Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hem para desteği isteyip hem de tatile gidene takılmak da ne diyeyim,

Bence canım bu kızdan kaynaklı değildir, malesef içinde bulunduğumuz ekonomiden kaynaklı olabilir. Hangimiz önümüzü görüyoruzki. Borca girmeye korkar olduk.
Ben eşya bile değiştirmiyorum şuan.
Rakamlar gözümde büyüyor

Ben de koltuğu değiştirmediğime bin pişmanım.
Eşim ev borcu bitince sıraladı robot klima derin dondurucu televizyonu da yeniledi. Eee koltuğu da değiştirelim dedi.
Yok biraz borcumuz hafiflesin alırız birden yüklü borca girmeyelim dedim.
Ama şuan malesef yeni koltuk alamam.
Çok borçlu olmayı ben de sevmiyorum.
Kenarda param olmayınca da inanılmaz huzursuz hissediyorum.

İyi sabahlar kızlar.
Uyku kaçtı gitti. Namaz kılar yatarım.
Bugün bir rahatlık var. Ne olsa yarın okul yok rahatlığı. Tören saat 12 de başlıyor.
Koci dedi siz geç uyanacaksınız.
İkiniz yatak odaya yatın. Ben koltukta yatayım. Seni uykundan etmeyeyim.
Bizim de işimize geldi.
Pazartesi 5 gün diyetine gireceğim dedi.
1 gün dayanamazsın dedim.
Yemek yemeyecek diye yemek de yapmadım.evdekiler bize yeterdi.
Sonra tam işten çıkmış yemek aranıyor
Yemeyeceğim dedin yapmadım dedim.
Gitti birşey almış idareten.hızlıca yaptık. Yemeklere ilave oldu
Zaten pazartesi günü eve gelmem geç oldu.
Üç gündür de yürüyüş yaptım.
Bugün de arabayı eski park ettiğim yere bıraktım okulun orada beklemedim.
Yürüyerek eve geldim.
Ama paraları saça saça geldim.
Dünki alışveriş yapmamanın acısını bugün çıkardım galiba
Elaya kupa aldım. Çiçeklerin yaprakları için su sprey sıkacağı, su dökme kabı aldım.Biber tohumu domates ve salatalık fidesi aldım. Uzun zamandır istiyor. Bu ara çiçeklerle hergün ilgileniyır.
Kırmızı yeşil biber havuç çikolata çeşitleri market alışveriş yaptım.
Eve gelince karışık kızartma yaptım.patatesle köftesi kaldı.
Evi toparla vs çıktım. Elayı okuldan aldım. Beni servise yazdırsana diyor
Çıkışta dondurma yedik.parkta takıldı. Avm ye gittik. Çocuk etkinliğine katıldı. Kaybolan güneş gözlüğümü decathlona sordum ama malesef bulamamışlar. İki tane gözlük gösterdi. Ama benim değildi.
İnsanlar da tuhaf alıp cebine atmak ne. Başkasının hakkına girerim diye düşünür alıp cebime koymam.
Neyse biraz da Elayla alışveriş yaptık. Kalem silgi boyama kitabı, toprak için küçük kürek üçlü set vs vs. Bahçemiz var ya hani saksıda bahçe şekli oluşturacağız.
Toprağı alınca ekeriz saksıya.
Eve gelince patatesle köfteyi de pişirdim.
Eşler bizim evde basket maçı izledi.
Biz de komşumla oturduk.

Gecmis olsun, benim de on yargim vardi, ozellikle dyson konusunda, abartiliyor diyordum.

Aynen biz de patlican biber atiyoruz, tavuk bazen kuru oluyor haklisin, onun icin dusuk derecede yapiyoruz, kanadi guzel pisiriyor.

Kızlar selam
Alışveriş perileri geldi gitmiyor

Bugün oğlumun göz kontrolü sonrası çarşıda biraz gezdik ve alışveriş yaptık
Oğlum için kullandığımız gözlük çok iyi iki yıldır numarası ilerlemedi
Kesinlikle tavsiye ediyorum küçük çocuğu olan göz numarası ilerlemiyor mutlaka alın.

Bu arada uzun zamandır kızılaya inmeniştik
Doktoru da Tunus caddesinde olunca arabayı Şili meydanına bıraktık
Oradan biraz geze geze Kızılay’a gittik

Düdüklü tencerem çeyizden Tefal cilipso kapaktı 17 yıl olmuş
Küçük boy bir düdüklü istiyordum fissler aldık
Birde oğluma uyku seti
Eşim al ödemeye başlayalım dedi beni gazladı
Çok iyi oldu zaten alacaktım aradan çıktı

Oradan çıktık sevdiğimiz bir köftecimiz var oraya gittik yemek yedik
Bizim içinde değiş bir gün oldu

kankama bu elbiseyi almayı düşünüyorum
Ona çok yakışır
Umarım beğenir
Çok güzel az kilom olmasa ben bile kendime düşünürdüm zevklisin tescillendin canım.
Citl eşime hak veriyorum, ama o da çok yüz veriyor ailesine onlarda buna dayanarak ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Ben gitmem ama gitmek istiyorsa eşim temelli yazlıkta yaşarsın dedim kışın ben orda kalmam asla bunu da bil isterim dedim kaç yaşında ne istiyorsa onu yapsın.
Sefanız olsun ana-oğul günü olmuş günün de hakkını vermişsiniz çocuk bayramında evinizin biriciğinin gönlünü çalmışsın.

Ay nasıl yoruldum kızlar anlatamam ben herhalde önceki hayatımda gündelikçi temizlikçiydim bu gün de yazlığa gittik eşimle orasını temizledik tabi tam manasıyla bitmedi bitiremeyiz de ben banyo tuvaletler ve balkondan başladım eşim camlardan başladı tüm evin perdelerini yıkadık eşim astı sonra çay demledik kahvaltılık götürmüştüm yedik temizliğe ara verdik yorulduk çünkü eşim maydanoz ekti sonra asma yaprağı topladım yine biraz bastım kışlık kahve keyfimizide yaptık eve geldik yemeğim hazırdı yanına bir pilav yaptım yedik şimdi oturabildim dinlenicem. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ülkeme de geçmiş olsun depremlerden afetlerden korusun kollasın Rabbim hepimizi.

Gözlük nasil bisey gozlukcuden ne diyerek istiyoruz acaba benim oğlanın gözler 4 numara acil ondan lazim

Tşk ederim
Eşimde geldi

Gözlük nasil bisey gozlukcuden ne diyerek istiyoruz acaba benim oğlanın gözler 4 numara acil ondan lazim
Geçmiş olsun
Hoyanın gözlüğü
Japonya’dan özel üretim geldi
15 gün içinde teslim ediliyor
Biz 2023 Eylül de yaptırdık
Çok şükür göz numarası büyümedi
Hatta 0,25 geriledi
Ben Ankara da sante optikten aldım
Türkiye yeni gelmişti

Doktor çok ısrarla al dedi
Emrah altıparmak hocamız
Bende açıkçası önce almak istemedim sonra ne kaybederim diye düşündüm
Şimdi çok memnun kaldım
Ama şuan mutlu acar hocaya devam ediyoruz

Aynı ben kenarda param olmayınca huzursuz oluyorum
Şuan az para biriktirdim diğer ek işimden ne alsam diye düşünüyorum

Teşekkür ederim araştırayım burada da vardır insallah

Nekadar gec okadr iyi
Benim kardesim aldı kıza 10 yasında,sınıfta arkadaslarında vsrmıs diye,annem cinnet geciriyodu kaldırdılar telefonu
Gecenin bi saati görüntülü konusuyolar arkadaslarıyla
Anasına al de yeterki alır hemen
Annem güzellikle anlattı senin yasına uygun degil telefon,yasın gelsin söz ben alcm falan demis tmm annane kullanmıcam dedi cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…