- 31 Ağustos 2017
- 2.404
- 10.995
- 208
- 35
Ayy çok yüksek seviyeler ama sizin kaybınız olmadığına sevindim bu ay faizlerin artırılması konuşuluyor hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.Altında golü ben yedim
Yağmurdan çıkamadım
Şimdi arttı
İyi tarafı param günlük vadelideydi en azından faizi açığı kapattı.
Ama beklenti 4.500 TL gr için çeyrek 7.500
Amin inşallahAyy çok yüksek seviyeler ama sizin kaybınız olmadığına sevindim bu ay faizlerin artırılması konuşuluyor hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Ayy sorma canım ya altın yatırımım olduğu için sevinsemmi, yoksa geçen borsadan alış yaptım ona üzülsemmiAltında golü ben yedim
Yağmurdan çıkamadım
Şimdi arttı
İyi tarafı param günlük vadelideydi en azından faizi açığı kapattı.
Ama beklenti 4.500 TL gr için çeyrek 7.500
Benimki de mercimek köftesinin yanına buzlukta poğaçan varmı, varsa pişirsen diyorduCumamız mübarek olsun hanımlar. Nasıl da cuma günü geliyor hemen, evi komple temizledim kendinden sıkmalı mop aldım bana göre harika birşey gerçekten ilk baştan kullanma konusunda bayağı bocaladım ama sonra çözdüm tüm banyo ve tuvaletlerin fayanslarını sildim suyu değiştirdim laminantlarıda sildim benden on puan aldı. Toz aldım çamaşır katladım az ütü yaptım kolum ağrıdı ütüyü yarım bıraktım bu gün çok yüklendim koluma. Akşama bize kısır kek tuzlu kurabiye gün menüsü eşime de dünden kalan yemek var yemez gün menüsü neyse sonra markete gittim sadece ihtiyaçları aldım geldim onları yerleştirdim nasıl acıkmışım kahvaltımı yaptım birazdan da kendime kahve yapıcam dinlenme zamanı. İyi ki altını almışım 4000 ne geldi ben hiç ihtimal vermiyordum çok korktum nasıl alınır artık diyorum yarım alamazsam çeyrek yaparım inşallah. Ekonomik olarak çok zorlucak bu fiyatlar beni. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Su faturası bu ay 1020 tl geldi doğalgaz ve elektrik henüz gelmedi internet ve cep telefon faturaları sabit zaten kredi kartları bu ay toplam 33 000 tl tutmuş her ay kapatıyoruz ama sonra elimize fazla nakit kalmıyor tekrar kredi kartına yükleniyoruz. Kısır döngü devam ediyor.
Burada çok fazla kar yağdıAyy sorma canım ya altın yatırımım olduğu için sevinsemmi, yoksa geçen borsadan alış yaptım ona üzülsemmikeşke altın alaydım dedim bugün.
Bu arada burada da kar yağdı bugün. Hem de tam çocuklar istiklal marşı okurken okul çıkışı. Çocuklar bir sevindi ama 15 dakika sürdü
Benim de durumum aynıKahvemi içmeden işe giriştim. İki odayı temizledim. Pertim çıktı. Eskiden bir başlardım. Komple temizler süpürür siler toz alırdım. Wc lavabo da yıkar bir günde bitirirdim. Şimdi ne mümkün. Hiç enerjim yetmiyor.
Mercimek köftesi yaptım. Dünden mantı çorbası ve patlıcan çırpma vardı.
Okuldan ancak geldik. Şimdi kahvemi içiyorum.Kahvemi içip tekrar işe devam ederim. Yapabildiğim kadar artık.
Herşey tadında güzel, biz de arada içeriz ama tadımlık. Benim kocinin de dayısı içtimi ölçüyü kaçırıyor. Ondan dolayı dayısıyla içki olayına girmez.Kvde baska bi dünyada abla
Farkında degil biseyin
Ben de Allah affetsin alkol alan biriyim arada
Kocam 5 vakit namazında Allah kabul etsin
Alsın kimse karısmıyo ama evinde alsın
Bunlar zum olana kadar iciyolar koca adamlar
Düscek kalcak bi yerde yine Allah koruusn
Bu konuda bende ölçüyü kaçırınca tadım kaçıyorHerşey tadında güzel, biz de arada içeriz ama tadımlık. Benim kocinin de dayısı içtimi ölçüyü kaçırıyor. Ondan dolayı dayısıyla içki olayına girmez.
Ahh nerde gençliğim diyesim varBenim de durumum aynı
Eski işi yapamıyorum
Her yeri elden geçirirdim
Şimdi yorgunluk çöküyor
Bir de o zamanki şartlarla şimdiki aynımı. Altın almış başını gidiyor. Ekonomi oldukça kötü. 1 gelsin 3 vereyim dönemimi :)Günaydınn
Hayırlı cumalr
Annem yine sasırtmıyr
Bu kadının düğünlerde altın takma merakı beni öldürcek
Dayısının torunu evleniyo yarın
Babası gelmis 1 tane takmıs bana cocuklar ozman ilkokulda
Kardesime takmamıslar bosanmıstı annesiyle babası ozman
Diyoki ne takcanız
Sen dedim takcan mı ?takcaz tabi dedi
İyi dedim sen tak biz para takarız
Tmm sen para tak kardesin taksın olmaz diyo
1 aileden 1 tane gelmis 3 tane ceyrek niye takalım yani
Niye taksın yani kız?
Sabah sabah bunu tartısuyorz
Sen takmıyosn birimiz takalım zorlama kimseyi dedim
Degisik ya
Takcak olsam gider yengeye takarım dedim
Ben bosandılae ama yengeyle görüsüyoruz diye bizim akraaba görüsmüyo bizle
Dügüne de yenge cagırdı onun hatrına giderim dedim
Görüsmedigimiz kuzene gitcem altın takcm oldu.
Cocukların sucu yok da
Neyse sabah sabah sisir miyim sizide
11 de kalktım
Yılaf yedim kahveni icip kızcemi alayım
Gün baslasın
Benim eşim bir iki öyle yaptıBir de o zamanki şartlarla şimdiki aynımı. Altın almış başını gidiyor. Ekonomi oldukça kötü. 1 gelsin 3 vereyim dönemimi :)
Bizde de aynı olduBenim eşim bir iki öyle yaptı
Ama sonra o işi ben elime aldım
Böyle olmaz dedim
O bize ne taktıysa bende aynısını götürüyorum
Altın ucuzken öyle üç kişiye taktı gelmedi.
Birisi eski ev sahibiydi , diğeri berberi üçüncüde işyerinde birisi.
Dedim bak çocuk oldu getiren olmadı
Bundan sonra benim işime lütfen karışma
Hayırlı olsun canım robotunSelamm
Uykum kaçtı iyi mi
Arkadaşta takıldık dün aiy yemicem yemicem diyorum buluncada yiyorum
Dedim beni çağırmayın daha sonra dayanamıyorum yiyorum.
Hazirana kadar kapalıyım dicem görüşmelere
Dün yine gitmeden epey bişi yaptım evde
Süpür sil buharla yaptım
Robot geldi kurulum yapmadım daha
Onunla uğraşırım haftasonu bakim nasılmış
Havada soğudu, güya hava ısınır haftasonu kızı az çıkarırız diyordum yalan oldu
Siz daha önce yer silden memnun demiştinizSabah eşimle erkenden kalkınca rutin hafta sonu da devam ediyor kahvelerimizi içtik bu gün pazar var ama sabahtan gidip patates soğan aldık biz aylık alıyoruz sabah pazar kurulurken alıyoruz ama patatesi ve soğanın kilosu 30 tl olmuş. Sonra fırından stokluk ekmek aldık hergün fırına gitmemek için alıyorum dondurucuya yerleştirdim sonra eşimle tarlaya gittik yoldan simit aldık yedik eşim tarlada otları biçti yorulunca da eve geldik ben arabada oturdum çok soğuktu. Eve geldik ama birazdan pazara gidicez bu gün dağıtıyoruz valla 200 de yetmiyor bir yerden alışveriş yaparken binlik gidiyor. Akşama da yeğenim öğretmen buraya tayinleri çıktı ev aldılar hediyelerini aldım kızlarına da marketten aldım onların sevecekleri yiyeceklerden kabul ederlerse oraya gidicez. Nasıl soğuk var peteklere dokunamıyoruz ama evin içi sıcak değil. Yağmurlu görünüyor ama yağmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?