldırdım..

K.validem arçelik kullanıyor maydonozu macun gibi yapıyor.. :oklava:
Bunda denedik tane tane....elde doğranmış gibi parçaladı... alkisalkisalkis

moulinex-ddf642-2.gif

Philips ya da bosch marka kablosuz şarjlı olanları almayı düşünüyorum bende

Philipsin Kablosuzuna baktım almayı düşünüyordum.. vazgeçtim..

Philips süper bi marka.. ne aldıysam memnun kaldım ... amaaa..Kablosuz demek İçinde batarya var demek (yanlış biliyor olabilirim)

Zamanla performansını kaybediyor bu tür ürünler...

Elektrik yokken kullanma açısından süper ürün...

Benim kablosuz epilatörüm vardı çok memnundum..1-2 yıl sonra normalden yavaşş çalışmaya başladı.. (arçelik) :gitme:

Ayrıca kablosuz olmasından çok kullanışlı olmasına dikkat edilmeli bence..Mesela ben blender almaya niyetlendiğimde Özellikle dilimleyicisinin olmasına ve wattı nın yuksek olmasına dikkat ettim
Bu özelliklerde

moulinex + braun + da var
arzumda çıkarmış yeni bi ürün

merhaba duygu.c bende philips şarjlı rondosuna baktım ama cesaret edemedim almaya çabuk bozulur diye düşündüm acaba siz aldınızmı

braun hakkında ne düşünüosunuz kızlar
ben braun düşünüyorum, yeni bir model çıkarmış blender

brn katı meyve sıkacagimi moulinex aldim, memnunum...ama blenderimi philips aldim onu hic kullanmadim..

Son düzenleme:
Back