Canım silme suyuna mı? Döküyorsun yüzey temizleyiciyiSelammm
Ben artık harcama yazmim diyorum fakat liste yaptım büyük kalemleri alıp yıl sonuna kadar taksitlendirmeler bitsin sıfır taksitle herşeyi halletmek istiyorum.
Hatta 6 taksit olarak alıyorum ki Ekim de niyetim üst kat malum taksitler bitmiş olur
Aylık yine 12bin falan taksit ödicez sadece kahve mak. Kaldı alınacak.
Tencere setini aldım 12bin tl
8.800 e beklediğim bi kaşık bıcak seti vardı 10binden düştü onu aldım.
Hepsi 6 taksit
Mini çaydanlığımı eşim ramazanda yaktı
Ben çay sevmediğimden o yetiyordu en çok onu kullanıyorduk o çöp oldu
1.400tl aldım yeni
2 tane çift kişilik nevresim tkm aldım
Kahve mak. İçin anneler gününü beklicem bayramda falan özel günlerde indirim oluyo şansıma beklicem bakim 1 ay daha
Dün robotu denedik güzel beğendim bir üstüyle ikisinin arasında kalmıştım 5 bin fark vardı ama onunda üstü çıkıyo hangisine yetişcez.
Eşim beğendi baya inceledi :)
Oğlanda ekmek kızartma mak. Sevindi o bayılır kahvaltı dedim senin için aldım ztn
Hava soğuk çıkamadık dedim kalk lelli camları sil
Şu asperox yüzey temizleyiciyle cam silin bi banada dua edin
Sıfır leke iz
Bayıldım kabinide sildim
Deneyin sizde
Sadece fransız camım kaldı hava soğuk üşüdüm sabah silicem.
Oğlanın sınavı erkene alınmış sabah yetişemem belki dedi risk almim akşama çekti bileti az önce gitti.
Yemeklerde bitti.
Ama işlerim cabuk bitti bugün valla ben artık hayatı kolaylaştıran herşeyi alırım rahatına alıştım fena
Gözüm dysonda alıcam onuda para biriktircem
İdare ettikçe daha çok yaslanırlarBnm diğer evdeki kiracı 6 gündür kirayı yatırmadı
Yani 6sı 10nunda değilimde 13senelik kiracı hiç sektirmez 7sinde yatırırdı
Var bi karın agrısı
Bekliyoruz ayın 15inde aricak eşim
İnsAllah çıkıyordur falan dua ediyorum
13bine 130m2 evde oturuyor çıksa ufak tefek tadilatla 35bine veririm
O çıkmayınca bizde çık demiyoruz
Son zammda ık mık etti daha uyguna ev varsa dilediğin zaman cıkabilirsin dedik sustu oturdu
20 yapıcam agustos da zammı var
Yine biz tutupta 13den 25-30 demiyoruz
Hep makul ilerledik onada ık mık etmeye basladı son 2 senedir
Çıksın dedim ufacıkda bişi derse çık de yeter da
Benimde ihtiyacım var
Hem neredeyse bedavadan biraz pahalıya oturuyor hemde yok mutfak dolabının yapılması lazım yok kombinin değişmesi lazım
Paşama evi tadilat edicem 13bine oturtcam
Herkes çok akıllı
Ben evi tadilat yaptırsam 40dan veririm
Artık idare ettikde yeter da
Satıcam kafam atıyo bazen
Bende yeni aldım dyson keşke önce alaydım araba aldık borcu harcı derken anca sıra geldi birde buhar mak aldım bime gelmişti oda güzel önce alacaklarımı şimdi alıyorum bende oda oda temizlik yapmam lazım bugün banyoyu temizledim mutfak temiz camı kaldı sırayla artık temizliyceö işlerden hiç elim değmiyokiSelammm
Ben artık harcama yazmim diyorum fakat liste yaptım büyük kalemleri alıp yıl sonuna kadar taksitlendirmeler bitsin sıfır taksitle herşeyi halletmek istiyorum.
Hatta 6 taksit olarak alıyorum ki Ekim de niyetim üst kat malum taksitler bitmiş olur
Hepsi 6 taksit
1.400tl aldım yeni
Kahve mak. İçin anneler gününü beklicem bayramda falan özel günlerde indirim oluyo şansıma beklicem bakim 1 ay daha
Dün robotu denedik güzel beğendim bir üstüyle ikisinin arasında kalmıştım 5 bin fark vardı ama onunda üstü çıkıyo hangisine yetişcez.
Oğlanda ekmek kızartma mak. Sevindi o bayılır kahvaltı dedim senin için aldım ztn
Sıfır leke iz
Bayıldım kabinide sildim
Deneyin sizde
Oğlanın sınavı erkene alınmış sabah yetişemem belki dedi risk almim akşama çekti bileti az önce gitti.
Yemeklerde bitti.
Ama işlerim cabuk bitti bugün valla ben artık hayatı kolaylaştıran herşeyi alırım rahatına alıştım fena
Ben de 20 usd taktım valla ablaBabym annen taksın niye sizi zorlar anlamıyorum gerçekten ben altın takmaya karşı değilim gramın 4000 tl çeyrek altının da 6000 tl olduğu için hep mesafeliyim ama bana ne takıldıysa karşılığını iade ederim. Ben artık kuzen düğünlerine gittiğimde sünnet ve evlilik için 50 dolar takıyorum çünkü bizim 200 tlerde az geliyor gözüme.Sadece nacizane fikrimi yazdım tabi ki en iyisini kardeşin ve sen bilirsin Babym.
Bizde de aile takıyorbabyloading87 Bacım sizde adet mi öyle bilemedim fakat bizde büyük takar
Haa o düğünü olan ilerde gelip bnm cocuğuma takarsa bende onun çocuğuna takarım bizde o şekilde bilemedim yani hepiniz takcanız falan çok değil mi
Annen bol keseden
Güle güle kullan bacımSelammm
Hepsi 6 taksit
1.400tl aldım yeni
Sıfır leke iz
Bayıldım kabinide sildim
Deneyin sizde
Yemeklerde bitti.
Ben ev aldı orayı pahalıya kiraya verdi burada ucuza oturuyor diye düşünüyorumİdare ettikçe daha çok yaslanırlar
Ben ertelediğim için pişmanımBende yeni aldım dyson keşke önce alaydım araba aldık borcu harcı derken anca sıra geldi birde buhar mak aldım bime gelmişti oda güzel önce alacaklarımı şimdi alıyorum bende oda oda temizlik yapmam lazım bugün banyoyu temizledim mutfak temiz camı kaldı sırayla artık temizliyceö işlerden hiç elim değmiyoki
Kız yine kardeş işte demekGüno
Ay gelemedim 2 gündür
Dün nikaha gittik
Anamın moraller bozuk kendi kasındı
Dayımlarla görüsmüyrız
İnsan degiller
Ananemin 3 katlı evi saglıgında dayımın üzerine gecirdilrr,annemde sildi
Kimseyle görüsmeyen tipler zaten
Kücük dayı gelmis 45 yasında hic evlenmemis biri coluk cocuk yok
En arkada oturdu tek basına nikah boyu
Biz akrabalarla sohbet muhabbet
Anam cıkısta durama al benim kızı yanına git
Kactı o da
Hayır ne gidiyosn yani insan mı o
Babam tabi söylendi yol boyu
Annem de pek misafir sevmez ya
Babam biraz ona takık bu ara
Köy grubu Adana portakal senliğine gitmis turla aa dedim sen niye gitmedin
Ben bile gelirdim dedim
Anan insanlardan kacıyo genlerinde var diyo
Neyse kardesim bugun gitmis toplamıslar biraz
Kendi kasındı ne gidiyosn yanına yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?