Ah şu mecburiyetlerSlm bacımlar
Gün gecmiyorki hayatımızda degisiklik olmasın
Ben ikizlerim hayatımda ikizler
Koci morali bozuk geldi
Sadece %20 zam vermis fabrika
Bırakıp gelcektim kredi olmasa dedi
Temmuz da zam almıstı onlar
Ama pul oldı tabi o zam
Yapmasaydılae temmuzda ozman diyo
Ben de dedim bakarım ben is ozman
Valla zaten bu sekilde götüremeyiz dedi
Kızı olmadı buluruz bi okul eylülde özele yazdırırız falan dedi
Ben zatem istiyorum calısmak da bakalım kısmet.
6 ay dinlendiğime sayarım
Gecmiş olsun lelli arabayı almadan önce kv benim bilezikleri gördü şok oldu tanıdıklarına diyomus Eltisinin geline bir kere göstermedi bize bilezikleri göstersem ohoooo yedi düvele anlatırdı allahtan son dk gördüDikkat çeken düşman çeker derler
Bende hem maddi hem manevi anlamda kimse bişeyimi bilsin istemiyorum
Anneme zaten cok oldu anlatmayalı
Arkadaslarımada söylemiyorum
Bileklikti kolyeydı zattn görunuyorda yeni bileziklerimi kimse bilmiyor
Annemde en son 5tane diye biliyordu söylemem asla
Yenilerden takarsamda modelini degiştim diyorum hepsini takmadığımdan bilmez.
Ben artık seyide fark ettim kimseye bişey anlatacak mecalimde yok daha
Kızım boga onun sansına duu bakalımŞanslı para sizde
Birde haziranda sonra boğa burçları beklenmedik paralar gelecek
Bende biriktiririm calışsam Cunku esim parama karısmıyor benimKızlar ben şunu bilir şunu söylerim. Paran varsa kimse bilmeyecek. Bildimi borç isteyen de çok olur.
Ben zamanında kocama bile söylemedim para biriktirdiğimi
Bugün de bana diyor hadi iyisin emekli maaşın yatmış. Gömü yaparsın artık
Ne mümkün dedim. Kaç aydır taksit ödedim.
Bu ay da taksitin biri bitti. Bendeki kredi kartını bana kitledin dedim
Yapabilirsem yaparım yatırım ama zor gibi.
Kartı çok kullanmayıp nakit kullanmaya çalışacağım.
Ben de çalışıyor olsam şimdi iyi para biriktirirdik. Ama mümkün değil.
Çalışsam özel okula vermem gerekecek, eee servis ücreti de eklenecek.
Kafakafaya denk gelecek. Bir de ev işi de bana binecek. Eve gelince ödevdi işti yemekti. Eşim çok erken işten gelemiyor.
Neyse kır bacağını otur evinde diyorum kendime.çalışmak senin neyine.
Umudun benim emekli maaşım. O da üç kuruş neye yeterse artık. Kaldı 9 ay.
Şimdilik olan birikimimiz az da olsa kazanıyor. Emekli olduğumda bir maaşı birikime ayırmamız lazım. Bakalım yapabilirsek.
Geçmiş olsun nazenin hanımGüzel başladı günüm her zamanki gibi ama kızlar salgın var herhalde ishal olmuşum kızlarla buluşmaya gidemedim neyse yapıcak birşey yok Allah sağlık versin hafta ya giderim. Markete gittim ton balığı hindi füme havlu peçete alıp geldim tabi ki kredi kartı ile ödeme yaptım. Biraz uyumuşum iyi geldi akşam için yemeğim var en büyük avantajım çünkü canım bu gün yapmak istemiyor. Bu günde böyle geçer, sağlık olsun yarın evde daha aktif olurum inşallah.
Gecmis olsun ablaGüzel başladı günüm her zamanki gibi ama kızlar salgın var herhalde ishal olmuşum kızlarla buluşmaya gidemedim neyse yapıcak birşey yok Allah sağlık versin hafta ya giderim. Markete gittim ton balığı hindi füme havlu peçete alıp geldim tabi ki kredi kartı ile ödeme yaptım. Biraz uyumuşum iyi geldi akşam için yemeğim var en büyük avantajım çünkü canım bu gün yapmak istemiyor. Bu günde böyle geçer, sağlık olsun yarın evde daha aktif olurum inşallah.
Kenafir gözlerin nazarı değmiş canımÖglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü
Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam
Dün orda eşimi övdülerKenafir gözlerin nazarı değmiş canım
Bazen öyle oluyor ki tuzu biberi olsun
Öyle öyle kavrıcan olayı saglık olsunKızlar iyi geceler,
Uyku öncesi yazayım istedim.
Başım inanılmaz çatlıyor.
Bugün sabah kahvaltıya gidecektik ya benim arabayla gidiyorduk.
Hiç gitmediğim bir yol tabi biraz tedirgin oldum. Bir de park konusunda zayıfım. 1 arabalık park yeri vardı cafenin. Yolun karşısına park yerine hemen geçmem gerekiyordu. O an park yerine giriyordum. Tabi başka arabada yolda bekliyor diye biraz acele etmeye çalıştım. Meğer park yeri engebeliymiş. O an tedirgin oldum. ( benim için en korkulu park yeri bu tür yerler) Neyse toparlayıp gireyim derken yandaki park halindeki aracı çizdim. Benim arabada sıkıntı yok şükür. Neyse o an bir ağlama tuttu beni.
Araba konusunda çok hassasım biliyorsunuz.
Eşimle konuştuk. Kaç defa dedi boşver canına birşey olmasın gerisi boş. Stres yapma. Herkesin başına geliyor. Akşama yemeğe götüreyim. Neler demedi. İstemedim gitmeyi. Çünkü hiç modumda değildim. Kendime defalarca kızdım. Nasıl yaparsın bu saçma hatayı diye. Oysa karda yağmurda o kadar yolu gittim geldim. Çok şükür birşey yaşamadım. Ama böyle tuhaf yerlerde yaşıyorım ya.bilmiyorım belki de böylesi daha iyi. Araba hızlı ilerlerken başıma gelse daha kötü olabilir
Araba sahibi bayan da sağolsun hayır vardır bunda belki ben bugün işe gidecektim kötü kaza başıma gelecekti böyle olunca belki de engel oldu bu olay. Ben öyle bakıyorum dedi.
Arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
Beni üzen şey tam böyle moda giriyorum birşey oluyor.bugün sabah ilk defa Elayı başka yoldan okula götürdüm.
Okul çıkışı Okuldan elayı aldım geldim.
Duşa girdim. Kendime gelmeye çalıştım.çok da ağladım. Elaya farkettirmeden.
Çok şükür olay sonrasında da arabayı ben kullandım. Eskiden olsa elimi sürmezdim eminim.
Biraz daha aşarsam iyi olacak.ama kendimi nasıl motive edebilirim bilmiyorum.
Benim araba maceralarım bitmez kızlar.
Bakalım yine yeni yeniden yollara düşeceğim sabah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?