- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
ben o zamn dolar alsaydım daha çok kar edicektim.. bence hepsinden biraz biraz almalı hangisinin süpriz yapacağı belli olmuyorgram altın diyosun bende ona dönsem acep doların totosu başı oynuyo malum .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben o zamn dolar alsaydım daha çok kar edicektim.. bence hepsinden biraz biraz almalı hangisinin süpriz yapacağı belli olmuyorgram altın diyosun bende ona dönsem acep doların totosu başı oynuyo malum .....
bizim de borçlarımız var maleseftr_lelli topiğin hayırlı olsun cnm
Takipteyim seni zaten
4aydır borç içinde olmamıza rağmen
Ben eksilere girmeden artılardayım çok şükür
Fikir alışverişi yapmak çok güzel
Ben öncelikle avm gezmelerinden, kıyafet alışverişinden kıstım sonra gelir_gider tablosu ile geleni gideni gördüm
Ve devam edeceğim inş
Hepimize bol bol birikimler.
Amin hep beraber olsun insAllah.tr_lelli topiğin hayırlı olsun cnm
Takipteyim seni zaten
4aydır borç içinde olmamıza rağmen
Ben eksilere girmeden artılardayım çok şükür
Fikir alışverişi yapmak çok güzel
Ben öncelikle avm gezmelerinden, kıyafet alışverişinden kıstım sonra gelir_gider tablosu ile geleni gideni gördüm
Ve devam edeceğim inş
Hepimize bol bol birikimler.
Canım öncelikle olcak okadar bende gecen ay esya degistim baya para gitti.ahh ahhh içimi dökeyim burda azıcık..
telefonum bozuldu.. format attım biraz kendine geldi ama ömrü bitti sayılır ara ara error veriyor..
yeni telefon almam lazım aynı zamanda dediğim gibi yazlık için para biriktiriyorum aynı zamanda umre için biriktiriyorum..
hayaller aypon 6s hayatlarrr böyle :)
bana önerebilceğiniz telefon var mı? aradığım en büyük özellik kamerasının iyi olması.. anında odaklanıp çekmesi.. benim emaktar gibi 3-5 saniye beklememesi..
uygun yollu akıllı telefon önerileri bekliyorum kızlar
Atim kankimmtr_lelli hayırlı olsun kuzummm özelden at bakayım çok merak ettim eşyalarını
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn..
bende çok pahalı almıcam ya vicdan yapıyorum kıyamıyorum parama
ama aldığımı da 3 yıl kesin kullanıyorum o yüzden kamerası iyi olsun istiyorum..
umarım güzel öneriler gelir
Ne güzel en azından bir düzende olmak birikimi fena etkiliyo olumlu yöndeben güne girdim ve senelerdir yapamadığım birikimi yaptım. yemeli içmeli gün değil sadece para dönüyor. hatta içinde aynı kurumda çalışan farklı ilçelerde yaşayan hiç tanımadığım insanlar da var. ama hepsi güvenilir tabirastgele insanlar değil. evin peşinatını çıkardık 2 turda. şimdi ev aldık ve evin ödemelerini yapıyoruz çok şükür. öyle böyle 2 sene sonra ev sahibi olmuş olacağız inşallah.
günden önce aynı maaşı aldığımız halde 2 senede günün yarısı kadar birikimi ancak yapmıştık. borçlanmayınca birikim yapamayıp savurangillerdenim ben.![]()
Daha önceki devasa kumbaramızdan cıkan mebla.
Motive amaçlı şurda dursun
(Az az ne olur ki! Denmemesi için..)
Oluyo.
Eki Görüntüle 1786275
Ay kızlaar bende istiyorm yaa ama ne ben ne de herif elimiz durmuo alıyorz sıkısınca
ben güne girdim ve senelerdir yapamadığım birikimi yaptım. yemeli içmeli gün değil sadece para dönüyor. hatta içinde aynı kurumda çalışan farklı ilçelerde yaşayan hiç tanımadığım insanlar da var. ama hepsi güvenilir tabirastgele insanlar değil. evin peşinatını çıkardık 2 turda. şimdi ev aldık ve evin ödemelerini yapıyoruz çok şükür. öyle böyle 2 sene sonra ev sahibi olmuş olacağız inşallah.
günden önce aynı maaşı aldığımız halde 2 senede günün yarısı kadar birikimi ancak yapmıştık. borçlanmayınca birikim yapamayıp savurangillerdenim ben.![]()
Çoook tesekkürler beraber olur umarımtr_lelli Canım hayırı olsun topikin. Güzel ve bereketli birikimlerin paylaşıldığı bir alan olsun dilerim.
Bereketi bol olsun4,5 aylık kumbaramı açtım kızlar, 885 tl kağıt para 230 tl bozuk para çıktı bütünleyip hepsini hesaba yatırdık.
Yeni kumbaram daha büyük.tr_lelli nin yavrusu olur ancak.
Takip edeceğim sizleri.
Kumbara ve gün olayını birikimde tek gecerimtr_lelli canim topigin hayirli olsun
Sana cok ozeniyorum azimlisin
Bnde kendime bu yil icin hedef koydum basaracam insallah
Kumbarada yaptim bozuklar icin![]()