• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence erkekler kadınlardan daha çok söyleniyor ama kadınların adı çıkmış
Bugün Mars ‘ın güzel bir açısı vardı
Enerji verdi
Benim eşim de depoyu temizledi ve düzenledi
Tabi arada söylendi ama hiç umursamadım duşa girdim
Çıkınca da işi bitmiş
Çöp atamaya gitmiş
Temizle demedim kendi kaşındı yapacak bir şey yok 🤣
Mars şu enerjiyi benim kocaya da vereydi şu camları sileydi ne iyi olurdu🤣🤣🤣 sadece geçen hafta sonu ıslak mendille masanın oradaki camı sildi, bu hafta yattı yuvarlandı.
O totosu eriyecek diye bazen yerinden bile kalkmıyor da tam ben mutfakta iş yaparken benden birşey istiyor ya, artık o da alıştı işim var dememe, garibim baktıki benden hayır yok şimdi Eladan istiyor😅

Ben hala saskınlıgımı atamadım
Ne bilim börek yaptm size gelip yiyelim ne ya
Kocan evdeyse gelme otur kocanla ye
Ona da hak veriyorum cocuk icin oynuyolae diye geliyo
Kocası aksama kadar uyuyo evdeyken
Cocuktan bunaldıgı icin kapı arıyo iste.
Ben de yıllar önce sitenin parkında çocuklar oynarken biriyle tanışmıştım. Muhabbetimiz başladı sonra arada sözleşip parkta çocukları buluşturuyorduk. Sonra arayıp sana gelelimmi müsaitmisinler başladı. Geldiler falan. İki saat duruyorlar ama çocukları acıkıyor. Hooop birşeyler hazırlıyorum. Ela yemiyor tabi öğlen yemek. Çünkü kahvaltımızı öğlen yapmış oluyorduk.
Zamanla Ela diyor anne onlara gitmeyecekmiyiz bir kere de biz gidelimmi deyip duruyor. Hep kocasının evde olduğunu söylüyordu.
Sonraları pek görüşmedim. Bizin bloğa taşınmış. Görüşelim komşu olduk falan dedi ama oralı olmadım.
Zaten bu ara sitede sadece iki arkadaşım var görüştüğüm. Daha da kalabalık istemiyorum.
Tabiki çocuklar biraraya gelince çocuklar için de iyi oluyor ama tek bir kişiye yüklenmek de doğru değil bence, insanı bıktırıyor

Rutinimi gerçekleştirdim çok şükür temizlik tamam tozda alıcaktım ama yarına bıraktım çok yoruldum büyük ev güzel ama temizliği zorluyor beni neyse çok şükür atlattım. Kemik suyuna sebzeli çorba ve dolapta bekleyen lahana sarmalarımı pişirdim salata ve brokoli az da tavuk yaparım yogurt yeter. Ev temiz olunca içim rahatlıyor asla biri gelicek diye temizlik yapmam rutinimi bozmamaya çalışırım. Düzenli olmayı seviyorum, uyguluyorum da ama diğerleri olmayınca bu sefer herşey benim üzerime kalıyor ben yapmaya çalışıyorum sadece. Kargolarım geldi ama çamaşır makinesine çamaşır atıcam onlar beklesin ben hala beyaz çamaşırlarımızı bastırıyorum direk makinaya atamıyorum neyse onlar detay seviyorum öyle daha temiz oluyor gibi geliyor. Hava hala çok soğuk bu ay doğalgaz 3000 gelirse kendime birşeyler alıcam sevinçten hunharca yanıyor üşümeyelim diyorum. Akşam amazondan şampuan ve duş jeli aldım hala indirim devam ediyormu bilmiyorum rextoreks 58 tl le petit marsh 110 tl ikişer tane aldım kızlara onlar kullanıyor bunları bebek şampuanı kullanıyorum duşta da sabun tercih ediyorum. Evden çıkmadan da çok güzel harcıyorum parayı. Eşime de yeni cep telefonu aldık önümüzde ki ayda batığız o da kılıf almış cep telefonuna. Harcamalar harcamalar bitmiyor Allaha çok şükür yetişebiliyoruz az da olsa artırıyoruz çok şükür bin şükür.

Mars şu enerjiyi benim kocaya da vereydi şu camları sileydi ne iyi olurdu🤣🤣🤣 sadece geçen hafta sonu ıslak mendille masanın oradaki camı sildi, bu hafta yattı yuvarlandı.
O totosu eriyecek diye bazen yerinden bile kalkmıyor da tam ben mutfakta iş yaparken benden birşey istiyor ya, artık o da alıştı işim var dememe, garibim baktıki benden hayır yok şimdi Eladan istiyor😅
Verir verir 😆😆
Onun haritasında Mars düşüktür
Canı istemeyince çalışmaz

Selamm
Durun bende yazin bi zaman sonra aglanırım ama ben komşu sevmiyommm diye asdfggjkkk
En terazi burcu özelliğim dengesizliğim.

Aksam komsum aradi kardesim yalnız esi evde yokmuş gidelim mi diye.
Kıaazz dedim saat olmus 7 baska semtde bi de kanepeye uzanmıştım.
Alya duydu daha durur mu ( o komsu kardesinin kızını cok seviyor akranlarda adını duydu daha baş edemedim) iyi madem dedim eşim dedi gitcekseniz bırakim bıraktı bizi.
Kızda kucaginda bebesiyle hazırlamış yine kısır falan bisiler.
Kızlar cok eglendiler ekransız falan cok gzl oynuyor onunla.
12 gibi esim aldı sagolsun.
Sabahda ben kahvaltıya çağırdım komşumu (bu ara modum bu soğurum sonra kesin) canı sıkkındı bir mevzudan sebep dedim gel çayı yaptım.
Kahvaltı yaptık kahve falan derken saat 14.30 oldu.
O eve ben mutfaga yemeğe

Evi sabah süpürmüştüm.
Yarın halı çırpcam daha detaylı yaparım temizligi.
14 subat icin mekan bulamadım hala.
Mekan bakıyorum yine bir karadeniz gecesi batağına düşmem lazım benim karadenizim geldi.

Selamm
Durun bende yazin bi zaman sonra aglanırım ama ben komşu sevmiyommm diye asdfggjkkk

Alya duydu daha durur mu ( o komsu kardesinin kızını cok seviyor akranlarda adını duydu daha baş edemedim) iyi madem dedim eşim dedi gitcekseniz bırakim bıraktı bizi.
Sabahda ben kahvaltıya çağırdım komşumu (bu ara modum bu soğurum sonra kesin) canı sıkkındı bir mevzudan sebep dedim gel çayı yaptım.
O eve ben mutfaga yemeğe

Evi sabah süpürmüştüm.
Mekan bakıyorum yine bir karadeniz gecesi batağına düşmem lazım benim karadenizim geldi.
Şuan rolleri değiştik farkındamısın😅
Ben bu ara kendi başıma kalma modundayım sen komşu modunda ahahahaaaa bu günleri de gördüm ya gözüm açık gitmem.Benim de yükselen burcum terazi eee bir yerden ufak da olsa bir değişim var.
Şaka bir yana gerçekten çocuk evde olunca yeterki birbirleriyle mutlu vakit geçirsinler oyun kursunlar sosyalleşsinler diye insan mecbur görüşüyor.
Şimdi zaten Ela da eskisi gibi gidelim gelsinler falan demiyor. Çünkü vakit kalmıyor.
Alya okula başlayınca eski moduna dönersin bacım, rahat ol :)

İyi geceler,
Bugün Elayı bırakınca eve geldim. İşlere giriştim. Yılbaşı çam ağacını topladım. Süslerini tek tek sildim püff. Ağacın da tozunu aldım. Gardıropun üstünü boşalttım tozunu aldım. Yerleştirdim. Yatak odanın tozunu aldım. Süpürdüm.
Çamaşır attım, astım. Oturma odayı süpürdüm. Kahvaltı yaptım. Okul çıkış saati geldi.
Zaman asla yetmiyordu.
Çıktım. Okula gidince arabayı park ettim.okula lösev için gönüllü olup alınacak şey vardı gittim markete aldım okula bıraktım.okul çıkış saati geldi.
Park yerinden hemen çıkamadık.arabalar sıralanmıştı.
Eve geldik. Ispanak doğradım.suya koydum. Az bir kahve içtim.
Elaya meyve suyu hazırladım.
Yemeğe giriştim. Ödev yaptırdım.
Yemek ye topla 1 saat otur. Geldimi uyku saati. Diş fırçala hazırlan.Bir tane o kitap okudu bir tane de ben.
Sonra dalmışız uykuya 😅
Yarın için yapmayı planladığım iş çok ama yaptığım iş az şeklinde günü tamamlarım.

Ela yıllardır kedi istiyor. 2 yaşındayken kedi maceramızı hatırlıyorsunuzdur.
Şimdi tutturmuş ne olur baba kedi alın. Yalvarıyor. Bir de bizim gelinde kedi var, kuzenim de var, kardeşim de var,komşumda var.Onları da görünce hepten dile getirdi.
Ben de kedinin uğraşını biliyırum.
Dün dedim daha dağınıklığını toplamıyorsun bir de kedi istiyorsun😅 odasında oyuncakları döktü oynadı oyun bitince toplamadı. Banyoda da lavaboya sıralamıştı su ile oynadı. Orayı da öyle bırakmış.
Eee ödev yapıyor bitince masada öyle kalıyor. Hepsini sıraladım. Eee nasıl bakacağız kediye dedim :)
Ne olur anne söz dağınıklığımı toplayacağım kedi alın diye yalvarıyor.Sabah da pijamasını güzelce katlamış😂 ahhh kedi sevdası sen nelere kadirsin😁
Tabi koci de kedilere bakmış baba kız konuşuyorlar.
Valla bir şeyine elimi sürmem. İsterse boka bulansınlar. Dedim kendin bakacaksan al. Hiç birşeyiylw uğraşamam.
Tabiki ben de çok seviyorum keşke kedim olsa köpeğim olsa evde. Ama daha rahat bir hayatın olacak, koştur koştur olmayacakki hiç uğraşı seni rahatsız etmeyecek.
İlgileneceksin.
Bakalım sonuç ne olacak. Elanın üzülmesine üzülüyorum ama işte tüyleri deli gibi düşündürüyor. En çok beni zorlayan buydu.
Fazlamı takıntılıyım bilmiyorum ama tüye karşı görmemezlikten gelememiştim.
Kıyafet dolabımıza kadar tüy doluyordu🤢

Şuan rolleri değiştik farkındamısın😅
Ben bu ara kendi başıma kalma modundayım sen komşu modunda ahahahaaaa bu günleri de gördüm ya gözüm açık gitmem.Benim de yükselen burcum terazi eee bir yerden ufak da olsa bir değişim var.
Şaka bir yana gerçekten çocuk evde olunca yeterki birbirleriyle mutlu vakit geçirsinler oyun kursunlar sosyalleşsinler diye insan mecbur görüşüyor.
Şimdi zaten Ela da eskisi gibi gidelim gelsinler falan demiyor. Çünkü vakit kalmıyor.
Alya okula başlayınca eski moduna dönersin bacım, rahat ol :)
Ben seciciyim.
Buraya taşınalı 4 sene olacak sadece onunla görüşüyorum o da yazdan beri.
Digerlerinin cocuklari daha küçük mesela yani bnm kıza daha yakın yaşları ama komsuculuk sevmedigimden mesafemi koruyorum.
Onlarda kac defa davet etti gitmedim.
Simdi bu komsumla gidip geliyoruz falan mutlaka sasirmislardir.
Bu komşum onlarlada görüşüyor.
Aslında gorustugum komsumun küçük cocugu yok.
Kız kardesinin var o da baska semtde.
Birbirimizi davet edip ya da komsuma gelince kardesi beni çağırıyorlar. Yani benim kız o kızı ayda 1 ancak görüyor.
Cocuksuz komsu sectim bacım😂 ben

Şimdi tutturmuş ne olur baba kedi alın. Yalvarıyor. Bir de bizim gelinde kedi var, kuzenim de var, kardeşim de var,komşumda var.Onları da görünce hepten dile getirdi.
Dün dedim daha dağınıklığını toplamıyorsun bir de kedi istiyorsun😅 odasında oyuncakları döktü oynadı oyun bitince toplamadı. Banyoda da lavaboya sıralamıştı su ile oynadı. Orayı da öyle bırakmış.
Eee ödev yapıyor bitince masada öyle kalıyor. Hepsini sıraladım. Eee nasıl bakacağız kediye dedim :)
Ne olur anne söz dağınıklığımı toplayacağım kedi alın diye yalvarıyor.Sabah da pijamasını güzelce katlamış😂 ahhh kedi sevdası sen nelere kadirsin😁
Valla bir şeyine elimi sürmem. İsterse boka bulansınlar. Dedim kendin bakacaksan al. Hiç birşeyiylw uğraşamam.
Tabiki ben de çok seviyorum keşke kedim olsa köpeğim olsa evde. Ama daha rahat bir hayatın olacak, koştur koştur olmayacakki hiç uğraşı seni rahatsız etmeyecek.
İlgileneceksin.
Bakalım sonuç ne olacak. Elanın üzülmesine üzülüyorum ama işte tüyleri deli gibi düşündürüyor. En çok beni zorlayan buydu.
Yine büyük konuşmimde ben istemezdim.
Gecen bi mekanda cay ictik kedi yatiyordu puffda
Ayy bi kalktı bir tomar tüy pufda.
Tövbeler olsun dedim evde dusunemiyorum ben bunu.
Ben erbasların kılı tüyü söyleniyorum😂 hergün
Aman aman evlerden ırak.
Bizim kızda istiyor ayrı eve falan cıkarsan alırsın evladım diyorum.
Ananın sabrı gücü tahammülü bitti artık.

Gunooo
Ayy guzeldi dün kızda epey uyudu komsumla kahvaltı yaptık.
Sonra kahve falan derken saat 14.30 olmustu.
O da yemek yapmaya gitti bende yemek yaptım.
Bugün icin salı pazarına gitsek dedik sonra hava cok soguk caydık.
Cocikler uyuyo.
Bugün temizlik yaparım.

Esimde bu hafta alalım bari bilekligi 14 subat seysi olsun dedi.
Ee iyi barii dedim 🙈
Bir iki mekan buldum rez. Yaptırmadım ama daha.
Farklı semtteler karar vermem lazım.
ikeaya gitmek istiyorum corba kaselerini aşırı sevdim.
Hep elim onlara gidiyor 6 tane daha alıcam.
Ocak gözleri deforme olmustu ondan siparis verdim.
Demirlerindende almam lazım kumtel kadar dandik baska marka yoktur net.
Demiride dökülmez yani demirleri bile dökülme yaptı.
Suan degisemem ozaman buzaman degil en azından.
Buraya birsey almak istemiyorum artık üst kata iyisinden alırım diye avunuyorum.

Camsır suyundan zehirlenmeme ramak kala🤪
Son yorumuydu dersiniz 😝
Derz araları nezamandır gözüne batıyordu
Bastım c.suyunu mislendi
Banyo kaldı bi
Mutfak✔️ koridor✔️
Banyoda küçük zaten maske taktım artık koku baydı.
Cam kapı falan actım ama nafile.
Kendime iş çıkarırım daha ama vakit nerdee..
Evide süpürdüm.
Koltugun kırlentler yıkancak sök tak en sevmedigim. Halledecooom
Köfte yapcam bugün corba ve pilavda var.
Eşimin diş randevusu var.
Takılırım pesine kahve iciyorum ben gidip cafeye.
Banyo derzleri bekliyor beni vira bismillah.

İlgileneceksin.
Benimden çocuktan önce vardı 6 ay kadar sonra çiftliğe verdik
Şuan oğlum da istiyor hiç oralı olmuyorum
Bakım dert masrafı ona keza
Biz tatile giderken onu da otele bırakıyorduk
Geceliği o zaman nerdeyse koca adam fiyatına geliyordu

Kızlar selam
Güne hızlı başladım

Dün akşam biriken çamaşırı yıkadam , astım
Bulaşık makinesini boşalttım yattım

Sabah hemen katla topla ütüle
Yemek koydum
Bankaya gittim para çektim

Az sonra oğlanın kayıtına gideceğim
Onu okuldan alır gelirim

Akşama etli nohut, pilav ,yoğurt çorbası ve zeytinyağlı bamya yaptım
Yarın belki anneme giderim iki gün yeriz
Evi toparladım mutfağı süpürttüm robota
Hava malum buz
Kar yağsa iyi olacaktı o da olmadı

40.000 TL ara ödeme yaptım
Kalanı 35.000 -TL 10 taksit yaptık
Allah hepimize ödeme kolaylığı versin

Şimdi içerde oğluşu bekliyorum, dedim danışmaya gelsin
Bahçeye çıkmasın

Havadan mı? Nedir dışarı çıkmak istemiyorum
Bu akşam danışmanlığım var
Pazartesi danışmanlığım var
Salı göğüs kontrolüm var
İnşallah yine temiz çıkar
Hava toparlasın birde tiroid kontrolüne gideceğim
Salı aslında ikisi bir arada çıkardı ama güvenin meme merkezi çok yoğun özel olmasına rağmen en az 50 dk sürüyor.
Çok koşturmaca oluyor.
Sonra oğlanı göze götüreceğim
Durumlar böyle

40.000 TL ara ödeme yaptım
Kalanı 35.000 -TL 10 taksit yaptık
Allah hepimize ödeme kolaylığı versin

Şimdi içerde oğluşu bekliyorum, dedim danışmaya gelsin
Bahçeye çıkmasın

Havadan mı? Nedir dışarı çıkmak istemiyorum
Bu akşam danışmanlığım var
Pazartesi danışmanlığım var
Salı göğüs kontrolüm var
İnşallah yine temiz çıkar
Hava toparlasın birde tiroid kontrolüne gideceğim
Salı aslında ikisi bir arada çıkardı ama güvenin meme merkezi çok yoğun özel olmasına rağmen en az 50 dk sürüyor.
Çok koşturmaca oluyor.
Sonra oğlanı göze götüreceğim
Durumlar böyle
Bayağı yüklü ödeme yapmışsınız Allah kolaylık versin. Dimplem inşallah sonuçların çok iyi çıkar.

Selammm
Aiyy nekadar ekşınlı yaşıyorum bu ara
Esimi dişçiye götürdüm asdfghjjj
O ara tabi kahveye kactım hemen.
Ablayla sohbet olsun torba dolsun hesabi dedim doğum günüsü falan yapabiliyoz mu burda
20 kişi 6 cesit yicek ve çay (pasta hariç) 15bin istiyor.
OK dedim.
Sonra eve geldim arkadaşım aradı görüntülü eşi sehir dışına gitmiş iş için gelsene dedi.
Kızda gördü tabi arkadaşın kızını anne gidelim anne gidelim gerci arkadasi severim o da 12-13 senelik arkim evi hemen üst sokakta.
Oraya gittik kızlar oynadı epey.
Bu arkadasin annesini cok severim babasi yok.
Onu aradık görüntülü birazda onla lak lak ettik.
Yarın sabaha da başka arkadaşımı çağırdım kahvaltıya.
Ayy resmen bu ara sosyal kelebeğim 😆

Selamm

O eve ben mutfaga yemeğe

Evi sabah süpürmüştüm.
Ya ben de 1-2 saat oturulsa ses etmicem ama 5-6 saaf bana cok geliyo
İnsanız 1-2 saat gidersin havan degisir
5 saat olunca cocuklarda sapıtıyo
Oyuncak kvgası vs biyerden sonra oyun da bitiyo kavga baslıyo yani.

Back
X