- 31 Ağustos 2017
- 2.404
- 10.995
- 208
- 35
Bu gün ev temizdi ama yine de şarjlı ile evi süpürdüm topladım düzenledim çamaşır katladım yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım yemek olarakda az az diğer yemeklerden var yeşil mercimek yaptım. Sonra eşimin evde bıraktığı bir miktar para var ona güvenerek elimde ki paralar ile gidip yarım altın aldım 12650 tl den Nisan ayı birikimimi de yaptım ama Mayısta zor yapamam gibi geliyor ama Allah büyüktür. bu gün boykot günüymüş fırından sadece bir adet ekmek aldım. Elimden geldiğince destekliyorum hem almıyorum hem de sosyal medyamdan güncel tutuyorum paylaşımlarımı. Ben Egenin denizine yakın küçük bir ilçede yaşıyorum tabiri doğru ise taşradayım ben de hep köylülerden alırım yazın patlıcanın salatalığın biberin domatesin en yamuklarını en şekilsiz olanlarını almaya çalışırım organik diye hep söyler satıcılar ama ne kadar organik bilmiyorum karpuzu da bir marketten alıyorum iki pazardan alırım. Köyü çok olan bir ilçe ama asla köylüden peynir tereyağ lor almam tv de onkoloji doktoru söyledi beni etkiledi hatta pekmezi bile almam gerekli hijyen koşulları sağlanıyor mu dedi çünkü hijyen sağlanmazsa bakteri oluşur o da insanı hasta yapar dedi. Ben hep belirli markaların ürünlerini alıyorum eve carrefoursanın tereyağını gibi. Ev salçamı da evde kendim yapıyorum bu yıl tarhanamı da yapmak istiyorum. Reçeli de kendim yapıyorum ev yogurdumu da kefiri satın alıyorum onun mayalanmasını bilmediğim için satın alıyorum.