Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli topiğin hayırlı olsun cnm
Takipteyim seni zaten
4aydır borç içinde olmamıza rağmen
Ben eksilere girmeden artılardayım çok şükür
Fikir alışverişi yapmak çok güzel
Ben öncelikle avm gezmelerinden, kıyafet alışverişinden kıstım sonra gelir_gider tablosu ile geleni gideni gördüm
Ve devam edeceğim inş
Hepimize bol bol birikimler.

ahh ahhh içimi dökeyim burda azıcık..
telefonum bozuldu.. format attım biraz kendine geldi ama ömrü bitti sayılır ara ara error veriyor..
yeni telefon almam lazım aynı zamanda dediğim gibi yazlık için para biriktiriyorum aynı zamanda umre için biriktiriyorum..
hayaller aypon 6s hayatlarrr böyle :)
bana önerebilceğiniz telefon var mı? aradığım en büyük özellik kamerasının iyi olması.. anında odaklanıp çekmesi.. benim emaktar gibi 3-5 saniye beklememesi..
uygun yollu akıllı telefon önerileri bekliyorum kızlar

Takipteyim seni zaten
Ben öncelikle avm gezmelerinden, kıyafet alışverişinden kıstım sonra gelir_gider tablosu ile geleni gideni gördüm
Ve devam edeceğim inş
bizim de borçlarımız var malesef

Takipteyim seni zaten
Ve devam edeceğim inş
Amin hep beraber olsun insAllah.

ahh ahhh içimi dökeyim burda azıcık..
telefonum bozuldu.. format attım biraz kendine geldi ama ömrü bitti sayılır ara ara error veriyor..
yeni telefon almam lazım aynı zamanda dediğim gibi yazlık için para biriktiriyorum aynı zamanda umre için biriktiriyorum..
hayaller aypon 6s hayatlarrr böyle :)
bana önerebilceğiniz telefon var mı? aradığım en büyük özellik kamerasının iyi olması.. anında odaklanıp çekmesi.. benim emaktar gibi 3-5 saniye beklememesi..
uygun yollu akıllı telefon önerileri bekliyorum kızlar
Canım öncelikle olcak okadar bende gecen ay esya degistim baya para gitti.
Telefonlardan hic anlamıyorum ya bende de ucuz bisi var ise yariyo ondan yaziyorum :)
İnsallah diger arkadaslar bir fikir verirler.

tr_lelli tr_lelli hayırlı olsun kuzummm özelden at bakayım çok merak ettim eşyalarını
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn..
bende çok pahalı almıcam ya vicdan yapıyorum kıyamıyorum parama
ama aldığımı da 3 yıl kesin kullanıyorum o yüzden kamerası iyi olsun istiyorum..
umarım güzel öneriler gelir

tr_lelli tr_lelli hayırlı olsun kuzummm özelden at bakayım çok merak ettim eşyalarını
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn..
bende çok pahalı almıcam ya vicdan yapıyorum kıyamıyorum parama
ama aldığımı da 3 yıl kesin kullanıyorum o yüzden kamerası iyi olsun istiyorum..
umarım güzel öneriler gelir
Atim kankimm

ben güne girdim ve senelerdir yapamadığım birikimi yaptım. yemeli içmeli gün değil sadece para dönüyor. hatta içinde aynı kurumda çalışan farklı ilçelerde yaşayan hiç tanımadığım insanlar da var. ama hepsi güvenilir tabi :KK48: rastgele insanlar değil. evin peşinatını çıkardık 2 turda. şimdi ev aldık ve evin ödemelerini yapıyoruz çok şükür. öyle böyle 2 sene sonra ev sahibi olmuş olacağız inşallah.
günden önce aynı maaşı aldığımız halde 2 senede günün yarısı kadar birikimi ancak yapmıştık. borçlanmayınca birikim yapamayıp savurangillerdenim ben.:KK23:

ben güne girdim ve senelerdir yapamadığım birikimi yaptım. yemeli içmeli gün değil sadece para dönüyor. hatta içinde aynı kurumda çalışan farklı ilçelerde yaşayan hiç tanımadığım insanlar da var. ama hepsi güvenilir tabi :KK48: rastgele insanlar değil. evin peşinatını çıkardık 2 turda. şimdi ev aldık ve evin ödemelerini yapıyoruz çok şükür. öyle böyle 2 sene sonra ev sahibi olmuş olacağız inşallah.
günden önce aynı maaşı aldığımız halde 2 senede günün yarısı kadar birikimi ancak yapmıştık. borçlanmayınca birikim yapamayıp savurangillerdenim ben.:KK23:
Ne güzel en azından bir düzende olmak birikimi fena etkiliyo olumlu yönde
Benimde günüm devam ediyo
Bizde de yemeli icmeli toplanmalı degil
Hatta son 3ay.
Mayista bitiyo
Sonra hemen tekrar baslıcaz.
Günler cok iyi oluyo birikim konusunda kesinlikle.

Daha önceki devasa kumbaramızdan cıkan mebla.

Motive amaçlı şurda dursun

(Az az ne olur ki! Denmemesi için..)

Oluyo.

Eki Görüntüle 1786275

ah ah idolümsün diye boşuna demiyorum

Ay kızlaar bende istiyorm yaa ama ne ben ne de herif elimiz durmuo alıyorz sıkısınca

bi kere başlayınca devamı gerçekten geliyor önemli olan başlamak zaten azıcık birikince insanın harcayası gelmiyor

bende yeni güne girdim aylık 200 TL aynı sizinki gibi sadece para dönüyor ben 13. kişiyim 1 sene sonra sıra gelcek ayyyy bende inşallah ev alcak günleri görebilirim

4,5 aylık kumbaramı açtım kızlar, 885 tl kağıt para 230 tl bozuk para çıktı bütünleyip hepsini hesaba yatırdık.
Yeni kumbaram daha büyük. tr_lelli tr_lelli nin yavrusu olur ancak. :KK45:

Takip edeceğim sizleri.
Bereketi bol olsun
Bizimki nezaman dolcak bakalım
Agustosa ancak diyorum
Esim hırslı daha önce dolar yaa havalarında.
Actigimiz an hemen hesaba aktarılcak.
Bu sefer sadece 50tl ve 100tl atıyo esim.

tr_lelli tr_lelli canim topigin hayirli olsun
Sana cok ozeniyorum azimlisin:KK66:
Bnde kendime bu yil icin hedef koydum basaracam insallah
Kumbarada yaptim bozuklar icin :KK49:
Kumbara ve gün olayını birikimde tek gecerim
Hep birlikde olsun canım
Senin kumbaranda bereketli olsun.
Ayrıca cok tesekkür ederim iyi dileklerin için.

Şunları kenara atmasaydık
Ya esya ya giysi ya eglence ya da ıvır zıvıra gidicekti harcanıcaktı diye dusunuyorum hep.

Brikimin tadını alınca devamı daha bilincli ve tatlı geliyo..

Bizim kumbaradan cıkanlar hesapta yatıyolar

Altınlarimda (korkarakda olsa) evde

Altinlari evde takıp seviyorum :)

Birikimide int hesaba bakıp ekrandan seviyoruz.

Sevgimizi kattık isin icine :KK66:

Cok hırs da iyi degil aslında
Ben istediklerimide yapiyorum

Yani tatilede gidiyoruz
Disarda yemekde yiyoruz
Esyada degisiyoruz
Etimizi,sucugumuzu ne bilim iste herseyimizide aliyoruz
Ama ölcülü abartmadan
Ve sırayla

Ben bir borcum bitmeden 2.acmam
Önce 1.bitecek.

Disarda yemek yencekse hepberaber guzel bi yerde oturup yenir ama ayda 1belki 1.5ayda.
Avm gezilcekse dükkan bakilir indirim takip edilir

(Esim dahi artik indirim takip ediyo hic etmeyen biriydi)

Tatile gitmeden mekanin yorumlarini okurum butceme göre hesaplarım.

Esya alicaksam siraya koyarim ve zamana yayarim

Evde eksilenler hemen listeye yazilir.

Falan falan.

Bir düzen oturtunca inanin devamı geliyo.

Back
X