- 31 Ağustos 2017
- 2.345
- 10.743
- 208
- 35
Hepiniz iyisindir inşallah okuyacağım en kısa zamanda girip girip çıktım siteye misafir ağırladım güzeldi günlerim temizlik tam anlamıyla yapamadım tek sorunum bu olsun haftaya acısını çıkarırım. Günlük rutin işler ve yemek ve çamaşır günlerimi aldı misafirlerim ile dışarıda gezmeye de gittik hava güzeldi o zaman bu hafta gitmeleri iyi oldu hava çok soğudu. Akşam için tavuklu mantarlı et sote tarhana çorbası salata bakla fava yaptım bu ara markete gittiğimde promosyonlu indirim bulduğum gibi alıyorum herşey daha da pahalı oluyor. Bu günde bir koli yumurta ve bir kilo tereyağ bir kilo çay yogurt aldım tereyağ stoğa. Kendime hiç almadığım kadar kıyafet alıyorum iki tane kaşe kaban ve bir de şişme kaban aldım aklımda daha almadıklarımda eşimle ikimize iç çamaşırı aldım akşam kızlar kendileri alıyor. Dün kredi kartları kesildi bu ay her zamankinden yüksek geldi hayat pahalılığını daha fazla hissettim eşimin maaşına da 11.54 zam gelince pek birşey fark etmedi. Çok şükür tüm faturaları ödüyoruz kredi kartlarının da tamamını kapatıyoruz az da olsa birikime ayırıyoruz sonsuz şükürlerim olsun Rabbime. Kendimin gizli zulası epey birikti eşim maaş alsın gidip kendime de birikim yapıcam artık ne olursa alırım. Dolabımı düzenliyorum giyim zevkim de değişti bol kıyafetleri ve pastel renkleri daha çok sever oldum yaşım ilerledikçe bol kıyafetleri tercih eder oldum aldığım her parçayı severek alıyorum. Bizim ilçeye halktan pazar açıldı açılışa özel indirimler yapmış çok çok değil ama yine de az da olsa indirimliydi oldukça alışveriş yaptım fındık kaju fıstık ceviz kuru kayısı tarhana her gittiğimde hatrı sayılır para bıraktım şimdi ramazan fırsatçılığı çıkar diye aldım. Aldıklarım zaten genelde kuru yemiş onlar bittikçe alırım iyi oldu açılması rekabet olur baharatçılar ve çerezciler siftah yapamadan dükkan kapattıklarını söylüyorlarmış onlar indirim yapmayı bile düşünmemişler.