Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben fatura ev geçindirme olaylarından uzağım o yüzden yorumsuz kalıyorum :)
biz yakacağı toplu karşılıyoruz anca onu yada yuksek mıktarlık bısey alındıysa onu karttan cektırıp taksitlerini ben ödüyorum.. mutfak için bazen ufak tefek bazen büyük alışveriş yapıyorm onun dışında sigaram falan da yok :) masrafsız kızım yahu

ben fatura ev geçindirme olaylarından uzağım o yüzden yorumsuz kalıyorum :)
biz yakacağı toplu karşılıyoruz anca onu yada yuksek mıktarlık bısey alındıysa onu karttan cektırıp taksitlerini ben ödüyorum.. mutfak için bazen ufak tefek bazen büyük alışveriş yapıyorm onun dışında sigaram falan da yok :) masrafsız kızım yahu
İlerde öğrencen kuzucum ev geçindirmesini):)Oh maşh ne güzel siagranda yok.. bizde çok şükür sigaa içki masrafı yoktur..eşimde bende içmiyoruz..o bile kar diyelim dimi:):KK66:

Kızlar ben ufak seylerle mutlu olan bi insanim

Fazlacada duygusalım

Bana göre insanlik daha önemli
Az önce mesela oglumun arkadası geldi
Aksamdan annesi aradi burda kimsesi yok 2evladi var.
Sana biraksam ufaginin kursuna gidicem aklim evde kalicak okula yetistiremem onu dedim

Ne demek dedim seve seve birak tabi dedim
Simdi aradi Allah senden razi olsun dedi.

Bana bunu duymak inanin suan herseyden daha iyi geldi
Bi gözüm dooldu
Naptim ki oysa
Keske sevdigim insanlara daha cogunu yapabilsem.
güzel Ahlak para ile satın alınmaz. Allah razı olsun senden iyilerden. iyi insanlardan.

İnş canım inş bırakır.. nasılki eşine birikim konusunda baskı yaptıkça adam hırslandı .. sigara konusunda da öyle yapsana canım.. belki faydası olu ne dersin??
Yapiyorum
Yapmaz olurmuyum
Aylık masrafini hesap ediyorum
Senelik nekadar tutuyo hesapliyorum.
Onunla sukadar şu alinir
Falan diye
Stresimi aliyo ben bunu icemezsem sinir küpü olurum diyo
Bahaneye bak.

Valla faturalardan benimde haberim yok eşim hallediyo ama geçen uzun zaman sora elektrik faturasını gördüm 75 tl bize o kadar gelmiyordur diye düşündüm

Ketil kullanmama ya karar verdim bide klima fazla acamasam ii olur

Hem bütçeye hemde enerji tüketimine faydalı olur

Bim ve şok market daha hesaplı büyük marketlere nazaranla son zamanlarda buraları tercih ediyorum.

Birikim 3 yıldır devam ediyo bakalım hayırlısı alım satım yapmayı düşünüyorum çok büyük bi birikim yok ama :)

Bugunde para harcamadım

Ekmegimde var bugun aksam aldirmam esime

En son su faturam geldi 31tl

Esim ödüyo bizimde artik faturaları
İyi oluyomus boyle
Şu dogalgaz bitse hava isinsa rahatlıcaz biraz daha.
evet canım yaa.. gerçi bizim böyle havalarda ev iyi oluyo.. soğuk değil.. üşümüyoruz..bizimde su fatramız 31 tl gelmiş.. bizde de faturalar otomatik ödemeli. eşimin çalıştığı bankadan.. ben ödemiyorum..1 yıl önce ben ödüyodum.. ayy öyle zoruma gidiyordukine..şimdi eşim ödemiş oluyor.. ama yinede takıntılıyım ben.. biraz yüksek gelse ki özellikle doğalgaz üzülüyorum açıkcası.. neyse önümüz bahar ve yaz inşş.. Hayırlısı.

Bugunde para harcamadım

Ekmegimde var bugun aksam aldirmam esime

En son su faturam geldi 31tl

Esim ödüyo bizimde artik faturaları
İyi oluyomus boyle
Şu dogalgaz bitse hava isinsa rahatlıcaz biraz daha.
Ya bende öyleyim bu aralar canım.. para harcamadığım gün mutlu oluyorum desem yeri.. bugün mesela mecbur harcıcam:(mercimek çorbası yapıcam mercimek yok.. ekmek vs. Millet para harcayınca mutlu olur bende para gidince mutsuz olanlardan:)):KK70:

Bu arada Rabbim sağlıkdan ayırmasın ya.. betüş hastalandı tabi ilaç falan derken 50 tl gitti. birikmiş muayenlerimizde varmış.. bide beyza sistit oldu.. onada antibiyotik aldım.. onun için herşeyin başı sağlık..
geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin?
önemli bişey yok insallah?

geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin?
önemli bişey yok insallah?
Sağol canım ya.. Kızıl hastalığı çıkardı.. çocuk hastalığı..Daha iyi şimdi şükür.. 1 hafta okul yok.. iki gün bende rapor aldım işyerinden..evdedim.. bugün etüt mekezine bıraktık.. daha iyimiş çok şükür..10 gün antibiyotik kullancaz..

Back
X