Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bebeğime merhaba diyin :)
oh ohh. diğer kolun da dolar inşallah...
Cok tesekkurlertr_lelli allah bereket versin canım daha da çoğalsın inşallah
Amin canımkızlar yeni gelen bütün arkadaşlara merhabalar
bizim aylık gelirimiz eşimle toplam 5bin
aylık ödemelerimiz 4bin küsür
deli gibi borç ödüyoruz
ben bile bu halde 2 ayda 4 gr altın yapabildiysem herkes yapar birikimi
biraz gayret biraz dikkat gerek
ve tabiki güzel bir hedef olmalı
allah herkesin birikimine boll bereket versin inşallah
Amin canım
Devamı gelsin hep.
Sen gayet guzel basladın evini aldigin gunleride burdan görmek,duymak,okumak umuduyla..
insan biriktirmek paradan daha hayırlıdır.Kızlar ben ufak seylerle mutlu olan bi insanim
Fazlacada duygusalım
Bana göre insanlik daha önemli
Az önce mesela oglumun arkadası geldi
Aksamdan annesi aradi burda kimsesi yok 2evladi var.
Sana biraksam ufaginin kursuna gidicem aklim evde kalicak okula yetistiremem onu dedim
Ne demek dedim seve seve birak tabi dedim
Simdi aradi Allah senden razi olsun dedi.
Bana bunu duymak inanin suan herseyden daha iyi geldi
Bi gözüm dooldu
Naptim ki oysa
Keske sevdigim insanlara daha cogunu yapabilsem.
Kesinlikleinsan biriktirmek paradan daha hayırlıdır.
Kesinlikle
Annecime hayirli evlat olabiliyosam ve yarin obur gun sevdigim insanlar arkamdan bir Allah razi olsun bile dese bana yeter
Her yerde kötü kalpli,fesat insanlar illa var
Babannem derdiki her bostandan bir egri hıyar cikar.
Aklıma gelmişken yazayım.. ben mesela faturalarımdan da idare etmeye çalışan bir insanımMesela evimiz en üst kat olmasına ve diğer katlara göre daha serin olmasına rağmen nerdeyse 15 gündür doğalgazı açmadım.. ve 3-4 gün içinde gelcek faturamız.. hesabıma göre şimdilik 80-85 arası yakmışız.. elektirikde de keza öyle suda da öyle..tasarruflu olmayı seviyorum.. Malum dinimiz dede israf haram..
aynen bende öyle şeylere dikkat ederim. asla gereksiz ışık yakmam. kullanmadığım zaman fişleri prizden çekerim. ketyle, tv. gibi. sabahtan akşama kadar kimse evde olmayacağından petekleri kısarım.Aklıma gelmişken yazayım.. ben mesela faturalarımdan da idare etmeye çalışan bir insanımMesela evimiz en üst kat olmasına ve diğer katlara göre daha serin olmasına rağmen nerdeyse 15 gündür doğalgazı açmadım.. ve 3-4 gün içinde gelcek faturamız.. hesabıma göre şimdilik 80-85 arası yakmışız.. elektirikde de keza öyle suda da öyle..tasarruflu olmayı seviyorum.. Malum dinimiz dede israf haram..
canım biazda alışmaya bağlı.. üstümüze hırka giyeriz.. o zaman üşümüyoruz.alışmışız belkide:)bi de ben başarabilsem... 2 gün yakmadım havalar güzel diye hasta oldum :)