- 21 Ağustos 2015
- 31.803
- 96.533
- 598
- 37
Ben airfrye cok karsıydımSelam kizlar, kusura bakmayin ben geriden geliyorum, guzel sohbetler etmissiniz. Oncelikle aldiklariniz ve birikimleriniz hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin. Eger imkan varsa hayati kolaylastiracak esyalar alinmali bence. Kurutma makinesi ev ile geldi, biz almadik, cok sevmiyorum, kiyafetlerin omrunu azaltiyor bence ama kisin cok kullanisli oluyor gercekten ve evdeki tozu da azaltiyor, ama yazin hala balkonda kurutmayi seviyorum. Robot supurgeden de memnunum, Roborock almistik, 4 sene falan oldu, simdi daha iyileri cikmistir. Dyson ben de bir sure almadim, arkadaslar cok ovunce, bir de indirim yakalayinca aldik, gercekten iyi is cikariyor, memnun kaldim. Hamur yogurma makinesinden de memnunum, kolum kopuyordu hamur yogururken, cunku ben yapmisken fazla yapip buzluga atanlardanim, makine iki dakikaya yoguruyor, bir de kiyma cekme ve sucuk yapma aparatini da aldik, cocuklar ev yapimi sucugu sevmedi ama biz esimle bayadir market sucugu yemiyoruz. Airfry da cok kullanisli bence, koca firini calistirmaya gerek kalmiyor. Cok kahveci degiliz, sadece esim kapsul kahve sevdigi icin, onun ufak bir makinesi var o kadar.
Kardesim ev hediyesi aldı,dondurulmus patates cidden cok güzel oluyor,bide köz isleri ben 2 si icin kullanıyorum sadece
Tavuk cok denedim kuru oldu posette sulu seviyoruz biz bide benimki ufak cöp sis sıgmıyo mesela
Kahve makinamız klasık barista usulu,otomatik istiyorum ama kociyi kandıramıyorum