- 31 Ağustos 2017
- 2.404
- 10.995
- 208
- 35
İşte böyle hassas kalpli büyüklerimiz de var ne mutlu babacığına. Benim babam da benden sonra ne yaparsanız yapın der annem ise o zamana çok var diyor kalbini biliyorum oğluna istiyor kalsın hepsi aynı ağbini lafını da annem söyler bir evin bir oğlu der. Allahtan babamın üstüne de bu kadar söylüyor ortak olsa annem bize koklatmaz.Anne baba hayattayken mal konuşulmaz
Geçen gün babam mirasla ilgili bir mevzu vardı kendisi açtı
Abinize vereceğim çünkü kendi çalıştı taksidini ödedi ama sizin de rızalığınızı almam gerekiyor dedi
Yaklaşık 3 mio TL bir araç
Bende kendi ödediyse tabiki verebilirsiniz dedim
Onun alın teri ile yaptığı bir şeyi ben istemem dedim
Babam da çalıştı taksitini kendi ödedi dedi.
Allah size sağlık versin ama kalan her şeyi üçe bölmek en doğrusu dedim
Bunu söylerken de utandım
Erkek çocuğu kendini üstün görüyor maalesef
Babam hep eşit davranıyor
Annem biraz çaktırmadan ona üstün olduğunu hissettiriyor
Abim babama bundan dolayı bozuluyor
Çünkü her lafında bir evin bir oğluyum babam bana ayrıcalıklı davranıyor diyor.
Babam da kalan her şey eşit dedi
Ama rızanız yoksa ben size de ayrıca bir şey yapabilirim dedi
Açıkçası düşündüm yani kendi çalışmış kredi çıkmadığı için babamın üzerine alınmış bir ticari araç neyi isteyim ki.
Bereketli olsun altınınızBu gün ev temizdi ama yine de şarjlı ile evi süpürdüm topladım düzenledim çamaşır katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım yemek olarakda az az diğer yemeklerden var yeşil mercimek yaptım. Sonra eşimin evde bıraktığı bir miktar para var ona güvenerek elimde ki paralar ile gidip yarım altın aldım 12650 tl den Nisan ayı birikimimi de yaptım ama Mayısta zor yapamam gibi geliyor ama Allah büyüktür. bu gün boykot günüymüş fırından sadece bir adet ekmek aldım. Elimden geldiğince destekliyorum hem almıyorum hem de sosyal medyamdan güncel tutuyorum paylaşımlarımı. Ben Egenin denizine yakın küçük bir ilçede yaşıyorum tabiri doğru ise taşradayım ben de hep köylülerden alırım yazın patlıcanın salatalığın biberin domatesin en yamuklarını en şekilsiz olanlarını almaya çalışırım organik diye hep söyler satıcılar ama ne kadar organik bilmiyorum karpuzu da bir marketten alıyorum iki pazardan alırım. Köyü çok olan bir ilçe ama asla köylüden peynir tereyağ lor almam tv de onkoloji doktoru söyledi beni etkiledi hatta pekmezi bile almam gerekli hijyen koşulları sağlanıyor mu dedi çünkü hijyen sağlanmazsa bakteri oluşur o da insanı hasta yapar dedi. Ben hep belirli markaların ürünlerini alıyorum eve carrefoursanın tereyağını gibi. Ev salçamı da evde kendim yapıyorum bu yıl tarhanamı da yapmak istiyorum. Reçeli de kendim yapıyorum ev yogurdumu da kefiri satın alıyorum onun mayalanmasını bilmediğim için satın alıyorum.
Teşekkür ederim Dimplem canım ben içime sinmeyen hiç birşeyi boğazımızdan geçirmiyorum atıyorum ama karar sizin en doğrusunu siz bilirsiniz.Bereketli olsun altınınız
Bende köyden gelirken çökelek aldım
Ama içine sinmedi döksem mi? Para verdim
Nokta atışİşte böyle hassas kalpli büyüklerimiz de var ne mutlu babacığına. Benim babam da benden sonra ne yaparsanız yapın der annem ise o zamana çok var diyor kalbini biliyorum oğluna istiyor kalsın hepsi aynı ağbini lafını da annem söyler bir evin bir oğlu der. Allahtan babamın üstüne de bu kadar söylüyor ortak olsa annem bize koklatmaz.
Bende öyleyimTeşekkür ederim Dimplem canım ben içime sinmeyen hiç birşeyi boğazımızdan geçirmiyorum atıyorum ama karar sizin en doğrusunu siz bilirsiniz.
Nasıl güzel düşünmüşsün kalp temizliği işte bu o paraya ihtiyacı var ve sen bu ihtiyacını karşılaman sana nasip olmuş.Bende öyleyim
Sadece beni düşündüren nasıl gaza geldim aldım
Demek ki o kişinin ihtiyacı vardı beni çıkardı karşısına
Yaaa çok teşekkür ederim@tr-lelli canım aldıklarını da alacaklarını da güzel günlerde kullan çok sevindim. Ben birşeyi çok istediğimde dillendirdiğimi fark ettim Allah a çok şükür Rabbim esirgemedi verdi ama annem der vakti saati dolmamıştır dolunca olur derdi o zaman annemle kafa bulurdum ne vakit olur acep derdim. Şimdi o olgunluğa ulaşınca gerçekten olduğunu anladım. Sizin yazlığın da vakti saati anca geliyordur Lellim.
D dimple81 bence her iki model de güzel ben olsam her ikisinden de alırdım güzel günlerde kullan Dimplem.
Kızlar miras konuşulmuş eşim baba tarafından aldı amcası ile ortaktı yerler iki kardeşin çocukları ve eşleri hepsi içindeydi konunun kavgalar insan yazarken utanıyor ben gelinim diye hiç toplantıya bile gitmedim ama eşim el kızı ve el oğlu çoktu dedi.Neyse tabii uzadı uzadı para pul oldu onlar hepsi imzayı atarken şimdi bir kısmı birbiriyle görüşmüyor.Benim annem ve babamın aile apartmanı var ve ben asla karışmam Allah uzun versin anneme babama kardeşlerimle biraraya gelmemek için kızlarıma dedim gidersiniz hakkınızı ararsınız çünkü erkek kardeşim son kat benim diyor sesimi dahi çıkarmam annem ve babam nefes aldığı sürece.
Bereketli olsunBu gün ev temizdi ama yine de şarjlı ile evi süpürdüm topladım düzenledim çamaşır katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım yemek olarakda az az diğer yemeklerden var yeşil mercimek yaptım. Sonra eşimin evde bıraktığı bir miktar para var ona güvenerek elimde ki paralar ile gidip yarım altın aldım 12650 tl den Nisan ayı birikimimi de yaptım ama Mayısta zor yapamam gibi geliyor ama Allah büyüktür. bu gün boykot günüymüş fırından sadece bir adet ekmek aldım. Elimden geldiğince destekliyorum hem almıyorum hem de sosyal medyamdan güncel tutuyorum paylaşımlarımı. Ben Egenin denizine yakın küçük bir ilçede yaşıyorum tabiri doğru ise taşradayım ben de hep köylülerden alırım yazın patlıcanın salatalığın biberin domatesin en yamuklarını en şekilsiz olanlarını almaya çalışırım organik diye hep söyler satıcılar ama ne kadar organik bilmiyorum karpuzu da bir marketten alıyorum iki pazardan alırım. Köyü çok olan bir ilçe ama asla köylüden peynir tereyağ lor almam tv de onkoloji doktoru söyledi beni etkiledi hatta pekmezi bile almam gerekli hijyen koşulları sağlanıyor mu dedi çünkü hijyen sağlanmazsa bakteri oluşur o da insanı hasta yapar dedi. Ben hep belirli markaların ürünlerini alıyorum eve carrefoursanın tereyağını gibi. Ev salçamı da evde kendim yapıyorum bu yıl tarhanamı da yapmak istiyorum. Reçeli de kendim yapıyorum ev yogurdumu da kefiri satın alıyorum onun mayalanmasını bilmediğim için satın alıyorum.
Şiir gibi , roman gibi yazmışsınYaaa çok teşekkür ederim
Minnakda olsa olsunda yeterki razıyım
Acaba buraya kendi nanelerimi, domatesimi falan atarmıyım dalından ki
Ya da bahcesinden ağustos böceği seslerini
Ya da bi hamakta uyuyakalan kızımı
Yağmur sonrası ot çimen kokusunu
Ya da offf be bahçeli ev de ayrı dertmiş börtüsü böceği bitmiyor diye dert yandığım günler yakınmıdır ki?
Bahcesinde okey oynadığımız şen kahkahalar yankılanır mı?
Acaba sabah şarkı söylerek kuş sesleri eşliğinde verandasında kendi bahçemden yaptığım çilek reçeliyle kahvaltı yapabilirmiyim?
Çok istiyorum be
Bu dünyada belki en istediğim şey ama artık çok uzak hissediyorum
Uzakları yakın edene, istediğinde kuşların Filleri yenebileceğinin kanıtı olan yaradana sığınıyorum.
Ol desin olsun küçük olsun benim olsun
ilki cok güzel benceBu iki model arasında kaldım
İkisini de beğeniyorum
Ufak ufak alsam yatırım olur
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
İlk model daha hoş görünüyor, hem takmalık hem yatırımlık.Bu iki model arasında kaldım
İkisini de beğeniyorum
Ufak ufak alsam yatırım olur
Ben de bir parça ayırırım diyordum. Hani artık taksitler bitti ya. Ama dün eşim kartı ödemek için para yetirememiş.benden istedi.Selam kızlar
Bizimkiler okula gitti
Eşim bayağ hasta
Sabah kalkamadı zorlanarak gitti
Onun adına üzüldüm
Kendi adıma iyi ki evdeyim dedim
Emekli olduğuma hiç pişman olmadım
Ne güzel dinleniyorum
Akşam görüşmem var
Hazırlıklarını yaptım
Akşama dün ki çorbam var
Yanına kabak yemeği ve erişte yapacağım
Bu hafta biraz sebze yesinler
Tatilde eti abarttılar gut olacaklar Allah korusun
Bugün yağmurda var az dinleneyim
Yarın zaten programım var
Haftaya maaş günümüz
Ödemeleri temizlersem iyi olacak
Kalanla ona göre plan yapacağım
İki veya üç ajda almayı düşünüyorum
Allah büyük
Bugün zaten sıfır harcama günü
Yine miiiiii. Şuan bütün hayallerim tuz buz olduBende stoklu gitmeyi seviyorum
Elimi atınca gelmesi rahat oluyor
Birde ekimden sonra ekonomiye dikkat edin
Benden söylemesi
Ben de birara termometre kullandım. Çok iyi oluyor. Benimki camdı kırıldı. Yeniden almam lazım.Ben bir ara çok güzel yoğurt yapıyordum
Sonra tutmamaya başladı üzüldüm sütüm ziyan oluyor diye yapmadım daha
Ama market yoğurdu almamak içinde sürekli yoğurt aranıyorum
Termometre ile denicem bakim alıp
Bi de ısı ayarlı denim kavanozlarda
Umarım tekrar güzel yoğurtlar yaparım
Ben ev ayranı ev yoğurdu deli severim ama kendim yapamıyorum diye yiyesim gelmiyor
Kendileri yapıp satan yerde 1.5lt 150tl
Termometreyle tekrar denicem az alıp
Yine güzel yoğurtlar yapabilim ya
Çok seviyordum kendi yoğurdumu
Kitap ve film çok güzel kafa dağıtıyor.Gğnaydın
Kafamı gündemden uzaklastırmak icin dün asmalı konak izlemeye basladım 5.bölümdeyim
Off ya ne kadar degismis hhersey
Kitabımı yarıladım gece de dizi izledim
2 de flaan uyumusm kız yanıma geldi sabah koci giderken bi uyandık 8
Kızı bıraktım geldim
Milföy cıkarmıstm kasarlı börek attım fırına
Uyumadım uyuyunca bütün isler kalııyo evi toparladm kahvaltı ettim
Aksma koci bulursam güzel hamsi alıırım dedi
Bulamazsa diye köfte cıkardım
Gidem de cocukumu alam
Daha ögle yemegi düsüncez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?