- 21 Ağustos 2015
- 31.806
- 96.538
- 598
- 37
Ben airfrye cok karsıydımSelam kizlar, kusura bakmayin ben geriden geliyorum, guzel sohbetler etmissiniz. Oncelikle aldiklariniz ve birikimleriniz hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin. Eger imkan varsa hayati kolaylastiracak esyalar alinmali bence. Kurutma makinesi ev ile geldi, biz almadik, cok sevmiyorum, kiyafetlerin omrunu azaltiyor bence ama kisin cok kullanisli oluyor gercekten ve evdeki tozu da azaltiyor, ama yazin hala balkonda kurutmayi seviyorum. Robot supurgeden de memnunum, Roborock almistik, 4 sene falan oldu, simdi daha iyileri cikmistir. Dyson ben de bir sure almadim, arkadaslar cok ovunce, bir de indirim yakalayinca aldik, gercekten iyi is cikariyor, memnun kaldim. Hamur yogurma makinesinden de memnunum, kolum kopuyordu hamur yogururken, cunku ben yapmisken fazla yapip buzluga atanlardanim, makine iki dakikaya yoguruyor, bir de kiyma cekme ve sucuk yapma aparatini da aldik, cocuklar ev yapimi sucugu sevmedi ama biz esimle bayadir market sucugu yemiyoruz. Airfry da cok kullanisli bence, koca firini calistirmaya gerek kalmiyor. Cok kahveci degiliz, sadece esim kapsul kahve sevdigi icin, onun ufak bir makinesi var o kadar.
Kuzum buna şükür evini aldın çok sükür daha niceleri olsun rabbim sağlık versinSen esinin sansısın bacım
Adam evet calısıyo ama ne yaptıysa senin sayende
Ben de elime bisey gecse kızıma bırakmak istiyorm direk
Biz anca bi ev belki bi araba yapabiliriz su sartlarda
İnsanın babasından anasından bi ev kalması büyük sansmıs 12 yılda bunu anladım
Bizimkiler imkan varken düsünmemis
Ben kızım öyle olsun istemiyorm
1 evi olsn elinin altında,gerisini yapsın kendisi calısarak
Zaten fazlasını yapamayız ama ben evlenirken 1 ev verecez diye darlıuorum valla
Yemekler nefis ellerine sağlık Lellim aldıklarını da alıcaklarını da güzel günlerde kullan. Bizimm kredi kartları aylık ödemeleri nisan ayı bitmedi daha şimdiden 35 bin olmuş yandık.Selamm
Gece buraya yazdığımdan beri uyuyamadım
Zaten 1 de yatmıştım kızda sinirlerime oynuyo bugün
Artık parktada oynamak istemiyor
Oyun alanlarında da keyfine bağlı paramızı yaktığı oluyor çıkıcam diye tutturuyor
İşi gücü market oyuncak
Dışarı çıkma anlayışı o
Aldırıyor aldırcanı sonra eve gidelim çıkarmıcam dedim seni
Yaz gelsinde orman dağ bayır gezsin beni bi salsın.
Her sokak dönüşümüz kaoslu küsüyor surat bir karış dönüyo
Köyde doğmalıymış net.
Yarın babası evde çıkarız akşama kadar doysun doğaya
Et sote yaptım
Fırında biber dolması yaptım
Lazanya yaptım o da pişiyor
Kız yayla corbası istedi pirinç haşlanıyo bir yandan
Yarın dönüşte köylerden süt yumurta alırım
Sütlaç istiyor canım biraz yoğurt biraz sütlaç artık
Yazdıklarını birebir yakın çevremde ki çocuklu ailelerde görüyorum çocuk fazla zorlayınca anneyi hemen veriyor eline bir diğeri de çocuga ipad almış çünkü telefonunu kendi elinden düşürmüyor. Sonuç akran zorbalığı tanıdığımızın gelini çocuğuna henüz cep telefonu almamış çocuk 8. sınıfa gidiyor gerek yok diyor haklı bana göre tabi maddi imkansızlıktan değil sadece zamanı var diyor koluna akıllı saat takmışlar ben mantıklı buldum ama eminim çoğu benim gibi de düşünmez. Babym bu gözler daha neler görecek kim bilir.Kızı aldım park diye sözlesmisler yine
Kınamak istemiyorum ama anneler kendilerine eglence parka getiriyolar
Sınıftaki 3-5 anne park diyo cocuklar 5 dk oynuuyor sonra anne telefon diyorlar
Parkda telefon vermek ne mana?
Alya vermicegimi bildiğinden sallanıyo sıkılana kadar
Anne gidelim diyo
Bazı anneler okulda cidden zır cahil
Toplasıp dedikodu yapıyolar aksama kadsr,isiniz mi yok arkadss
Daha neler görecegük
Ben cuma aile katılımına gittim bu cocuklar 5.5 yasında bazılarının dediği anlasılmıyor biliyor musunjz?
Hep ekrandan bence,hic vermeme sansımız yok evet ama evdeki anneyiz
Ben 45 dk ben kimim oynadım mesela az önce
Kıtu oyunları var etkinlik yaptır gercekten cocukları ambele gibi telefonla büyütmek nedir
Ben inanılmaz sıkılııroum mesela barbiecilikten
Balkon sezonunu actm
Yere kilim attım sandalyeleri falan kaldırdım
Dedim burda oyna barbilerinle
Bşlmiyorm ben haftada 2 saati gecmemek icin direniyorm ekran icin
Benimkide öyle oyun seviyorKızı aldım park diye sözlesmisler yine
Anne gidelim diyo
Daha neler görecegük
Ben cuma aile katılımına gittim bu cocuklar 5.5 yasında bazılarının dediği anlasılmıyor biliyor musunjz?
Kıtu oyunları var etkinlik yaptır gercekten cocukları ambele gibi telefonla büyütmek nedir
Balkon sezonunu actm
Geçmiş olsun kırıkta belli bir yaştan sonra zorOkudum ama yazamadım eşim ailesi ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyor onlar hepsi o tek biz yanındayız dedik kızlarla beraber, büyük kızım nasıl olsa emekli olucaksın İzmir de yaşarsınız diyor eşim sıcak bakıyor ben ise düşünürüm dedim. Şimdi onlara kızıp niye şehir değiştireyim bilmiyorum hakkımızda hayırlısını Rabbim kolaylaştırsın. Onun dışında yazlıkta yarın temizlik var alışveriş yaptım oraya taşınıncaya kadar zor kısım yerleşince rahat ediyorum git orayı temizle gel buraya temizle eşim emekli olucak bu yaz daha uzun kalırız diyor. Bu hafta temizlik yaptım ama kafam yerinde değildi bütün bunlar olurken kayınvalidem de düşmüş kolunu bilekten kırmış eşim diyor hastaneden hiç çıkamıyorum Allah beterinden korumuş dedim. Bu gün her telden iş yaptım yoruldum ve bıraktım sabah ev toplantı bir makina çamaşır yıkandı asıldı toplananlar katlandı ütüye ayrıldı. Akşam için kapuska yaptım dünden de az lahmacun ve içli köfte var ayran salata yaparım tamam. Yazlıktan asma yaprağı toplamıştım birazını haşlayıp sardım buzdolabına kalanını da şişeye doldururum yarın geç döneriz diye de tavuk yahni pişirdim gelince yapabilirsem pilav yaparım yanına. Kargoya iadeye gittim sıcak hava eşime süt sipariş ettim gelirken alıcak. Kızkardeşim aradı sesi de görüntüsüde iyi geliyordu çok şükür. Bu ay ben de para durumu bir kesat sormayın ben bayramda böyle para harcamamıştım daha da ödeyeceklerimizi sayıyor eşim akşam tarlayı sürdürmüş ödenecek ilaç atılması lazımmış yazlığa da bahçe duvarlarını boyama yapıcaklarmış amcamla daha ağaç fidanı alıp ekeceğimiz yerler var neyse hepsi hallolur diyorum Allah önce sağlık sıhhat versin.
Çok güzelmiş canım, senin zevkine diyecek yokkankama bu elbiseyi almayı düşünüyorum
Ona çok yakışır
Umarım beğenir
Biliyorsun benim de hassas konum bu telefon tablet olayı .Ben de pazartesi günü buna benzer bir konu yaşadım.Kızı aldım park diye sözlesmisler yine
Anne gidelim diyo
Daha neler görecegük
Balkon sezonunu actm
Bizim de bırakabileceğimiz bir ev bir araba daha neyimiz varki, bu vakitten sonra daha birşey yapma şansımızda hiç yok malesef.Sen esinin sansısın bacım
Adam evet calısıyo ama ne yaptıysa senin sayende
Ben de elime bisey gecse kızıma bırakmak istiyorm direk
Biz anca bi ev belki bi araba yapabiliriz su sartlarda
İnsanın babasından anasından bi ev kalması büyük sansmıs 12 yılda bunu anladım
Bizimkiler imkan varken düsünmemis
Ben kızım öyle olsun istemiyorm
1 evi olsn elinin altında,gerisini yapsın kendisi calısarak
Zaten fazlasını yapamayız ama ben evlenirken 1 ev verecez diye darlıuorum valla
Bugün aşırı uykum vardı, namaz kılmadan uyudum. Gece kalktım kıldım. Tabi teheccüd namazı da kıldım. Biliyorsun bunu ilk senden duymuştum ben. Onun için her kıldığımda dua da ederim senin içinKötü bir rüyayla uyandım
Allahım sen koru
Önce sağlık
Birazda manevi arınma dedi bence yaradan
Kimin duası hangi saat hangi zaman saklı o bilir
Nasip eder vaktinde
Yorgunum zaten zor uyumuştum kötü oldu
Vardır Rabbimim bildiği teheccüd saati
Vayy be yıllar olmuş hala hep beraber buradayızBi aralar esinle parasal konularda cok zor bir sürecten gectiginizi anlatmisdin. Bi ortak is vardi dogru hatirlarsam, sizin üstünüze kalmisti. Ozamanin duygularini hatirliyor olabilirmisin aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?