- 1 Mart 2010
- 45.061
- 114.889
- 1.123
Gözlerimi doldurun betr_lelli @eilenn @mandaliina
btlbetul Kızlar azıcık uzun bir yazı olacak ama bana bir fikir verin Bankada 2000 TL kadar bi param var şuan için başkada birikimim yok
Ama bnde o parayla bilezik almak istiyorum aslında ata altın falan daha karlı oluyor ama ben yaza doğru nişan yapmayı düşünüyorum bir kaç bilezik alayımda annem nişanda bana onları takabilsin istiyorum çünkü nişan yaparken masraflar bizi çok zorlayacak bu arada babamı küçükken kaybettim ve annem beni kendi çalışarak çok zor şartlarda büyüttü bari o an geldiğinde anne sen bunları al tak daha fazla zorlanmayalım deyip mutlu olmasını istiyorum. Ama bileziklerde de fark varmış mesela bi kuyumcu tanıdığımız burma al dedi diğeri de bu zamanda burma mı kaldı onun elinde fazla vardır sana satmaya çalışmıştır daha çok zarar edersin dedi bilemedim ne yapacağımı bazıları satışta daha çok değer kaybediyormuş. Nasıl bilezik almalıyım. Bu arada aldığım bilezikleri nişan zamanı gelene kadar anneme söylemeyi düşünmüyorum
Ne güzel senin gibi evlatlara
Seni yetistiren anaya
Babacınada Allah rahmet eylesin.
Canım benim 5tane bilezigim var
İsciligi az olanlardan al kart da yazdir.
Ben öyle yaptim
Bide hani su hediyelik denen 600e alip 300tl haybiye bozdurulan seylerden alma cok gozuksun diye
Grami iyi al 2tane enli enli olsun nacizane fikrim canım
Allah gönlüne göre versin
Bir yuva kurcaksin Allah nasip ederse Rabbimde bereketini esirgemez.