Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hediyelik gr olarak dusuk(yani ayari dusuk) teneke gibidir böyle hemen egilir bukulur kırılır
Enli enli 2tane iscili az olan alabilirsin canım
Yani benim kuyumcu tanidikdi
Bende ozaman altindan anlamiyodum
Gösterdi bana anlatti
Benim bileziklerimin hepsi ayni model ama ince degil yani hepsini takinca kolu guzel dolduruyo
Basit durmuyo
Vala merak ettim senin bilezigin modelinio_O
Bn gidip iscilikli almisim ikili burma:KK12:
Bigun gosterebilirmisin modelini netten bn bilezik seviyorum fikir olur

Kizlar bebeğime merhaba diyin :)

Eklentiler

• IMG_20160301_185828-1.webp
    IMG_20160301_185828-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 339
Ve ben yine gerilerden takiple anca 16.sayfadan yetisebildim size. Bi gün bir yerlerde bayilacam. Onda da kesin biri gelecek kalk buradan ne yattın buraya dicek:)
Neyse başta kurucu başımız tr_lelli tr_lelli olmak üzere diğer kurucu üyelere ayrıca efendime söyleyin yeni gordugum tum arkadaslarim. herkese selam olsun.el ele vererek birikimlerimize birikim ekleyelim.hayallere birlikte adım adım yaklasalim.hayaline ilk ulaşımı önce biz öğrenelim. Nacizane çiçeği burnunda bir birikimci olarak tecrübelerimi elbette sizlerle paylaşacağım, anlatacağım.hepimize yeni topigimiz hayırlı uğurlu olsunn.(kızlar ben buraya alkislayan su hareketli abidik gubidiklerden koymak isterdim siz koydum farzedin)

Çoook tesekkürler beraber olur umarım :KK66:

@kikikoko tesekkürler beraber olsun.

sempatik_kiz sempatik_kiz senle daha bulasik yikarken bileziklerimizi sıngırdatcaz:)

@freedoommmmm topigimiz canım hep birlikde olalım insAllah.

Ayyy kesinlikle :KK9: heleki o resmi görünce daha bi heveslendim soranıda çok fazla bence onuda sayfaya ekle herkese motive olur :KK66:
sempatik_kiz sempatik_kiz a atmistim bugun cnm atim sanada özelden.
Kesinlikle sayfaya at canım soran çok fazla hepimizle tek tek uğraşman zor olacak :KK48:
Kizlar bebeğime merhaba diyin :)
Ayy benimde acil olarak açılmayan bi kumbara almam lazım yoksa içini tirtikliyorum şuan hiç para yok kavanozda :KK43:
Ve ben yine gerilerden takiple anca 16.sayfadan yetisebildim size. Bi gün bir yerlerde bayilacam. Onda da kesin biri gelecek kalk buradan ne yattın buraya dicek:)
Neyse başta kurucu başımız tr_lelli tr_lelli olmak üzere diğer kurucu üyelere ayrıca efendime söyleyin yeni gordugum tum arkadaslarim. herkese selam olsun.el ele vererek birikimlerimize birikim ekleyelim.hayallere birlikte adım adım yaklasalim.hayaline ilk ulaşımı önce biz öğrenelim. Nacizane çiçeği burnunda bir birikimci olarak tecrübelerimi elbette sizlerle paylaşacağım, anlatacağım.hepimize yeni topigimiz hayırlı uğurlu olsunn.(kızlar ben buraya alkislayan su hareketli abidik gubidiklerden koymak isterdim siz koydum farzedin)
Ay bu ne güzel bi yazı olmuş böyle bol bereketli birikimlerimiz olur inşallah

Bugünde birikime hiç birşey ayıramadım kızlar ama günü 0 harcamayla kapadım buda bi başarı benim için :KK48: ayrıca tasarruf adına tüm günüm mutfakta geçti
Yeşillikler yıkanıp kurtulup saklama kabına koyup dolaba kaldırıldı
Pırasa ve ıspanak vardı onları yıkayıp kavurup buçuga kaldırdım
Mantarlar vardı baktım bozulacak gibi duruyorlar onları yıkayıp doğradım çiğ olarak buzluğa attım pizza yaparken kullancam
Havuclar vardı hepsini rendeledim ve yağlayıp kavanoza doldurdum o şekilde 3 gün bozulmadan duruyor salatada kullancaz
tr_lelli tr_lelli evde fazlaca elma var annem elmalı kurabiye seviyorum ama daha önce hiç yapmadım onları boş bi zamanda vkurabiye yapmak için buzlu atayım diyorum sen yaptigini soylemistin daha önce topiğimizin anası olarak benim elmalarada bir el atıversen onları nasıl atıcam buzluğa :KK70:

Cok iyiymis hayrli olsun:nazar:
Yazligin tepesi gorunuyo mu nee :KK66:
Ayy insAllah :)
Selam tr_lelli tr_lelli :) topigin hayirli olsun canim.Bol bereketli birikimler herkese :)
Cok sagol cnm beraber olsun
Ahh cancagzım güzel yüreklim
İnsAllah daha güzelleri cokları büssuruleri sizin olsun
Hep birlikde motive olcaz.
Banada atarmisin?
Atarım tabiki
Ayyy kesinlikle :KK9: heleki o resmi görünce daha bi heveslendim soranıda çok fazla bence onuda sayfaya ekle herkese motive olur :KK66:

Kesinlikle sayfaya at canım soran çok fazla hepimizle tek tek uğraşman zor olacak :KK48:

Ayy benimde acil olarak açılmayan bi kumbara almam lazım yoksa içini tirtikliyorum şuan hiç para yok kavanozda :KK43:

Ay bu ne güzel bi yazı olmuş böyle bol bereketli birikimlerimiz olur inşallah
Canım ya görmemisler gibin :) ayy neler yazarlar artik

Son düzenleme:
Bugünde birikime hiç birşey ayıramadım kızlar ama günü 0 harcamayla kapadım buda bi başarı benim için :KK48: ayrıca tasarruf adına tüm günüm mutfakta geçti
Mantarlar vardı baktım bozulacak gibi duruyorlar onları yıkayıp doğradım çiğ olarak buzluğa attım pizza yaparken kullancam
Havuclar vardı hepsini rendeledim ve yağlayıp kavanoza doldurdum o şekilde 3 gün bozulmadan duruyor salatada kullancaz
tr_lelli tr_lelli evde fazlaca elma var annem elmalı kurabiye seviyorum ama daha önce hiç yapmadım onları boş bi zamanda vkurabiye yapmak için buzlu atayım diyorum sen yaptigini soylemistin daha önce topiğimizin anası olarak benim elmalarada bir el atıversen onları nasıl atıcam buzluğa :KK70:
Aferinm kız sana.masallah

tr_lelli tr_lelli evde fazlaca elma var annem elmalı kurabiye seviyorum ama daha önce hiç yapmadım onları boş bi zamanda kurabiye yapmak için buzlu atayım diyorum sen yaptigini soylemistin daha önce topiğimizin anası olarak benim elmalarada bir el atıversen onları nasıl atıcam buzluğa :KK70:
Canim kurabiyede yapabilirsin
Turtada yapabilirsin
Rendele teflon tavada pisir sonra tozseker koy suyunu ceksin tarcın koy sonra kapat altını
Sonra 1seferlik sekilde posetle buzluga koy canım
Ben elmaya kuru üzümde karistiriyorum piserken mesela onuda dene yaparken belki seversin.

Devasa kumbaramıza 50tl daha girdi
Esim az önce attı.
30tl de ogluma harclık vermis
Oglumunda kumbarası var bu arada
Biriktiriyo istediklerini kendi aliyo
1000tl biriktirdi pc aldı(dayisi 500tl ekledi karne hediyesi)
300tl biriktirmisti tabletine kılıf aldık kumbarasindaki parasindan kitap aldık yine ve kalem aldık

Biriktirmeyi o da ögrendi artık

Back
X