• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepiniz iyisindir inşallah okuyacağım en kısa zamanda girip girip çıktım siteye misafir ağırladım güzeldi günlerim temizlik tam anlamıyla yapamadım tek sorunum bu olsun haftaya acısını çıkarırım. Günlük rutin işler ve yemek ve çamaşır günlerimi aldı misafirlerim ile dışarıda gezmeye de gittik hava güzeldi o zaman bu hafta gitmeleri iyi oldu hava çok soğudu. Akşam için tavuklu mantarlı et sote tarhana çorbası salata bakla fava yaptım bu ara markete gittiğimde promosyonlu indirim bulduğum gibi alıyorum herşey daha da pahalı oluyor. Bu günde bir koli yumurta ve bir kilo tereyağ bir kilo çay yogurt aldım tereyağ stoğa. Kendime hiç almadığım kadar kıyafet alıyorum iki tane kaşe kaban ve bir de şişme kaban aldım aklımda daha almadıklarımda eşimle ikimize iç çamaşırı aldım akşam kızlar kendileri alıyor. Dün kredi kartları kesildi bu ay her zamankinden yüksek geldi hayat pahalılığını daha fazla hissettim eşimin maaşına da 11.54 zam gelince pek birşey fark etmedi. Çok şükür tüm faturaları ödüyoruz kredi kartlarının da tamamını kapatıyoruz az da olsa birikime ayırıyoruz sonsuz şükürlerim olsun Rabbime. Kendimin gizli zulası epey birikti eşim maaş alsın gidip kendime de birikim yapıcam artık ne olursa alırım. Dolabımı düzenliyorum giyim zevkim de değişti bol kıyafetleri ve pastel renkleri daha çok sever oldum yaşım ilerledikçe bol kıyafetleri tercih eder oldum aldığım her parçayı severek alıyorum. Bizim ilçeye halktan pazar açıldı açılışa özel indirimler yapmış çok çok değil ama yine de az da olsa indirimliydi oldukça alışveriş yaptım fındık kaju fıstık ceviz kuru kayısı tarhana her gittiğimde hatrı sayılır para bıraktım şimdi ramazan fırsatçılığı çıkar diye aldım. Aldıklarım zaten genelde kuru yemiş onlar bittikçe alırım iyi oldu açılması rekabet olur baharatçılar ve çerezciler siftah yapamadan dükkan kapattıklarını söylüyorlarmış onlar indirim yapmayı bile düşünmemişler.

Hepiniz iyisindir inşallah okuyacağım en kısa zamanda girip girip çıktım siteye misafir ağırladım güzeldi günlerim temizlik tam anlamıyla yapamadım tek sorunum bu olsun haftaya acısını çıkarırım. Günlük rutin işler ve yemek ve çamaşır günlerimi aldı misafirlerim ile dışarıda gezmeye de gittik hava güzeldi o zaman bu hafta gitmeleri iyi oldu hava çok soğudu. Akşam için tavuklu mantarlı et sote tarhana çorbası salata bakla fava yaptım bu ara markete gittiğimde promosyonlu indirim bulduğum gibi alıyorum herşey daha da pahalı oluyor. Bu günde bir koli yumurta ve bir kilo tereyağ bir kilo çay yogurt aldım tereyağ stoğa. Kendime hiç almadığım kadar kıyafet alıyorum iki tane kaşe kaban ve bir de şişme kaban aldım aklımda daha almadıklarımda eşimle ikimize iç çamaşırı aldım akşam kızlar kendileri alıyor. Dün kredi kartları kesildi bu ay her zamankinden yüksek geldi hayat pahalılığını daha fazla hissettim eşimin maaşına da 11.54 zam gelince pek birşey fark etmedi. Çok şükür tüm faturaları ödüyoruz kredi kartlarının da tamamını kapatıyoruz az da olsa birikime ayırıyoruz sonsuz şükürlerim olsun Rabbime. Kendimin gizli zulası epey birikti eşim maaş alsın gidip kendime de birikim yapıcam artık ne olursa alırım. Dolabımı düzenliyorum giyim zevkim de değişti bol kıyafetleri ve pastel renkleri daha çok sever oldum yaşım ilerledikçe bol kıyafetleri tercih eder oldum aldığım her parçayı severek alıyorum. Bizim ilçeye halktan pazar açıldı açılışa özel indirimler yapmış çok çok değil ama yine de az da olsa indirimliydi oldukça alışveriş yaptım fındık kaju fıstık ceviz kuru kayısı tarhana her gittiğimde hatrı sayılır para bıraktım şimdi ramazan fırsatçılığı çıkar diye aldım. Aldıklarım zaten genelde kuru yemiş onlar bittikçe alırım iyi oldu açılması rekabet olur baharatçılar ve çerezciler siftah yapamadan dükkan kapattıklarını söylüyorlarmış onlar indirim yapmayı bile düşünmemişler.
Aldıklarınızı güle güle kullanın

Selam kızlar
Bugün evden çıkmadım
Dün dışarda olunca bugün ortalığı toparladım
Mantar çorbası yaptım
Sebzeli bulgur pilavı ve dünden kalan karna bahar ve yaprak sarması var
Eşimin kuzeni ezme yapmış onu iş çıkışı getirecekmiş
Günü kurtardık

Az sonra çocuğu almaya gideceğim
Hava buz gibi görünüyor
Arabayı ısıtmak bu soğukta hiç keyifli değil

Az dinlendim ve iki danışmanlığım için çalıştım
Salı oğlanın kayıt işlerini halletmeyi düşünüyorum
Kredi kartım bu ay yılın rekorunu kırdı
Hiç söylemeyim 😃
Çok şükür harcamalarım planlı ve önceden parasını ayırmıştım
Günü gelince kartımı öderim.
Parayı ayırmadan harcamıyorum 🙈

İyi geceler bacımlar
Bugun ananeye cökme günümüzdü cöktük yine
Alya benim tropik meyveci
Babam mango avokado flaan alıyo her hafta ona ,gelin onları alın dedi annem
Gittik aksm yemekten sonra babam bıraktı eve.
Kargolarım geldi biz cıkmadan
Tayt askılı yarım bady falan almıstım
Bide temu siparisim geldi😀
Temuda söyle bi yöntem buldum
11 parca sey almıstım 530 tl +350 tl 880 tl ödedim
2.siparisimde de 9 parca sey aldm yine aynı rakamı ödedim
Öbür türlü 1075 tl ye 10 parca sey alıyodm iki kerede aynı vergiyle daha cok sey almıs oldım😬

Simdiden bereketli olsun.
Ayy benim dolabada arada güncelleme geliyor🙈
Cok renk sevmesemde yeni ciciler benim modu yükseltiyor anında

Selamm
Kızı toparladım çok şükür.
Banyo yaptırdım uyucak insAllah direniyor.
Yarın köye çağırıyorlar yine yemege ama dedim eşime cocukla olmaz bi iceri bi dışarı kalabalık yok dedim salona geceriz bi aksam direkt.
Zaten düğün yemekli
Anamm ye ye ye her yerde yemek.
Nasıl kilo versin bu lelli 🫥😶

Bugün aylaklık yaptım.
Banyoyu bile temizlemedim pöf yaparım sabah napim bi kahve yaptım manikürdü serumlarımdı falan derken uyucam artık uykusuzum geceden.
Kurt yorgun ama ayakta direniyor..
Eşime sardım yine bir sebepten tabiki ben haklıyım herzamanki gibi😂 ama uymuyor bana
Ucu ona dokunacak biliyor başının gözünün selameti icin itaat et rahat et mantığıyla haklısın diyip savdı beni basindan.
Bunlada kavga falan edilmiyor daha ne bu be hep haklısın haklısın asdfgghhhjj
Bana iş cikmadı ordanda uyuyim ben en iyisi.

Tam da bu işte 😅

Eklentiler

• 1000106033.webp
    1000106033.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 62
Selamm iyi geceler,
Yüzüme maske yaptım beklerken size yazıyorum.
Bugün sabah okula giderken kar bastırdı.
Dönüşte arabaya yakıt aldım. Sonra birkaç markete uğrayıp alışveriş yaptım.
Eve geldim saat 10 u geçiyordu.
Temizliğe giriştim. Niye çabuk yoruluyorum. Belim ağrıyor hemen. Korkuyorum belimden sanki alarm veriyor gibi.
Yarın kahvaltıya arkadaşı çağırdık. Ama şehir dışındalarmış. Bir denk gelemedik.
Ara tatilde bir o şehir dışındaydı bir ben. Neyse kısmet artık. Ayarlyalım mutlaka birgün dedi. Ama bu hafta kurs yoktu. Kurs olunca koşturma oluyor.
Dün de hiç gitmediğim avm ye gittim.yolu biraz dar ve çift yön. Dikkatli gitmeye çalıştım.
Bugün okula almaya giderken de kar bastırdı.
Evde işimi bitirdim. Karnabahar turşusu yaptım.sarımsak soyma eladan.
Sonra yemek yaptım. Acılı kanat dedi durdu onu yaptım :)
Birkaç gündür de ödev azdı hafta sonu çok. Bir de öğretmen haftada iki kitap veriyor okumaları için. Hafta sonuna da vermiş.
Bir de kendi almış okulun kütüphalesinden kitap.. Her gece ben bir kitap okuyorum o bir kitap okuyor. Umarım hep sever kitap okumayı.
Bugün kociye dedim hfta sonu teyzeyle dayıyı çağıralım.. gerek yok dedi. Sonra teyze çağırmış öfledi pöfledi. İstemedi.Neyse akşam sordum eski telefonunu ne yaptın diye. Teyzeye vermiş. Oysa ben anneme eski telefonumu vereceğim zaman kaç defa verecekmisin satayımmı diyordu. Sonra annem telefonu kullanamadı. Bu defa da satacaktım dedi kaç defa. Neyse sonuç olarak Ela el koydu telefona. 😅
Akşam bu konunun üstüne,anneme telefonu vereceğim zaman verecekmisin satacaktım diyordun, ama teyzene telefonunu hemen vermişsin dedim.
Doğru satamadım senin telefonu , ama benimki orjinal değil satılmazdı dedi. Valla işine geldiği gibi dedim.
Yani rahatsız olduğum konu,vermeye karar verdiğimde defalarca verecekmisin diye sormasıydı. Bu konudan sonra da kalkmış Elaya anneannene gidelimmi diyor kaç defa.

Selamm
Kızı toparladım çok şükür.
Banyo yaptırdım uyucak insAllah direniyor.
Yarın köye çağırıyorlar yine yemege ama dedim eşime cocukla olmaz bi iceri bi dışarı kalabalık yok dedim salona geceriz bi aksam direkt.
Zaten düğün yemekli
Anamm ye ye ye her yerde yemek.
Nasıl kilo versin bu lelli 🫥😶

Bugün aylaklık yaptım.
Banyoyu bile temizlemedim pöf yaparım sabah napim bi kahve yaptım manikürdü serumlarımdı falan derken uyucam artık uykusuzum geceden.
Kurt yorgun ama ayakta direniyor..
Eşime sardım yine bir sebepten tabiki ben haklıyım herzamanki gibi😂 ama uymuyor bana
Ucu ona dokunacak biliyor başının gözünün selameti icin itaat et rahat et mantığıyla haklısın diyip savdı beni basindan.
Bunlada kavga falan edilmiyor daha ne bu be hep haklısın haklısın asdfgghhhjj
Bana iş cikmadı ordanda uyuyim ben en iyisi.
Sizin ne odu hayırdır. Bugün de kocaya saran sarana hee. 😅
Bizim eskiden tartışmaya dönüşürdü söylerde söylerdi çene durmazdı.
Şimdi çocuk var biraz ondan dolayı sanırım ikimizde laf dalaşına girmiyoruz.
Ama bugün söylemesem içim rahat olmazdı.
Belki kendi de farkına varır söylediklerimin.

Sizin ne odu hayırdır. Bugün de kocaya saran sarana hee. 😅
Bizim eskiden tartışmaya dönüşürdü söylerde söylerdi çene durmazdı.
Şimdi çocuk var biraz ondan dolayı sanırım ikimizde laf dalaşına girmiyoruz.
Ama bugün söylemesem içim rahat olmazdı.
Belki kendi de farkına varır söylediklerimin.
Canım sıkılıyo :)
Ama mızıkçılık yapıyor cevap vermiyor küstüm oynamıyorum😆

Selamm
Kahvaltı faslı falan derken günn ve start..

Akşam indirim kovaladım.
Oglana 2 lastikli carsaf seti aldım.
1 tanede evde var yeter.
2 tane yurtda var tek kisilik ama lastiksiz carsaf onlar istemiyor oglan duzeltmek zorunda kalıyor ya isine gelmiyor🤪
Sadece yazlık pike lazım ona hem yatak örtusu hemde pike günlük bisey alırım.
Kendimede 3 tane begendim 20sinden sonra alıcam kart kesilsin çarsaf nevresim olayınıda bu ay kapim.
Sıradakiiii🤗 (bende bunlarla mutlu oluyorum iste napcan)
Sırada daha ev eşyası vs yok.
Canta, saat, kıyafet var.
Yazlık ihtiyaçlar var onlar icin ayırcam para.
Bilekliğe para ayırcam.

Kızımada 2 tane hasır çanta aldım.
Yaaw cok tatlılar yazın elbiselerle takar diye dusunuyordum böyle fiyonklu falan ama ağır biraz jüt ip kararsız kaldim. Kaliteli belli ağır
Iade etsem mi etmesem mi bi düşüncem.
Artık şık seyler istiyormuş 😏
Senin gözüne sürülen seysinden yok mu diyor bana (far)
Yok dedim evladım ananda öyle şeyler.
Bi merak bu aralar sormayın.

Son düzenleme:
Selamm
Kahvaltı faslı falan derken günn ve start..

Akşam indirim kovaladım.
Oglana 2 lastikli carsaf seti aldım.
1 tanede evde var yeter.
2 tane yurtda var tek kisilik ama lastiksiz carsaf onlar istemiyor oglan duzeltmek zorunda kalıyor ya isine gelmiyor🤪
Sadece yazlık pike lazım ona hem yatak örtusu hemde pike günlük bisey alırım.
Kendimede 3 tane begendim 20sinden sonra alıcam kart kesilsin çarsaf nevresim olayınıda bu ay kapim.
Sıradakiiii🤗 (bende bunlarla mutlu oluyorum iste napcan)
Sırada daha ev eşyası vs yok.
Canta, saat, kıyafet var.
Yazlık ihtiyaçlar var onlar icin ayırcam para.
Bilekliğe para ayırcam.

Kızımada 2 tane hasır çanta aldım.
Yaaw cok tatlılar yazın elbiselerle takar diye dusunuyordum böyle fiyonklu falan ama ağır biraz jüt ip kararsız kaldim. Kaliteli belli ağır
Iade etsem mi etmesem mi bi düşüncem.
Artık şık seyler istiyormuş 😏
Senin gözüne sürülen seysinden yok mu diyor bana (far)
Yok dedim evladım ananda öyle şeyler.
Bi merak bu aralar sormayın.
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın Lellim benim kızlarda küçükken çür çür derdi ruj isterlermiş sürerdim çok mutlu olurlardı çabuk büyüdüler.

yedirenk79 yedirenk79 eşler ile ilgili konuşmamız bitmez herhalde bazen canımı çok sıkıyor ben sakin mizaçlı bir insanım o ise fazla heyecanlı ve hemen olması gerekir onun istekleri önceleri evde huzursuzluk çıkmasın diye o istemeden yapardım şimdi ise canımı sıksa da konuşmasam derdindeyim en iyisi denizin en derin yerine der annem valla kadına da hak veriyorum çekilmiyorlar arkadaşım benin kinin bağırması meşhurdur hep bağırarak konuşur bir yere gitmek istememem onunla mecbur kaldığım yerlere gidiyorum hele araba kullanırken kulaklarımı tıkamak istiyorum o kadar deyim.

Sabah sabah eşimle süt almaya gittik gelince kahvaltı hazırladım sucuklu peynirli yumurta yaptım güzel bir kahvaltı sonrası mutfak topladım akşama dünden kalan yemekler vardı. Dışarı çıktık annemin siparişlerini alıp götürdük biraz oturduk sonra markete gittik bizim ihtiyaçları aldık eşimin arkadaşının kalbine stent takılmış geçmiş olsuna gittik az oturduk giderken meyve suyu ve kuru pasta aldık pazara gittik pazarda da harcadık harcamalı bir gündü güzel harcadık. Eve gel aldıklarımızı yerleştir yemek ye şimdi çayımı aldım sizi okuyorum siparişlerimden bazıları gelmiş beğendim kalanlarda hafta içi gelir. Nasıl yorulmuşum canım kalkmak istemiyor ama birazdan kalkmak zorundayım çamaşırları sericem makina bitmek üzer.

İyi geceler bacımlar
Dün anneme cöktük
Arkadas aradı görüselim diye annemdeyiz dedik
Bugun aradı börek yaptm dedi
Derin bi sessizlik
Görüsürsek yeriz dedim dedi
Yine derin bi sessizlik 😀
Bekliyorm ne dicek
Esi evdeymis
Evdeyiz gelin isterseniz dedim ne diyim yarım saat telefonda sessiz duramayacagımıza göre
Koci giderken beni gördü ondan aramıstır dedi😀
Geliriz birazdan dedi
Ev ama nasıl bi görseniz 56
Ben bize gelinceginden haberim olmadogo icin bisey de hazırlamadım
Hemen markete gittik
Hazır börek aldım rus salatası icin malzeme
atıstırmallık galeta falan durduk yere 500 lük oldm
Spürge atarken daha geldiler
Bide böyle bi huyu var 10 dkya geliyo
Ben cat kapı gideceksem 1 saat en azından zaman veririm ev sahibine
Cat kapı gitmem de cagırsalar bile 1 saat tıparlasın kendini ev sahibi diye
14.00 gibi gelip 19.00 de gittiler