Ev sahibi olma konusuna gelince, Allah biliyor ya egitimimizi alir doneriz diye dusunuyorduk, o yuzden biriktirdigimiz dovizi ve dugun takilarini evliligimizin 5. yilinda bozdurarak ilk evimizi borcsuz aldik, hic gormeden, vekalet verdik, annemler ilgilendi, bize forograflarini gonderdiler oyle almis olduk. Sonra donme fikrimiz degisince yine de alinmis satilmaz diyerek satmadik da. Sonra 2021 senesinde okullarin daha iyi oldugu bir bolgeye tasinmak istedik, oglum 1. sinifa baslayacakti, alma fikrimiz yoktu aslinda, esime gel open house lar oluyor ev satilirken, gidip bakalim cevreyi gormus oluruz dedim, o gun 3 ev gorduk. En cok ilk gordugumuz evi begendik, o evin emlakcisi aradi bir kac gun sonra, ben dedim ev guzel ama biz o fiyati veremeyiz, siz yine de bir teklif yapin dedi, 40 bin dolar asagi bir fiyat verdik ve sahibleri kabul etti, oylece bir anda ev almis olduk, ama iyi ki almisiz. Tek sikinti, sadece 2 yatak odasi var, cocuklar ayni odayi paylasiyor, insallah bir kac sene sonra daha genis bir eve tasinabiliriz, ya da bodrum kata oglana oda yapacagiz, 6 sene kredimiz kaldi, bi bitirseydik.