Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de senden duyuyorum bak ton eşitleyici ne yaaaa😂😂😂 ben de aslan burcuyum da kokoşluk konusunda eser yok😅
Neymiş anlat da ben de aliim🤣
Yorum okudum baya
Bb ya da fondoten degil cildin ısısiyla rengini alıyormus ton esitliyormuş
Kapatıcılıgı yok ama parlaklığı nemliligi hosuma gitti.
Tekrar alırmıyım alırım :KK66:

Selam
Kac gundür fuul enerciiydim hatta kendime nazar edicem diyordum o derece duramıyordum yerimde
Bugun yataktan kazınarak kalktım.
Her yerim dökülüyor.
Gün bitmez bugün bana ilaç icicem galiba.
Kızı annem oyalar artık benden bugün bi cacık olmaz.
Dunden mantarlı bulgur pilavı ve balık buglama var.
Kıza corba yaparım az tarhana tamam.
Balık yemezde pilavdan yiyor.
koridorun yolluklari mak. Atacaktım digerlerini serecektim ama yok ugrasamicam hiç.

Bu ay kartı dikkatli harcıyorum.
Ocak ayındada dikkat edersem 1 bilezik alıcam.
Kafama koydum esimde Ocak sonunda alalım dedi.
Yazlık alisverisine bulasana kadar bakim 2 tane bilezik alma niyetim var.
Bu yaz kızın cok eksigi var dolabı komple yenilemem lazım.
Zayıf hala ama boyu uzadı esofmanlardan anlıyorum.
Camasir siparisi verdim atlet alıcam onlarda kısa geliyor.
1 ayda ona gider kart.
Sandalet, terlik falan gecen sene oluyordu oncekiler bu sene hic biri olmaz.

Bu asgari ucret hepimizi etkiliyor esimin zammida o oranda olacak.
Vallahi kafamizdaki rakamın altında kalacak gibi
Bizim kiracilar az kira veriyorlar
Babamdan sonra verasetci biz oldugumuzdan m uhasebeci 1 ocak itibariyle istediginiz kadar zam yapabilirsiniz dedi.
Vicdansiz insanlar degiliz fakat verdikleri rakamlar okadar komik.ki.
1 daire 10bin kira veriyor 3.500tl temizlikci aliyormus evine altinda 2milyonluk araba var.
20 bin olacak dedim kirası.
Herkes kendini akıllı sanıyor
Ben böyle insanlara acımıyorum
Az yesinde otursun ev alsın

selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum 😂 eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Hayırlısı olsun doktorcum sağlıklı suhhatli oturmak nasip olsun yeni evinizde, borçlarıda Allah ödeme kolaylığı versin hemen ödensin.

Yine yağmurlu bir gün çok şükür bereketiyle gelsin. Evi süpürerek güne başladım toz aldım kızımın dolabını düzenledim kaç yaşında ama zor geliyor halbuki yarım saatini alıyor. Bu akşam için kalan yemekler var onları yeriz sadece fava yaparım tamamdır. Toz alınca gözüme hoş gelmeyen yerleri düzenledim mutfak camını sildim. Perdeleri yıkamak istiyorum ama ben takamıyorum düşücem diye korkuyorum eşim de kolum az iyileşsin ben takarım diyor öyle kalıyor bir makina çamaşır astım akşama bir makina daha yıkanacak teldekileri toplayıp içeride peteklerin üzerinde kurutuyorum sonra yeni yıkadağımı tele tam bir kısır döngü hiç iş bitmiyor. Yarın içli köfte yapıcam ama hamurunu bu günden yoğurdum bir gece buzdolabında dinlenince daha çabuk şekilleniyor dondurucuya koyucam arada kızartırım.

Asgari ücret açıklandı diğer çalışanların da zammı çok fazla olmaz memurun ve emeklinin de Allah çok büyük yardım etsin hayat şartları zor instagram da biri hesap yapmış nasıl da yapmış bilmiyorum eylence(eğlence) diye bir de para ayırmış 6000 tl de birikime demiş kira 3500 demiş herhalde 7-8 sene geriden geliyor hesabı dedim mutfak harcaması bitmiyor nasıl olucak bilmiyorum.

Asgari ücret açıklandı diğer çalışanların da zammı çok fazla olmaz memurun ve emeklinin de Allah çok büyük yardım etsin hayat şartları zor instagram da biri hesap yapmış nasıl da yapmış bilmiyorum eylence(eğlence) diye bir de para ayırmış 6000 tl de birikime demiş kira 3500 demiş herhalde 7-8 sene geriden geliyor hesabı dedim mutfak harcaması bitmiyor nasıl olucak bilmiyorum.
Ülkece komedyen olmaya mecbur bıraktılar bizi.
Topluca delirtecekler.
Herkese bir huni

Selam kızlar
Akşam resmen dikkatsizliğimden başıma iş geldi

Çok güzel bir sofra hazırladım
Eşim erken geldi
Yemek yiyecek sohbet edecektik

Eşim yoğurt çorbası yanına soğan sever
Bende oğlana yemek koyacaktım
Bir soğan verdi kesebilir misin? Diye Bende soğanı keserken maalesef parmağımı ciddi boyutta kestim
Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı
Yani nazar mı? Benim dikkatsizliğim mi? Hiç anlamadım

Allahtan hemen gittik çünkü durmak bilmiyordu,
Doktor çok sempatik biriydi
Beni sakinleştirdi elide pratikti
Acısız halletti

Anlayacağınız akacak kan damarda durmuyor
Geldim tek el ile kanat yedim🙈

Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Kayınvalidem yanına gelmiş
Mutfağı toplamış
Sonra sağ olsun bizim bulaşığı topladı
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle 🥹
Gecmiş olsun canım benim
Asgari ücret 22.104 olmus🤬
1 aydır oturup bunu mu konustunuz?!
Gercekten yazıklar olsun!
Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele

Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi
selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum 😂 eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun cnm

Gecmiş olsun canım benim

Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele

Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi

Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun cnm
Valla sorma, iki gündür çok üzgünüm.
Çocuklar bile çocukluklarını yaşayamadan ekonomi düşünür oldu.
Ela birşey almak istediğinde fiyatı çokmu anne indirimdemi diyor.
Mağazaya girmek istiyor sadece bakacağım almayacağım diyor.vs vs

X