• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de senden duyuyorum bak ton eşitleyici ne yaaaa😂😂😂 ben de aslan burcuyum da kokoşluk konusunda eser yok😅
Neymiş anlat da ben de aliim🤣
Yorum okudum baya
Bb ya da fondoten degil cildin ısısiyla rengini alıyormus ton esitliyormuş
Kapatıcılıgı yok ama parlaklığı nemliligi hosuma gitti.
Tekrar alırmıyım alırım :KK66:

Selam
Kac gundür fuul enerciiydim hatta kendime nazar edicem diyordum o derece duramıyordum yerimde
Bugun yataktan kazınarak kalktım.
Her yerim dökülüyor.
Gün bitmez bugün bana ilaç icicem galiba.
Kızı annem oyalar artık benden bugün bi cacık olmaz.
Dunden mantarlı bulgur pilavı ve balık buglama var.
Kıza corba yaparım az tarhana tamam.
Balık yemezde pilavdan yiyor.
koridorun yolluklari mak. Atacaktım digerlerini serecektim ama yok ugrasamicam hiç.

Bu ay kartı dikkatli harcıyorum.
Ocak ayındada dikkat edersem 1 bilezik alıcam.
Kafama koydum esimde Ocak sonunda alalım dedi.
Yazlık alisverisine bulasana kadar bakim 2 tane bilezik alma niyetim var.
Bu yaz kızın cok eksigi var dolabı komple yenilemem lazım.
Zayıf hala ama boyu uzadı esofmanlardan anlıyorum.
Camasir siparisi verdim atlet alıcam onlarda kısa geliyor.
1 ayda ona gider kart.
Sandalet, terlik falan gecen sene oluyordu oncekiler bu sene hic biri olmaz.

Bu asgari ucret hepimizi etkiliyor esimin zammida o oranda olacak.
Vallahi kafamizdaki rakamın altında kalacak gibi
Bizim kiracilar az kira veriyorlar
Babamdan sonra verasetci biz oldugumuzdan m uhasebeci 1 ocak itibariyle istediginiz kadar zam yapabilirsiniz dedi.
Vicdansiz insanlar degiliz fakat verdikleri rakamlar okadar komik.ki.
1 daire 10bin kira veriyor 3.500tl temizlikci aliyormus evine altinda 2milyonluk araba var.
20 bin olacak dedim kirası.
Herkes kendini akıllı sanıyor
Ben böyle insanlara acımıyorum
Az yesinde otursun ev alsın

selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum 😂 eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Hayırlısı olsun doktorcum sağlıklı suhhatli oturmak nasip olsun yeni evinizde, borçlarıda Allah ödeme kolaylığı versin hemen ödensin.

Yine yağmurlu bir gün çok şükür bereketiyle gelsin. Evi süpürerek güne başladım toz aldım kızımın dolabını düzenledim kaç yaşında ama zor geliyor halbuki yarım saatini alıyor. Bu akşam için kalan yemekler var onları yeriz sadece fava yaparım tamamdır. Toz alınca gözüme hoş gelmeyen yerleri düzenledim mutfak camını sildim. Perdeleri yıkamak istiyorum ama ben takamıyorum düşücem diye korkuyorum eşim de kolum az iyileşsin ben takarım diyor öyle kalıyor bir makina çamaşır astım akşama bir makina daha yıkanacak teldekileri toplayıp içeride peteklerin üzerinde kurutuyorum sonra yeni yıkadağımı tele tam bir kısır döngü hiç iş bitmiyor. Yarın içli köfte yapıcam ama hamurunu bu günden yoğurdum bir gece buzdolabında dinlenince daha çabuk şekilleniyor dondurucuya koyucam arada kızartırım.

Asgari ücret açıklandı diğer çalışanların da zammı çok fazla olmaz memurun ve emeklinin de Allah çok büyük yardım etsin hayat şartları zor instagram da biri hesap yapmış nasıl da yapmış bilmiyorum eylence(eğlence) diye bir de para ayırmış 6000 tl de birikime demiş kira 3500 demiş herhalde 7-8 sene geriden geliyor hesabı dedim mutfak harcaması bitmiyor nasıl olucak bilmiyorum.

Asgari ücret açıklandı diğer çalışanların da zammı çok fazla olmaz memurun ve emeklinin de Allah çok büyük yardım etsin hayat şartları zor instagram da biri hesap yapmış nasıl da yapmış bilmiyorum eylence(eğlence) diye bir de para ayırmış 6000 tl de birikime demiş kira 3500 demiş herhalde 7-8 sene geriden geliyor hesabı dedim mutfak harcaması bitmiyor nasıl olucak bilmiyorum.
Ülkece komedyen olmaya mecbur bıraktılar bizi.
Topluca delirtecekler.
Herkese bir huni

Selam kızlar
Akşam resmen dikkatsizliğimden başıma iş geldi

Çok güzel bir sofra hazırladım
Eşim erken geldi
Yemek yiyecek sohbet edecektik

Eşim yoğurt çorbası yanına soğan sever
Bende oğlana yemek koyacaktım
Bir soğan verdi kesebilir misin? Diye Bende soğanı keserken maalesef parmağımı ciddi boyutta kestim
Gözümüzü acilde açtık
Dikiş atıldı
Yani nazar mı? Benim dikkatsizliğim mi? Hiç anlamadım

Allahtan hemen gittik çünkü durmak bilmiyordu,
Doktor çok sempatik biriydi
Beni sakinleştirdi elide pratikti
Acısız halletti

Anlayacağınız akacak kan damarda durmuyor
Geldim tek el ile kanat yedim🙈

Biz oğlanı eve bıraktık
Hastaneye götürmedik
Kayınvalidem yanına gelmiş
Mutfağı toplamış
Sonra sağ olsun bizim bulaşığı topladı
Ocağı sildi
Bu akşam yemeğe oradayız
Parmak dikişli olunca
Durumlar böyle 🥹
Gecmiş olsun canım benim
Asgari ücret 22.104 olmus🤬
1 aydır oturup bunu mu konustunuz?!
Gercekten yazıklar olsun!
Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele

Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi
selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum 😂 eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .
Hayırlı olsun ağız tadıyla oturun cnm

Gecmiş olsun canım benim

Ay çok kızdım ya ev kirası bile bundan fazla millet ne yiyecek aetıranlar Kendi önce. Bir gecinler bir ay boyunca
Ev benim olmasa suan aldığım maaş doğruca kiraya gidecek eşimin kazandığı da serbest bazen asgari ücrettenn bile düşük kalıyor off içim şişti gecinemezdik bazen diyorum çalışmasam zor servis hergün okula para dayanmıyor evvele

Oğlan tiyatro varmıs okulda gitmeyeecm neden dedim çok pahalı diyor haklıda dedim ben çocukken hiç gitmedim sen git bana anlat nasıl mutlu oluyor ama ufacık çocuk bunu düşünür hale geldi

Valla sorma, iki gündür çok üzgünüm.
Çocuklar bile çocukluklarını yaşayamadan ekonomi düşünür oldu.
Ela birşey almak istediğinde fiyatı çokmu anne indirimdemi diyor.
Mağazaya girmek istiyor sadece bakacağım almayacağım diyor.vs vs

Bu gün yine kafamdaki planlarımı yaptım çok şükür, akşam eşim kasaptan ayak almış ayak paça yapmam için Allahım atamadım işyerinde ki arkadaşı demiş kemikler daha çabuk kaynar, akşam önce ön hazırlık yaptım sabah onu çorba yaptım mutfak topla bir makina daha çamaşır yıkadım serdim topla katla yerleştir ütülenecekleri ayır. Evi süpürdüm topladım havalandırdım nasıl dağılmasın diyorum bütün gün evde yalnızım ama akşam olunca evin her bölümü açık büfe hizmeti veriyor. Kızım akşam yemeğini yemek istemedi sadece çorba içti tabi doymadı canım çiğ köfte istiyor dedi gittim markete aldım ama çerez de istiyorum dedi ev çerez dolu dedim çay da demlermisin dedi biz çayımızı demledik eşimde demlendi. Evi akşam yatmadan topluyorum sabah ta temizlik devam. Bu gün hava bayağı soğudu rüzgar çıktı çamaşırlar için çok güzel oldu kuruyorlar. Sabah işlerimi düzene koyunca içli köftelerimi yaptım bu akşam yemek te bir kısmın kızartıcam kalanını da 6 tane saklama kabına koydum 6 - 7 tane alıyor yemeklerin yanına arada kızartırım. Market yaptım salatalık, domates kendime de kahvaltılık simit aldım. İnternetten rolon siparişi verdim. Kendime kaşe kaban ve şişme kaban baktım kredi kartı çok yüklü kart ayın 5 kesiliyor o zaman alırım botta istiyorum ama önce kabanları alıcam.

Gecmiş olsun canım benim

Biz tek maasınız iste suan tek duam ev kredisi sabit rakam.
Kira olsa artacaktı.
Özgür özel in miting cagrısı var,koci Bursadakine gitcez biz dedi olursa.
Grevse grev diyomus fabrikadakiler.

Slm bacımlar
Dün hata verdi hep giremedim
Sabah pazar yaptm
600 tl harcamısım bisey yok ortada
Meyve domates salatalık 1 kg dolmalık biber,kereviz yufka.
Kereviz 50 tl,brokoli öyle.
10 liralık kereviz 50 ya saka gibi .
Dün börek yaptım ıspanaklı
Sabah kargom vardı pttye bıraktm
Simit aldım kahvalttıya
Pasta yaptık kızla
Yarın sükür ögretmen geliomus okula gitcek
Garnitürlü kerevizli pilav yaptm aksm icin
Yerdi kereviz pisirince,yemiyo artk
Bende corbaya pilava katıyorum.

Yağmurlu ama bir o kadar güzel bir gündü. Kız arkadaşlarımla beraberdik bu gün, haftanın bu günü buluşuyoruz tam terapilik oluyoruz. Bana bu kadar sosyalleşme yetişiyor fazlası beni rahatsız ediyor evimin konforunu ve kendime ait saatleri seviyorum. Bu gün fazla bir iş yapmadım dünden yaptığım için bu gün rahattım. Bir arkadaşımın eşi emekli oldu burda ki okulların birinde müdür yardımcısıydı hep başka bir iş kurmak istiyordu devren bir kahvehaneyi kiralamış orayı işletecekmiş hayırlısı olsun dedim inşallah bol kazançları olur. Dışarıda buluşmak iyi oluyor evde ben geriliyorum böyle git ne yediysen öde sohbetini yap temizinden evine gel. Bu gün yine alışveriş perileri geldi ama ihtiyaçları aldım ben evde yemek yaptığım için baharat çok kullanıyorum bu ay için birer kilo karabiber ve kimyon, salep aldım yarım kilo bir kilo fıstık yarım kilo dakato ve 250 gram kavurga ve küçük salça aldım kredi kartı mefta oluyor bu ay ama boğazımızdan kısamıyoruz olmuyor. Allah sağlık sıhhat versin de yiyelim.
Bende sizin gibi düşünüyorum
Dışarda buluşmak daha keyifli
Fazla mahrem alanıma kimse girmesin
Badende kendinle beraber olmak ruhuma iyi geliyor.
Kalabalıklar beni sıkıyor

Ögretmen yılbası cekilisi yaptı cocuklar mutlu olsun diye.
Bugun iptal etti kadın .
Demistir lanet olsun yapmıyorm
Aileler ayaklanmıs istemiyorz demis
Cahil cühelA kesim cünkü
Hala noelle yılbasını ayıramamıs kesim
Noel25 nde ya bunu bari ögrenin yani!
Yani cok sey var da söyleyecek silivri soguktur aynı kesim kosa kosa oy vermistri
Ama gecinemiyorz ne hediyesi demistir!
Zaten o ayrımı bir fark etseler
Körü körüne

Gecmiş olsun canım benim

Tşk ederim 🙏♥️

İyi geceler,
İki gündür uyumadan önce kitap okuyorum. Yazamadım.Birini yapsam biri kalıyor.
Dün sabah Ela simit istedi ama teneffüste getir anne dedi.X in annesi yemek getiriyor diyor.Onların evleri yakın dedim.
Simiti aldım ilk teneffüste verdim. Gönlü olsun. Gün içinde avm ye uğradım.
Flonun hediye çeki vardı. Süresi dolmak üzereydi. Kıza cüzdan istiyordu onu aldım.ayakkabı bağcığı aldım renkli renkli.başka yerden yine toka takı aldım.
Bugün en güzel günlerimden biri diyor :)
Eve geldim. İşlerimi halledip gittim.
Kaç gündür koci de evde yemek yiyor resmen motor takıyorum 😂😂
Bugün de sabah okula bıraktım.
Anpaya geçtim. Ama tek başıma ilk defa gittim o yoldan. Dün gece stres yapmışım.😅 sanki ilk arabayı kulladığım günler gibi
Ama öyle rahat gittimki. Boşuna stres yapmışım. Yol biraz zor yol. Dönüşte önümde duranlar oldukça fazla denk geldi.
Market alışverişimi de yaptım.Evegeldim arkadaş geldi.
Dün aramıştı eşi hasta moralim bozuk işin yoksa gel konuşuruz dedi.yarın sen gel dedim.
1 saat durdu. Ama çocuğun eline çubuk kraker vermesi ve evde geze geze yemesi🤢
En hassas olduğum konulardan. Yerde saç göreyim rahatsız olmam. O ise saçtan rahatsız olur ama gezerek yemesine bişey demez.elinde krep gezer yer çocuk.
En son dedim koltukta oturup yesin sıkıntı yok ama gezerek yemese iyi olur. Koltukta oturup yese sadece o kısmı süpürürüm ama diğer türlü komple evi süpürürüm dedim.sadece yatak odada yemedi :) işte herkes farklı ne diyeyim.
Onlar gitti komple evi süpürdüm.
Okul çıkış saati geldi.
Gelince de işte standartımız.
Bugün öğretmenine de yılbaşı kartpostalını kendi elleriyle yazdı. İlk defa içinden geleni kağıda döktü.yarın verecek
Pazartesi günü doktor randevumuz var. Uykudan önce başladı ağlamaya "ğ" harfini öğreneceklermiş başka saatte gitseymişiz doktora. Ayy ne kıymetli harfmiş 😂😂

Anca okudum ve geldim

Selammmm
Her şey yolundadır umarım
Salı günü ablamı yolcu ettik
Yorucu bir gündü
Biraz hüzünlendik
Biraz güldük
İki gündür konuşuyoruz yerleşmiş alışmaya çalışıyoruz dedi

Bugün dikişlerimi aldırdım
Az daha iyileşirse rahat ederim

İki gündür evde takılıyorum
Ev toparla yemek yap